Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.

Neděle 3. ledna 2010 v 16:55® skwor
skwor

spike> Deep runner je třeba tohle http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…va-RFSH.html To už navijáku dá na p.del víc.

Neděle 3. ledna 2010 v 16:28® skwor
skwor

To je pořád nejlepší prut, naviják, vlasec, wobler…Ale fotka pořádnýho dravce nikde :-D

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30051.jpg
Neděle 3. ledna 2010 ve 14:03® skwor
skwor

spike> Na ceně nesejde, už pár let chytám UL s Drakem za nějakých 940 Kč a vyměnil bych ho leda za ten ULX. Ale nepotřebuju, protože mi plně vyhovuje (a třeba pižmoně za dvojku jsem po čase prodal).

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:56® skwor
skwor

troutkiller> Jasný, taky mám rád hezký věci. Ale radit 16 letýmu klukovi, co s tím teprve začíná, ať si rovnou koupí Top prut (který nepotřebuje) je blbost :-)

Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 12:56:42 uživatelem skwor.
Neděle 3. ledna 2010 ve 13:42® skwor
skwor

troutkiller> Navíc spike začíná, takže pro něj bude lepší prut kolem litru. Bude chytatelný a odpustí mu i nějakou případnou chybu. Krom toho, moc UL nad trojku neznám, i věci typu ULX jsou kolem dvou a půl, spíš ještě míň.

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:38® skwor
skwor

troutkiller> Blbost. Stačí umět hledat. Sám jsem na pruty celkem náročný, ale víc než trojku jsem dal ze svých čtyř vláčáků za jeden.

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:31® skwor
skwor

spike> Mě se zdá 180cm hrozně málo, ale když Ti krátké vyhovují, proč ne. Kamarád kupoval svůj první UL v létě, bral tohle v 2,1m http://www.rybolov.cz/…outable-bass

Neděle 3. ledna 2010 ve 13:26® skwor
skwor

troutkiller> Já mám jenom RGčko, spodní dvě řady vidím prvně :-) Na dvoudíly chytám rád.

spike> Koukni spíš na tohle, tactix má děsný očka a v ty krátké i zbytečně krátkou rukojeť. http://robinson-europe.cz/?…

Neděle 3. ledna 2010 ve 12:41® skwor
skwor

troutkiller> Tohle jsem našel na jednom slovenském eshopu. Ani jsem nevěděl, že se Fanatic v těch barvách někdy vyráběl.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img30035.jpg
Neděle 3. ledna 2010 v 11:37® skwor
skwor

spike> Co si chceš kupovat za ten UL vláčák?

Sobota 2. ledna 2010 ve 21:23® skwor
skwor

Flip> Neviděl, jenom nový rok jsem zapíjel vínem St. Croix :-D

Sobota 2. ledna 2010 ve 21:17® skwor
skwor

troutkiller> Pižona 2,1m 2–7g jsem po roce za poloviční cenu věnoval kamarádovi :-) Klepal se ještě když jsem ho vrátil do stojanu :-D

Sobota 2. ledna 2010 ve 21:06® skwor
skwor

Kubajs> Neumíš vodit smáčky? Nepsal jsi o nich náhodou před časem článek do Rybáře? :-D :-D

Sobota 2. ledna 2010 ve 13:00® skwor
skwor

Doudleban> Projeď si red-fish.cz, mají tam Jaxony za celkem slušné ceny.

Sobota 2. ledna 2010 ve 12:30® skwor
skwor

Tak koukám, že se nám na mnoha mnou navštěvovaných vodách objevila tahle věta – Lovící je povinen mít u sebe a při vylovování ryb použít podběrák. – Zatím nějak nevím, co si o tom myslet, ale moc nadšený z toho nejsem.

Pátek 1. ledna 2010 v 18:17® skwor
skwor

troutkiller> To už je jiná cenová relace :-) Nejdražší co mám doma je původní skeletor, za který jsem dal 4600,–

Pátek 1. ledna 2010 v 18:03® skwor
skwor

troutkiller> Mě se původní model celkem líbil. A vzhledem k tomu, že u příštího vláčáku asi opustím moji oblíbenou firmu, budu se rozhodovat pro jeden z nich.

Pátek 1. ledna 2010 v 17:50® skwor
skwor

Měli jste v ruce nový Speed master AX? Je tam kromě vzhledu nějaký rozdíl oproti starší verzi?

Pátek 1. ledna 2010 ve 12:22® skwor
skwor

Looser> Díky. Krátký prut na UL mi momentálně chybí (i když UL jsem poslední dva roky chytal minimálně, takže bez něj přežiju) a docela šilhám právě po ULX.

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 21:31® skwor
skwor

dam> Á, mám to :-)