Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 17. února 2015 ve 20:34® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
peloš> Zkus Black bass, tam berkley mají.
troutkiller> Viděl jsi na veletrhu ten nejnovější Zauber, jak jsme se o něm nedávno bavili? Povedená záležitost, oproti CF bych po něm skočil hned.
- Pondělí 16. února 2015 v 17:38® skwor
Venca Zelenka> Do zahájení už nic, zakázal jsem si to!
- Pondělí 16. února 2015 v 11:34® skwor
dam> A pak se mi líbila ta bílá chvějivka Illex. Celkově z UL klacků bych si nejspíš vybral tam
2–7g profík od Favorite nebo Savage geary taky šly, ale…
- Pondělí 16. února 2015 v 11:16® skwor
dam> Sice jsem v prosinci koupil a ještě ani nevyzkoušel ULX, ale mám cukání vyměnit
Tento příspěvek byl editován 16.2.2015 10:17:00 uživatelem skwor.Líbila se mi ta 2,0m 2–7g.
- Neděle 15. února 2015 ve 21:02® skwor
Venca Zelenka> To nevím… u Feichtingera možná jo.
- Neděle 15. února 2015 v 19:12® skwor
Konkrétně se mi líbila Pandora od Pezonu, pruty od Savage gear, nový Spročka… Dalo se toho najít dost.
- Neděle 15. února 2015 v 17:59® skwor
troutkiller> Ale měl bys ze mě radost, líbilo se mi tam dost prutů nedragonní výroby
Ale třeba nový skelouš, brr..... to je hnus
- Neděle 15. února 2015 v 15:46® skwor
troutkiller> Zaubera a nástrahy. S Davidem jsme se bavili hlavně dneska, ale už docela vypadal, že toho po těch třech dnech má dost
- Neděle 15. února 2015 v 15:17® skwor
troutkiller> Proč kazit, já bych dal řeč rád.
- Neděle 15. února 2015 ve 13:33® skwor
troutkiller> Měl ses přihlásit
Dojmy jsem psal tady http://www.chytej.cz/…for-fishing/ Nakonec mi zbyl lístek, tak jsem se tam ještě mihnul dneska. To už nebylo ono, ale pokec s maschou, sethym a damem byl fajn.
- Sobota 14. února 2015 ve 20:56® skwor
Bigpista> Tak snad se osvědčí
- Sobota 14. února 2015 ve 14:44® skwor
Tak jo, asi budem kamarádi
Parádně vypadá i ta nová verze CR, ta by se mi do budoucna líbila ve větší velikosti.
- Pátek 13. února 2015 ve 20:30® skwor
hraji> To sice jo, ale kdybych musel mít jeden prut na všechno, tak bych u těch 240cm skončil taky…
- Pátek 13. února 2015 ve 14:42® skwor
David H.> Moře mě nenapadlo, pravda. A je fakt, že i tu osmičku normálně žerou okouni kolem 25cm.
- Pátek 13. února 2015 ve 12:58® skwor
David H.> To už by na mě bylo asi moc, pro tohle využití najdu. A jsem rád, že jsem doplnil ty rippery v pozadí. Ty mi fungují a naposled jsem je porval nějak rychle
- Pátek 13. února 2015 v 10:06® skwor
David H.> Na 7g Pandoru jsem včera koukal u dama. Tu bych si uměl doma představit
Jinak ty 13cm nymfy jsou pecka. Pro porovnání s 11,5cm candátovkama. Strašně se mi líbí i nové barvy Swimmerů, ale ty jsem si nechal na příště. Každopádně novinky udělaly dojem.
- Středa 11. února 2015 v 9:28® skwor
Taky jsem barvu vlasce nikdy neřešil. A hlavně – jak jde o nástrahu s trojháčkem (neplatí pro ULko), tak mám stejně mezi nástrahou a vlascem lanko
- Čtvrtek 5. února 2015 ve 14:11® skwor
štička17> Takhle se to moc poradit nedá, musíš vědět kam a na co ten wobler chceš. Jestli Ti jde o cenu, tak místo no name plasťáků koukni na některé polské výrobce, třeba Kenart.
- Úterý 3. února 2015 ve 12:00® skwor
daivids> Ale! Tohle přece není 10cm rozdíl, nelakuj nás.
Nils Master> SG má pěkný věci. Mám od nich 19cm gumy, ale to už je multíková záležitost.
- Čtvrtek 29. ledna 2015 ve 20:32® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Shrek>
jepice> Asi to nedávají, schválně jsem kouknul na ULko od Cormoranu a nemám to tam taky. Ale je pravda, že normálně by mě to nenapadlo. Většinou nástrahu nechávám v posledním očku (spodním, aby nedošlo k omylu
).