Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 7. května 2015 v 9:10® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> A vůbec, ani jsem se nepochlubil, že můj nejnovější vláčák je z Tvojí oblíbené D-C stáje
Tak čekám pochvalu
- Úterý 5. května 2015 v 19:36® skwor
troutkiller> Já bych radši u vody
A bylo to fajn, příště beru mušák.
- Úterý 5. května 2015 v 8:15® skwor
dam, troutkiller> Já už radši nechci kupovat nic, ale víte jak to je
jepice> Blue foxy jsou ty kopyta vpravo dole.
- Pondělí 4. května 2015 ve 20:06® skwor
dam> Jenom chvíli
Tohle je jenom pár kousků novinek na zkoušku plus Blue foxy za pár korun.
- Pondělí 4. května 2015 v 19:26® skwor
troutkiller> Tak jsem na ně zvědav…
- Neděle 3. května 2015 v 19:48® skwor
troutkiller> Zítra si jedu pro ty Daiwa gumy, to je sice taky hodně drahá sranda, ale co. Maximálně si při placení zabrečím
- Čtvrtek 30. dubna 2015 ve 13:30® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.4.
Jeden z těch dnů, kdy to člověka u vody prostě baví. Mít víc žížal, ještě tam sedím. Mraky cejnů, pár krásných plotic, bolen, okoun a kapřík.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 28. dubna 2015 v 10:10® skwor
David H.> Čau, navrátilče
Víceméně souhlas, je tam strašně věcí, kdy to paušalizovat nejde. Ale Hervas mluvil o trollingu a ten mám tak nějak spojen s woblery. A tam je přece jenom ten odpor nástrahy poměrně výraznější a jít k horní hranici gramáže toho prutu bych už nedoporučoval.
- Pondělí 27. dubna 2015 v 11:06® skwor
Hervas> Co se týče woblerů, tak jak píše jepice. Pokud jde o tu váhu, tak těch 20g se mi na tenhle prut zdá moc, rozumně se dá vodit tak 12–15g nástraha, dál to už není nic moc. Štiku s tím samozřejmě zvládneš jakoukoliv, máš k tomu přece naviják s brzdou. Na trolling bych šel určitě do něčeho tvrdšího, v měřítku Shimana tak 20–50g.
- Neděle 26. dubna 2015 v 8:40® skwor
Hervas> Spíš než lovenou rybou se řiď velikostí používaných nástrah. Speed master je výborný prut. Maximálně pokud chytáš na větší nástrahy, jdi s gramáží o 10g výš.
- Čtvrtek 23. dubna 2015 v 11:06® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Už začínají kvést třešně. Na tohle chytání se letos těším víc než na vláčku, tu si kvůli tomu klidně o něco odsunu.
- Neděle 19. dubna 2015 v 9:00® skwor
prroud> Na příspěvky v Z lovu reaguj přímo pod ně, nebo do všeobecné. Děkuji.
- Čtvrtek 16. dubna 2015 v 8:28® skwor
jepice> Rotačky Grizzly se s trochou štěstí pořád sehnat dají, i na netu.
Jinak přeji pstruhařům pěknou zahájenou. Já si převčírem na stojáku vytáhnul na mušák padesátku lysáka, boj sice pěkný, ale snad se vám povedou jiné druhy
Tento příspěvek byl editován 16.4.2015 08:59:57 uživatelem skwor. - Úterý 14. dubna 2015 ve 12:36® skwor
Tu prvoplánovitou provokaci ve Z lovu jsem smáznul. Jestli to tam dal proud nebo někdo jiný zjišťovat nebudu.
- Neděle 12. dubna 2015 v 19:46® skwor
Tak krásnej víkend a nic ve Z lovu?
- Čtvrtek 9. dubna 2015 v 8:32® skwor
Draky> U nás na potoce je takhle zahražená cesta k jednomu z nejzajímavějších jezů. Ale chodím tam normálně, majitel by na to neměl mít právo.
- Čtvrtek 2. dubna 2015 v 19:32® skwor
jepice> Tipuju, že jich to dneska zfouklo víc. Snad už se to uklidní.
- Čtvrtek 2. dubna 2015 ve 12:55® skwor
Podle počasí je čas vytáhnout pruty na dírky
- Neděle 29. března 2015 v 18:07® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 29.3. | Způsob lovu: Feeder
Zima, vichr, déšť, ale desítka kaprů, dva cejni a lín. Takže nadávat na dnešek nebudu
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 27. března 2015 ve 20:26® skwor
- Diskuze: Plavaná
jepice, hraji> Vždyť jo, píšu jenom svůj názor. Plavačku chytám trochu jinak než většina rybářů, spíš mám Sanderovu školu, ale zároveň se nesnažím o co nejjemnější sestavu. Prostě to tak cítím, víc za tím nehledejte.