Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Pondělí 3. ledna 2011 v 17:24® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> Dneska jsem šilhal po 14cm Super shad rapech
Nakonec zvítězila zodpovědnost a nechal jsem je tam. Ale pokud se bude konat další cesta na sever, jdu pro ně.
spike> O ty, co mi letos chytaly
A pár těch, co mě zaujmou
- Pondělí 3. ledna 2011 v 16:47® skwor
dam> Mongolsko bych finančně nedal… Švédsko bych si zopakoval rád, klidně zkusit jinou vodu. Letos bude do dokupování hlavně o gumách, větší kopyta skoro nemám, smáčky stejně tak. Pár wobů ale asi stejně doplním
- Pondělí 3. ledna 2011 v 16:06® skwor
dam> Díky, budu to sledovat. Ono to zimní zbrojení má taky něco do sebe
Dneska jsem si byl osahat Speed mastery a kdybych si nemusel nechat peníze stranou na povolenku, tak se mnou jeden jel domů
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:24® skwor
dam> Hledal jsem to a nic jsem nenašel. Klidně hoď odkaz sem, až to pojede, tak se podívám. Díky.
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:16® skwor
dam> Tipuju že cena bude podobná jako u X-rapa 6cm (takže 220–240 peněz). V téhle velikosti to bude zajímavé. Illexe si nechám na mělčiny a tohle do větších hloubek. Využije se všechno
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:01® skwor
dam> Já jsem na ten X-rap docela zvědavý, snad to půjde dostat do trošku větší hloubky a to by mi hodně vyhovovalo. Pokud se teda začne vůbec vozit k nám, protože to, co má Normark jako skladovou dostupnost (bohemiafishing), je zlomek sortimentu Rapaly.
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:14® skwor
Něco pro fanoušky ULka – vypadá to, že illexům se objeví poměrně vážná konkurence http://www.fishingworld.com.au/…pletes-range
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:31® skwor
osprey> Parta je základ. Mě učarovala ta místní drsná krása krajiny. Žít tam nastálo bych si asi nedokázal představit, ale vracet se tam budu rád.
Tak jo, pro letošek končím
Mějte se.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:09® skwor
osprey> Rád bych se tam příští rok mrknul znova, už jsem nahlodal i pár lidí, kteří by o to projevili zájem… tak snad
Mám tam v jedné zátoce nevyřízené účty z letoška
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:02® skwor
osprey> Náhodou, i taková fiška kolem čtyřicítky tam potěší
Mě udělala radost tahle – jenom škoda, že byla na první hod a následné dvě hodiny jsem na tom jezeře neudělal záběr.
- Pátek 31. prosince 2010 v 19:35® skwor
osprey> I ve Skandinávii jsem měl při lapání okounů na 2" kopyto dvě kudličky kolem 20cm
- Pátek 31. prosince 2010 v 16:59® skwor
tarn> Tobě taky, Mirku. Ať se daří.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 14:43® skwor
Hezký to sice je, ale ta cena
Jinak jsem dneska malinko bilancoval nad sezónou a zjistil, že moje letos největší uvláčená ryba v Čechách byl kapr. To je skoro smutný
- Pátek 31. prosince 2010 ve 13:10® skwor
sethy> Ale značku jsem trefil
Pamatuju, že měl i toho starýho.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 12:42® skwor
balda9> Myslíš tohle? Nechce se mi to video hledat, ale u TR jsem viděl na ULko tenhle.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 21:24® skwor
PetrC> Jenom pro zajímavost, kdybys musel koupit naviják na vláčku dneska, co by to bylo? Myslím smekáč
Docela by mě to zajímalo, protože nic s trvanlivostí Suverana asi nenajdeš…
- Čtvrtek 30. prosince 2010 v 16:45® skwor
PetrC> Ta brzda je ještě k tomu bojová
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:29® skwor
A třetí díl seriálu
Tento příspěvek byl editován 30.12.2010 13:29:53 uživatelem skwor.Ať tu jsou ryby
V tom hlubokém proudu ti okouni bojovali krásně, většinou jsem v první chvíli čekal fišku o dost větší.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:28® skwor
cormoran> Je
Chtěl bych se tam podívat zase.
- Čtvrtek 30. prosince 2010 ve 14:18® skwor
Nedávno jsem sem dával fotku z „bytelného“ provazového mostu. Tak dáme druhý díl fotoseriálu
Kdo se dostal až na ostrov za mostem, čekala tam na něj krásná proudná a překvapivě hluboká řeka.