Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Neděle 14. února 2010 v 18:03® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
džigit> Koukám. Kdyby byl za rozumnou cenu, tak si ho ohlídám.
- Neděle 14. února 2010 v 16:40® skwor
Mr.Stick> Jo, tak to nevím. Ale tady prodává pravidelně a zatím se tu stížnost neobjevila.
- Neděle 14. února 2010 ve 14:57® skwor
džigit> Gratulace. Na tenhle wobler http://chytej.cz/…p-ssr-5-5cm/ jsem měl zálusk, jenom jsem tak trošku zapomněl, kdy ta aukce končí
- Neděle 14. února 2010 ve 12:51® skwor
troutkiller> Mě tenhle model fakt nesedl. Obecně na ty štíhlejší typy vůbec moc nechytám. Slabost mám pro tohle. Líbí se mi vzhledově i na ně mám většinu svých lepších ryb (fotka už není aktuální). Jdu na oběd, čus.
- Neděle 14. února 2010 ve 12:45® skwor
troutkiller> Na pstruhy se dvěma trojháky? Brrr..........
- Neděle 14. února 2010 ve 12:40® skwor
troutkiller> Já tenhle model moc nemusím, většiny OFek jsem se zbavil. Na kvalitu wobleru existuje stejně jeden jediný neoddiskutovatelný ukazatel
- Neděle 14. února 2010 ve 12:21® skwor
Libor> Jo, mám se rád, tak jsem si udělal radost
Tohle jsou už tak 5 let staré kousky, moc na ně ale nechytám.
- Neděle 14. února 2010 ve 12:12® skwor
crazykapr: K našemu rozhovoru po icq: 3cm, barvy ORO, RFSM, BSM (odshora).
- Pátek 12. února 2010 ve 21:01® skwor
Jak.novi> Dělá se i plovoucí model. Nemám ale ani jeden.
- Pátek 12. února 2010 v 18:39® skwor
Arnej> Přímo v BB sis mohl osahat skeletory, to je taky kvalita. A pro mě osobně je starší model srdcová záležitost. Co jsem měl v ruce ten nový, tak jsem moc rozdílů nezpozoroval (na vzhled kašlu, ten ryby nechytá). http://www.rybarskepotreby-eshop.cz/…letor-270-28
- Pátek 12. února 2010 v 18:21® skwor
Arnej> Prodavač v Black bassu je fajn, včera jsem si s ním celkem příjemně pokecal. Pokud hledáš prut v podobné cenové relaci jako TD, koukni na šimaňácký Speed master. Ač tu firmu vůbec nemusím (PetrC potvrdí), tak tyhle proutky se mi poměrně líbí.
- Čtvrtek 11. února 2010 ve 21:28® skwor
troutkiller> Kromě těch nových barev Team esko mě to nějak nezaujalo, zatím se ke mě nic z toho stěhovat nebude. Stejně se v tomhle ohledu začínám ovládat. Dneska jsem narazil na v ČR málo vídaný hornet v barvě CMD a nechal ho tam, kde byl. To bych před rokem neudělal.
- Čtvrtek 11. února 2010 v 16:28® skwor
Tak jsem sehnal trošku historie. Salmo hornet 2,5cm barva CW, shallow model.
- Pondělí 8. února 2010 ve 22:24® skwor
osprey> Gomzova 5cm slidera jsem měl v ruce rok před tím, než s nimi přišlo Salmo. A chod byl srovnatelný, ne-li vyváženější.
- Pondělí 8. února 2010 ve 21:29® skwor
gomz> woblery
- Pondělí 8. února 2010 v 16:50® skwor
petrcech> Ahoj, jak jsem psal – v téhle gramáži znám jenom Guide select. Ale myslím, že to zvládne. Co máš za délku?
- Pondělí 8. února 2010 ve 13:19® skwor
džigit> Možná by to za zkoušku stálo, občas se dá narazit na hodně slušný wobler prakticky u neznámé firmy.
- Pondělí 8. února 2010 ve 12:48® skwor
džigit> Neznám, bohužel. Ale barvy vypadají zajímavě.
- Neděle 7. února 2010 ve 22:21® skwor
Jagged> Nikde jsem je neviděl. V létě je měli tady, ale zmizeli hrozně rychle. Víc barev jsem už koupit nestihl. Koukni ale na tohle http://www.rami.wbl.sk/Dip-Minnow.html
- Neděle 7. února 2010 ve 22:12® skwor
Libor> Mám toho tady dost, uvidíš
Jinak okouna 32–35cm si na řece potěžkám poslední roky minimálně jednoho za sezónu. Dva nej mám zatím 36 a 37cm, z toho ten menší přišel na doma vyrobenou nástrahu, čili pro mě má možná ještě větší cenu.