Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Čtvrtek 1. září 2011 ve 20:09® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
olda> Já na ty Daiwy moc nejsem…
- Čtvrtek 1. září 2011 v 17:38® skwor
mvincik> Pár let sloužit bude.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 17:29® skwor
mvincik> Po letech s Red arcem chci zkusit na tu lehčí vláčku něco jiného.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 17:23® skwor
mvincik> Má to být vrchol řady P4 a už na poslední Exage šlo hrozně chvály (v ruce jsme ho neměl, podrobnější info by dal kerob). Ale tohle bude pro peněženku lákadlo.
- Čtvrtek 1. září 2011 v 17:18® skwor
mvincik> Moc se nenadřeli, jenom vykradli Fireblood, ale mnou plánované Technium právě získalo vážnou konkurenci
- Čtvrtek 1. září 2011 v 17:04® skwor
http://www.bohemiafishing.eu/…rnos-2500-fa Řečeno slovy Facebooku, „To se mi líbí“
- Úterý 30. srpna 2011 ve 14:56® skwor
Takovej krásnej den, dneska by to šlo…
Ještě se rozhodnout mezi řekou a stojákem.
- Středa 24. srpna 2011 v 17:20® skwor
Alivio> Já na to chytal jenom stylem nahodit a táhnout pod hladinou jak rychle to jenom jde… Ale už na něj moc nechytám.
- Středa 24. srpna 2011 v 16:59® skwor
Alivio> On je tam rozdíl jenom 2cm, ale 10g
- Středa 24. srpna 2011 v 15:50® skwor
Alivio> Ten 9cm Thrill je děsnej nápor na naviják. Chvíli jsem ho měl.
- Pondělí 22. srpna 2011 ve 13:52® skwor
Scanix> Kdepak, ale letos jsem na jaře na feeder nechodil, tak jsem tomu pár vycházek věnoval. Je to docela příjemná změna, i ty záběry z hladiny mají svoje kouzlo. Navíc převčírem jsem Skelouše vzal ven
Tento příspěvek byl editován 22.8.2011 13:56:01 uživatelem skwor. - Pondělí 22. srpna 2011 v 11:02® skwor
http://www.tacklewarehouse.com/…SHIMANO.html Ten Stradic FJ je krásnej, žádný zbytečný kudrlinky. Takovýhle reely se mi líbí.
- Neděle 21. srpna 2011 v 9:58® skwor
RM> O podobný nález bych ani nestál… Celkem mě zaujala představa, kdyby tam hlavu (jak píše Kazan ve všeobecný) našla nějaká rodinka na výletě. To by byl asi celkem šok.
- Neděle 21. srpna 2011 v 9:20® skwor
RM> Nebyl jsi náhodou v Maďarsku? Tam nedávno někdo vytáhnul za háček hlavu
Trošku černej humor, asi mě mírně rozhodil i nález toho kloubu…
Arnej> Zkus přímo na RSP zavolat a na podobnost toho Teamu s tou Destiny se zeptat. Kamarád včera „zaučoval“ Destiny 2,4m 5–25g, krásnej prut. Ale už se nesežene.
- Sobota 20. srpna 2011 ve 20:18® skwor
mannice> V kategorii Spinning reels je hned první
- Sobota 20. srpna 2011 ve 20:15® skwor
Arnej> Momentálně mám doma 4 Dragony z několika řad. Nezlomil jsem žádný a to na ně chytám už pár let. Tak si vyber…
Tento příspěvek byl editován 20.8.2011 20:16:02 uživatelem skwor. - Sobota 20. srpna 2011 v 9:37® skwor
mannice> Koukal jsi, že má rychlý převod? Když už bych trval na tom, tak je tam teď o 30 dolarů zlevněný Stradic FI, líbil by se mi víc.
- Pátek 19. srpna 2011 v 10:32® skwor
mannice> Na ty Skelouše se skoč mrknout do Ústí do Braunstaru, minule jsem tam nějaké viděl. Pomalý prut to není, naopak proti Tactixu se ti asi bude zdát hodně rychlý
- Úterý 16. srpna 2011 ve 20:43® skwor
mannice> Jenom bacha, skelouš zrovna woblerák není, aspoň ty delší ne.
- Úterý 16. srpna 2011 ve 20:28® skwor
mannice> Máš k tomu pouzdro a prý je v dobrém stavu… Navíc zanedlouho ten prut bude silně nedostatkové zboží.