Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:27® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Mě se to vcelku líbilo, o hodně lepší než to, co v Praze bývalo dřív. Kazan se k tomu vyjádřil stejně. A hlavně jsem to měl znatelně blíž
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:21® skwor
sethy>
Jinak pár postřehů z výstavy: Hodně solidní dojem na mě udělali cenově přijatelné navijáky Trabucco xenos XWS (asi nejpovedenější zauber klon co jsem viděl) a Jaxon ZX machine. Z prutů nebyl špatný nový Speed master AX, ale starší verze se mi zdála povedenější.
- Sobota 30. ledna 2010 v 18:14® skwor
sethy> Na moje tři vycházky na duháky to stačí
spike> To takhle z hlavy nevím, smáček snad 10 Kč, hlava ani nevím.
troutkiller> Jj, byl jsem spíš pokecat a prohlížet.
- Sobota 30. ledna 2010 v 17:08® skwor
Tak nakonec jsem na For fishing ani moc neutratil, sám se divím.
- Pátek 29. ledna 2010 v 16:02® skwor
olda> Ten Pezon neznám, jenom ten původní. Chvějky u Draka jsou vesměs pruty se špičkovou akcí, jestli chceš něco na čem si vychutnáš zdolávačku, koukni na tohle http://www.rsp-fishing.cz/…-2-40m-3-14g Teď ho zlevnili, v září jsem ho kupoval o 500 dražší.
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:33® skwor
petrcech> To by neměl být problém.
Trošku jsem tady zahltil recenze, tak ať máte co číst
- Pátek 29. ledna 2010 ve 13:24® skwor
petrcech> Tak to by zvládnout měl, i když na tyhle DR moc nechytám. Pokud se teda bavíme o těch kratších, třímetr bych na woblery nebral.
- Pátek 29. ledna 2010 v 11:42® skwor
petrcech> Z těch utahováků znám jenom Reno killera a oba dva TD SE. Kolik ten Tail má?
- Pátek 29. ledna 2010 v 11:06® skwor
Libor> Co ty dírky, byli jste tam?
- Pátek 29. ledna 2010 v 11:02® skwor
olda> Mrkni spíš na ten Force master, to je celkem příjemný prut a splňuje to, co chceš. Catana se mi nelíbí, s tímhle bych si rybačku představit uměl. A teď se dají sehnat za slušné ceny.
- Středa 27. ledna 2010 v 18:48® skwor
Jenom pro zajímavost. Dováží se jointed v téhle barvě (YP) i do Čech? Zatím jsem tu na něj nenarazil, ale na pár zahraničních eshopech jsem ho viděl.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:30® skwor
Libor>
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:25® skwor
Flip> Skoro
Kristýna
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:12® skwor
Libor> Spíš vsadím na to, že taky nemá ráda Americké svátky
Tomu věřím.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:07® skwor
Flip> Já vlastně ani moc nakupovat nemůžu, protože mi musí zbýt nějaká koruna na papíry. Pořád jsem nějak neměl čas a náladu pro ně dojít (jenom mladá nedostane nic k Valentýnu, ale to je detail
)
- Úterý 26. ledna 2010 ve 22:03® skwor
Flip> No jo, Ty ses vlastně vrátil do „staronového“, zapomněl jsem. Mirkovi předtím zavolám. Říkal, že půjde, ale kdy neví – což ostatně nevím ani já, protože tam mám sraz s Poorličáky a čekám na ně. O nákupy mi nejde.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 21:56® skwor
Flip> Ale když už jsi to nakousl. Kdy se tam budeš pohybovat? A nevíš, jestli jede Tarn? Dlouho jsem s ním nemluvil.
Tento příspěvek byl editován 26.1.2010 20:56:34 uživatelem skwor. - Úterý 26. ledna 2010 ve 21:53® skwor
Flip> Lístek na FF zadarmo není ukazatel kvality, bo ten mám taky
Ale ne z Mrku.
- Úterý 26. ledna 2010 ve 21:10® skwor
olda> Ty 3,5cm popy jsou fajn. Jenom bacha, potopí je i karabinka, chce to vázat přímo na vlasec.
- Úterý 26. ledna 2010 v 18:39® skwor
Libor> Co za motátko hledáš?
Jak.novi> Před chvílí jsem Ti poslal potvrzení přátelství na FB.