Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pátek 27. března 2015 v 17:32® skwor
skwor
Diskuze: Plavaná

hraji> Já nevím… Je to dvanáctiletý kluk, dost možná chytá plavačku s nějakým obyčejným tvrdším teleskopem a tam ta desítka návazec nemusí dělat dobrotu. EDIT: Sám tyhle pavučiny nepoužívám vůbec, proto je můj úhel pohledu možná tenhle.

Tento příspěvek byl editován 27.3.2015 16:33:30 uživatelem skwor.
Čtvrtek 26. března 2015 ve 21:07® skwor
skwor

sethy> Viděl jsem. Ještě že „jenom“ tohle…

Čtvrtek 26. března 2015 ve 20:24® skwor
skwor

double-j> Děkuju ;-) Vypadá fajn.

Středa 25. března 2015 ve 20:29® skwor
skwor

jepice> V obecném rozměru nic co by bránilo ve výpravě tam.

Středa 25. března 2015 v 11:37® skwor
skwor

sethy> Tak jsem slyšel, že Vám Dánsko moc nevyšlo :-(( Škoda, ale hlavně že jste ok.

Neděle 22. března 2015 ve 20:39® skwor
skwor

Shrek> Viděl malýho, tak mu chtěl vyprávět pohádky :-) O mě si zase musí všichni myslet, že jsem tragéd, protože na všechny dotazy jak to jde odpovídám „dneska nic“ :-D :-D Šířit informace o aktuálním braní se mi nechce.

Sobota 14. března 2015 ve 21:06® skwor
skwor

Omlouvám se za nerybářský příspěvek, ale konec jediného sledovatelného pořadu v televizi mě teda zklamalo hodně. Tenhle typ humoru mi bude chybět http://www.autoforum.cz/…ar-je-mrtvy/

Pátek 13. března 2015 ve 12:22® skwor
skwor

Před časem jsem se tu ptal na kratší šoulačkovou matchovku na tlouště. Nakonec se mi povedlo splašit starší model (a oproti novějším štíhlejší a lehčí) Shi alivio AX 3,6m a po prvním lovu vypadá, že jsem trefil to, co jsem hledal. Teď ještě nějakého pětkového tlouště, protože kvůli těm jsem ten prut kupoval.

Pátek 13. března 2015 ve 12:19® skwor
skwor

Draky> 1 pomeranč z jednoho smáčka :-)

Neděle 8. března 2015 ve 20:30® skwor
skwor

Tooo3mas> Moc lidí, moc větrno, žádná extra třída. Nechodím tam rád.

Středa 25. února 2015 ve 14:04® skwor
skwor

Schválně jsem poslal dotaz přímo k SG a bylo mi řečeno, ať to vrátím, že mi je vymění. To je hodně fajn přístup, milé překvapení. Posílat na výměnu věc za kilo se mi ale nechce, to spíš zkusím chytat s tímhle a případně si koupím nové. Ale jako jednání se zákazníkem teda super.

Středa 25. února 2015 ve 13:30® skwor
skwor
BigMike> Tady je to vysvětleno
S menšími se mi to nestalo, ale snad to na funkci mít vliv nebude… Jde tam středem ten drát.
Středa 25. února 2015 ve 12:24® skwor
skwor

Houstone, máme problém. Tkakhle mi bez zjevné příčiny praskly nepoužité Lipscull SG hlavy. Důvod nechápu, u menších se mi to nestalo.

foto/diskuze/privlac/2015/th-img112351.jpg
Neděle 22. února 2015 ve 20:35® skwor
skwor

dam> Tak, týden v té přírodě je k nezaplacení. A ten zbytek je jenom bonus navíc.

Neděle 22. února 2015 ve 13:15® skwor
skwor

dam> Na sever bych jel hned (vlastně jsme se o tom bavili v Letňanech). Partu jsme dohromady dali, místo vybrali, akorát všechno kolem je tak nějak nejistý, takže to možná budeme muset o rok odložit.

Neděle 22. února 2015 ve 13:14® skwor
skwor

revoke> Super, díky :->

Neděle 22. února 2015 v 10:00® skwor
skwor

Tak tím pádem hlásím problém :-) Nezobrazují se mi ale jenom z úvodní strany, jak rozkliknu nějakou diskuzi, tak po straně už pak normálně jsou.

Sobota 21. února 2015 v 17:50® skwor
skwor

Nka zlobí všem, nebo je problém u mě?

Pátek 20. února 2015 v 9:48® skwor
skwor

Kamarád hledá lidi do Norska

Máme 3 volná místa do Norska-Frovag, termín 4–17.5. (z toho 10dní pobyt). Chata pro 6osob, 2× loď, doprava zajištěna. Ideální by byla parta tří rybářů (Kladno, Praha), ale není podmínkou. Info poskytnu. Případní zájemci piště na: ales.kapitan@gmail.com nebo volejte (Zdeněk V.- 604291837)

Středa 18. února 2015 v 16:01® skwor
skwor

troutkiller> Já mám první a časem bych to viděl na ten CR :-) Z jejich prutů jsem byl dost zvědavý na tohle, protože na netu jsem na to četl celkem chválu. Leč v reálu mi ten prut neseděl http://www.adler-wft.cz/…ssic-Wobbler