Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Úterý 16. srpna 2011 ve 20:17® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
mannice> Změna je život, vláčce jsem se letos věnoval pořád
V bazáči máš Destiny 2,4m 2–14g, skoč po ní dokud je. To je to, co hledáš.
- Úterý 16. srpna 2011 ve 20:03® skwor
mannice> Pořád dva, stejně už dneska lapu spíš na jiný pruty
Konkrétně poslední dny na feeder
- Úterý 16. srpna 2011 ve 14:33® skwor
Alivio> Mám pocit, že by měl být rozdíl i v brzdě.
- Úterý 16. srpna 2011 ve 12:23® skwor
Alivio> To by sis mmoc nepomohl, je to nižší řada. Cívky sháněl Sander, jak uspěl nevím.
- Úterý 16. srpna 2011 v 11:48® skwor
mannice> Pro mě je daleko lehčí si zvyknout na jiný prut než naviják, což je zajímavý… Dost možná proto ty pruty střídám jako ponožky (každý rok jiný
)
- Úterý 9. srpna 2011 v 11:29® skwor
kerob> A k originálu – včera jsem tu byl jediný, kdo dal před originálem přednost Shimanu
- Úterý 9. srpna 2011 v 11:29® skwor
kerob> To je fakt záležitost kus od kusu. Měl jsem Red arc 10300, se kterým jsem ty problémy měl. Stejně tak mám už šestou sezonu 10200, který mi to neudělal nikdy. A to na něm mám xtý návin, na druhé cívce pletenku, překlápěl jsem rukou, kličkou… a nikdy
- Úterý 9. srpna 2011 v 11:07® skwor
jarysek> Tyhle kopie navijáků Ryobi jsou fajn, je to taková jistota. Konkrétně tenhle kousek ale neznám…
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:45® skwor
troutkiller> Tohle je 2,4m 10–30g a woblery kolem 9cm (ne DR) na řece bez větších problémů.
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:38® skwor
troutkiller> Mám starší, nový mě neokouzil. Tohle je rychlá parabola, nový už je víc do špičky, tam bych koupil radši Dragon.
Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 20:39:20 uživatelem skwor. - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:29® skwor
troutkiller> Možná ten smysl pro humor mám jiný… Ale hůlku, se kterou letos od zahájení žehlím ti sem klidně pošlu, aby se neřeklo.
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:20® skwor
troutkiller> Lásku? Kam ten rozhovor zase směřuješ? Podruhý ti píšu, že proti tobě nic nemám, takže ten hon na čarodějnice můžeš vynechat. Mě jde v rybařině fakt o jiný věci než o pruty.
Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 20:20:58 uživatelem skwor. - Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:09® skwor
troutkiller> Jestli myslíš, že mi tak ležíš v žaludku, tak to tě bohužel musím zklamat. Bez smajla, protože co jsem napsal někdy v zimě si už fakt nepamatuju a vracet se k tomu nehodlám.
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 20:03® skwor
troutkiller> Škwor tu je a je mu úplně u řiti, jestli si koupíš daiwu, sportex nebo china fishing
- Pondělí 8. srpna 2011 ve 12:25® skwor
osprey> V podstatě jo. Proto si koupím to Technium, to se mi proti předchozí verzi líbilo víc (koukali jsme na něj tuším spolu).
- Pondělí 8. srpna 2011 v 10:53® skwor
kubas> Tak to jsem asi staromódní. Kdyby to náhodou Zauber vyhrál, tak určitě původní.
- Pondělí 8. srpna 2011 v 10:25® skwor
kubas> Já mám navijáky Ryobi rád, ale za ty novinky bych zastřelil nebo minimálně dal výpověď jejich desingérovi, protože to je hrozný
Tento příspěvek byl editován 8.8.2011 10:28:12 uživatelem skwor.Takováhle věc mi domů nepůjde.
- Pondělí 8. srpna 2011 v 8:54® skwor
Já děkuji dejwíkovi za dotaz a gomzovi za fotky, protože sám mezi těmi navijáky taky váhám. Přednost ale asi dostane Technium.
- Neděle 7. srpna 2011 ve 20:04® skwor
Alivio> Kdybys viděl, co tady občas sledujeme lovit… Těch kolem 50 tu letos už pár máme, ale ta dnešní Mirkova ryba je s přehledem největší.
- Neděle 7. srpna 2011 ve 12:55® skwor
Právě mi volal kolega, podařil se mu na vláčku tloušť 57cm. Docela se těším na fotky.