Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 14. srpna 2015 v 10:02® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Za 9 hodin lovu nejzajímavější ryba candát kolem půl metru, takže vláčka opět odložena na neurčito
- Středa 12. srpna 2015 ve 14:23® skwor
David H.> Ale jo, dokonce zítra bude sumcovláčka s noclehem někde u vody. Ale chce to změnu, zpěstření. A ty parmy mě teď naplňovaly víc.
- Úterý 11. srpna 2015 v 16:31® skwor
David H.> Proto se chlubím
Na rybách jsem často, ale ne s vláčkou. I když možná si půjdu zaházet s multíkem.
- Úterý 11. srpna 2015 ve 13:34® skwor
Po měsíci jsem oprášil vláčák. Takže tím mám splněno a někdy na podzim pokračování
- Neděle 9. srpna 2015 v 17:03® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.8.
Hlavně že je večírek (teda sranda)
Tento příspěvek byl editován 9.8.2015 17:26:09 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 9. srpna 2015 v 10:44® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
CeP> Určitě.
- Sobota 8. srpna 2015 v 10:20® skwor
BigMike> Podplamatka, viz. Nerodia. Na berounce častější než obojková.
- Pátek 7. srpna 2015 v 19:28® skwor
Dneska bylo počasí na to se vyvalit na mělčinu a zůstat ve vodě
- Pondělí 3. srpna 2015 v 16:29® skwor
David H.> A to je právě asi ono. Mě bych popíchání desítek okounků jenom kvůli umístění netěšilo. Nechci to nijak rozebírat, jenom jsem se nad tím pozastavil.
- Pondělí 3. srpna 2015 ve 13:23® skwor
mvincik> Tak jo. Naštěstí tohle je můj nezaujatý pohled, protože letos se za vláčkaře moc označovat nemůžu
- Pondělí 3. srpna 2015 ve 13:07® skwor
mvincik> A souběžně s tím je tu známý argument, že závodění není jenom o malých rybách
Dneska mám rejpavou, no
- Pondělí 3. srpna 2015 ve 12:17® skwor
To musí být požitek chytat desítky 12,8cm okounků… Nic ve zlým, můj názor na závodničení asi znáte. Mám UL hodně vláčku rád, ale všechno s rozumem.
- Sobota 1. srpna 2015 v 18:44® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.8.
Prvním hodem šedesátka, pak nucený přesun kvůli invazi koupáčů. Naštěstí to bralo i na druhém místě, největší kousek 66cm a k tomu čtyřicítka jesen na wobler.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 31. července 2015 v 19:31® skwor
Tomik> Konečně to někdo smysluplně využívá
- Pátek 31. července 2015 v 18:10® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.7.
Hledání pokračuje, nová místa se rýsují. Největší kolem šedesáti, neměřeno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 29. července 2015 v 16:48® skwor
Padis> Teď sice sem tam pár kapek padne, ale to je jak nic. Přesně jak píše BigMike. Radši povodně než tohle, fakt.
- Středa 29. července 2015 ve 14:19® skwor
- Diskuze: Sumcařina
David H.> Já nevím, proto to posílám mezi lidi
- Středa 29. července 2015 ve 13:01® skwor
- Diskuze: Sumcařina
- Úterý 28. července 2015 v 17:04® skwor
Jestli ono nebude lepší si místo dvou Catan koupit jeden Speed master
A hned má člověk kvalitní proutek.
- Pondělí 27. července 2015 ve 13:40® skwor
To je v řiti tohle počasí. Na potok nedaleko nás se po letech vrátily ryby, jenomže teď je potok skoro bez vody, takže si nedělám iluze, že to může začít zase od nuly. A na vydatnější deště to nevypadá… Chtěl jsem na řeku na parmy, ale možná budou mnou vytipované fleky tak mělké, že to nebude mít smysl. Ve středu se uvidí.
skwor: stačí najít šutr co kouká nad vodu a vzít notebook na Lužnici :-) zítra zase plavko-rybaření :-D
HaD: takhle bych chtěl teď sedět u PC :-)))