Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazené příspěvky od uživatele skwor, které napsal v diskuzi Přívlač a dravci. Zajímá-li vás jiná diskuze, vyberete ji zde.
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:28® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Kdepak
Jen jsem využil máminy nabídky, ať si objednám něco k Vánocům. Pak je tam ještě Fanatic a Executor, bez těch se obejdu – ale ty novinky bych si prohlédnul rád pořádně
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:22® skwor
troutkiller> Chraň bůh, manželství v mém plánu budoucnosti není
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:17® skwor
troutkiller> Test bude moct proběhnout až po Vánocích
Jen co jsem zásilku zkontroloval, byla mi zabavena
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:07® skwor
troutkiller> Zdravím, dnes jsem zařadil do sbírky 5cm slidera a frisky stejné velikosti. Salmácké novinky posledních dvou let se mi hodně zamlouvají.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:24® skwor
Flip> Celou sérii neznám, jenom tyhle čtyři kusy. Právě proto mě překvapilo, že na mě vychvalovaná 2–14g neudělala moc dojem.
osprey> GS hornet mě uchvátil hned. Zatím mi asi žádný Ještěr do ruky nesedl tak, jako tenhle. Větší váha nevadí, mám rád 240ky, tam se to tolik neprojeví.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:21® skwor
Flip> To by se Procházkovi nemuselo líbit při případné reklamaci
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:15® skwor
Flip> Kdyby měli rukojeť bez boulí, tak by to byla jiná . Líbí se mi Guide, ty mi sedli okamžitě. Majitelem destiny se asi nestanu.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:03® skwor
Flip> Celkem ucházející byla 2,4m 5–25g. Jinak (nezlob se na mě, sám víš, že mám doma draky tři), bych si zrovna v téhle sérii nevybral. Favorita mám jinde – jenom další vláčák nepotřebuju.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:58® skwor
Flip> To se pleteš
Přes léto jsem si zalapal na obě Tarnovi Destinky (tu 2–14g dokonce ohnul štikou 60+), kamarád má 2,4m 18g s dělenou rukojetí a druhý kolega 2,7m 10–35g celokorek. Takže přehled o těch klackách vcelku mám.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:48® skwor
BigMike> Taky možnost
Destiny mě ale nějak neučarovaly, Team nebo starý skelouš mi padnou o hodně líp.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 21:14® skwor
Char> U destinky co píše osprey bacha na rukojeť. Je to asi detail, ale mě ta „hrbatá“ rukojeť před navijákem vůbec nesedla a asi bych si na to nezvykl. Tak vyhrál TD.
- Neděle 29. listopadu 2009 ve 22:04® skwor
Char> Tu 210ku má proutnik, třeba k němu něco napíše.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 18:52® skwor
macino ambrossiny> Ahoj, abych řekl pravdu, ty chvějivky z řady TD vůbec neznám. Teď podzim jsem odchytal s TD 2,4m 3–14g, což je parabola, bez vlepované špičky a je vcelku měkký. Jedničky kopyta a 00 rotačky jsem s ním cítil hezky.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 18:30® skwor
petrcech> Thanks
- Neděle 29. listopadu 2009 v 18:19® skwor
PetrC> Šimánko proutek nevedu a v dohledné době se to ani nebude měnit
Byl jsem u vody víc jak po týdnu, absolutně nebyl čas.
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:20® skwor
Prutos> Děkuju
- Neděle 29. listopadu 2009 v 17:05® skwor
Robur to trefil. 37cm, nový osobáček a pro mě osobně asi letošní nejcennější dravec. Z řeky taková ryba potěší. 3–14g dráček se prohnul hezky
- Neděle 29. listopadu 2009 v 16:50® skwor
Letos pro mě nejcennější ryba z řeky. Tak schválně, kolik?
- Sobota 28. listopadu 2009 v 15:12® skwor
Neměli jste v ruce destinku 2,7m 4–21g v celokorku? V okolí mám k osahání jenom 2–14 a 10–35g.
- Středa 25. listopadu 2009 ve 22:22® skwor
Flip> Kdepak, tohle bylo jinak. Víš toho polovinu. Mluvil jsem o tom pak s ospreyem, může potvrdit – myslel si to totiž taky. Ostatně, poslední půlrok se tu projevuju minimálně ve všech ohledech.