Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 23. května 2015 v 19:58® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
- Čtvrtek 21. května 2015 v 19:54® skwor
- Diskuze: Sumcařina
fila> Já v tomhle bohužel poradit nemůžu, ale spíš mě překvapila ta výhrůžka návštěvou konkurence. Respektive mi to připadalo zbytečné… Ale víš, jak jsem to myslel
- Čtvrtek 21. května 2015 v 19:26® skwor
- Diskuze: Sumcařina
fila> Tak téma nadhoď, bude to lepší než zbytečné (provokativní, nevím) ohlášení, že mizíš ke konkurenci.
- Středa 20. května 2015 ve 13:14® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> Chybějící finance si pamatuju taky
ale prostě jak člověk na jaře bere feederovou a plavačkovou výbavu, tak se na to nedostane.
- Středa 20. května 2015 v 11:08® skwor
Palivec> A prakticky to je to, že člověk nemá čas myslet na kraviny! Kašpare.
- Středa 20. května 2015 v 8:18® skwor
Shrek> Už i tady? Tyhle věci jsou většinou záležitost xichtoknížky
- Středa 20. května 2015 v 8:15® skwor
Když jste u těch navijáků, já právě objevil ve skříni v únoru zakoupený Zauber, který se mi nějak záhadně naprosto vykouřil z palice
- Úterý 19. května 2015 ve 13:26® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.5. | Způsob lovu: Feeder
Bez fotky, ale o zážitek se chci podělit. Nejdřív to kvůli třoucím se rybám vypadalo, že skončím s bezrybkou. Následně jsem se přestěhoval a konečně změna. Nejdřív pár perlínů, pak záběr od očividně lepší ryby. Ta šla po prvním náporu až překvapivě lehce na hladinu – aby ne, úhořů jsem už vyfeederoval dost, ale tenhle byl zaručeně největší, tipuju na cca 70cm. Vyháčkovat ho byla docela sranda, takže putoval do vody bez fotky. Další záběr přišel o chvíli později opět těsně pod břehem. Očividně kapr, ovšem z kategorie, po které pasou bojlízáci. A samozřejmě se vydal rovnou do středu rybníka. Ječící brzda, prut ohnutý do křivky, že jsem si o nějakých rezervách mohl nechat zdát a já jako divák na břehu. Po ujetí zhruba padesáti metrů se vypnul. I když nejsem kaprař, tak tuhle rybu bych rád aspoň zahlédl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 17. května 2015 ve 12:24® skwor
Draky> Ať to nemáš tak jednoduchý
http://www.uhabakuka.cz/index.php?… Na 210ce prutu jsem ho párkrát měl a naprosto v pohodě. Pandora je povedená, ať slouží.
- Čtvrtek 14. května 2015 v 8:30® skwor
jepice> Od Tomiho?
- Středa 13. května 2015 v 19:52® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.5. | Revír: XY
S touhle kráskou mám rande v půli června, snad se dostaví
Takže pokud nejste Česká miss, jsem už tu dobu zadán
Do metru už jí moc nechybí.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 14. května 2015 ve 12:27
skwor: David H: Uvidíme :) Inferno08, Klobasa: Díky, třeba se povede…
- Čtvrtek 14. května 2015 ve 12:01
Klobasa: David H.> Já bych nasadil do boje sako, kravatu a kytku červených tulipánů:-)
- Čtvrtek 14. května 2015 v 11:25
Inferno08: Skwor- já vím, jen jsem chtěl napsat, že není rybičkář jako rybičkář.. přeju ti jí!
- Čtvrtek 14. května 2015 v 10:54
HaD: S čím za ní přijdeš? :-)
- zobrazit všechny komentáře (10)
- Čtvrtek 14. května 2015 ve 12:27
- Úterý 12. května 2015 v 7:59® skwor
jepice> Mažu velmi nerad, ale jak vidíš, tak tady někdo vyvolává podobné problémy úmyslně. Nechal bych to na Davidovi, ať se rozhodne jak v tomhle případě pokračovat. Protože lidi prostě diskutovat ani nechtějí, když si pro sebe všechny diskuze uzurpuje proud na svoje monology. To vím, protože už se mi kvůli tomu i ozvali přes SZ. Víc k tomu nemám co dodat
- Pondělí 11. května 2015 ve 20:10® skwor
prroud> 1) Neurážej, věk není zásluha. 2) Všeobecná, ale svinstvo jako politika se tu netrpělo nikdy, zeptej se Palivce. Konec. A nereaguj na tenhle příspěvek, děkuji.
Tento příspěvek byl editován 11.5.2015 20:11:03 uživatelem skwor. - Pondělí 11. května 2015 v 19:56® skwor
prroud> Ty příspěvky ve Všeobecné jsem ti smazal já. A upozorňuju, že pokud budeš spamovat politikou a podobnými průjmy, budu v tom pokračovat.
- Sobota 9. května 2015 v 16:16® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.5. | Způsob lovu: Feeder
Sice jsem se svými dvěma amury a kaprem na počet vyhrál, ale ryba dne patřila kolegovi. Krásná jikernačka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 8. května 2015 v 10:44® skwor
David H.> http://www.chytej.cz/…apr-nadryba/ Jsem zvědav…
- Pátek 8. května 2015 v 8:44® skwor
David H: Tak jsem si přečetl celou diskuzi pod Tvou poslední fotkou na fb a normálně můžu říct, že jsem rád, že nepatřím mezi kapraře. Chvíli jsem uvažoval o tom založit tu fórum Ochrana kapravs ostatních ryb, ale snad radši ne.
- Čtvrtek 7. května 2015 ve 14:30® skwor
troutkiller> Která to je nevím. 15–45g, špatná není, to rozhodně ne. Ale mít jí netoužím http://mujlov.cz/…376248_1.jpg
- Čtvrtek 7. května 2015 ve 12:47® skwor
troutkiller> Možná jsem tím začal i skončil
Kamarád má vláčák Infinity Q a to není prut, co bych toužil mít doma.
- Čtvrtek 7. května 2015 v 10:36® skwor
troutkiller> Jedna vlaštovka jaro nedělá
ULX.