Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 25. prosince 2014 v 18:06® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Je pěkně, ale stejně mám doma už týden vláčák, který jsem se zatím nedokopal dojít pokřtít
K vláčkařům nechodil Ježich? Že se nikdo nechlubí novými přírůstky do výbavy…
- Úterý 23. prosince 2014 ve 12:48® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Hezké svátky kolegové.
Tento příspěvek byl editován 23.12.2014 11:49:37 uživatelem skwor. - Pátek 19. prosince 2014 v 10:20® skwor
Včera mi přijel PPLkou Ježíšek
Měl bych zajít na test, dokud se vláčí a je relativně slušný počasí…
- Pátek 19. prosince 2014 v 9:52® skwor
Mr.Štikáč> Lidi jsou hovada, co bys čekal…
- Středa 17. prosince 2014 v 9:32® skwor
denyg> Na to se většinou používají maliňáci (krátkosrstí, belgičáci jsou celkově vlastně čtyři). Povahově je to super zvíře. Inteligentní, hravý a přitom na hlídání ostrý.
- Úterý 16. prosince 2014 v 16:41® skwor
Nils Master, denyg> Pěkný. Já si hafana vybíral šest let zpátky. Původně to vypadalo na border kolii, ale shodou okolností jsem se seznámil s holkou, co měla dlouhosrstého belgického ovčáka a shodou okolností jedno volné štěně – už nechci jinou rasu.
- Pondělí 8. prosince 2014 v 17:26® skwor
David H.> Viděl jsem, že tam byl Geňa. To mě docela mrzelo, že jsem na to zapomněl
- Pondělí 8. prosince 2014 v 11:54® skwor
Klobasa> Tohle jsou pro ukázku všechny barvy. Prodávají to v sadách, ale vždy od jedné barvy.
- Pondělí 8. prosince 2014 v 10:00® skwor
BigMike> Tak 160 za za balení sedmi kusů.
troutkiller> Já se už letos nejspíš k vodě nedostanu…
- Neděle 7. prosince 2014 v 19:39® skwor
Daiwa duckfin shad (6, 9 a 13cm). Zkoušel někdo? Cena teda masakrózní, ale vypadá to pěkně.
- Pátek 5. prosince 2014 ve 12:49® skwor
Tak já se jdu podívat, co mi to vlastně včera nedobralo to velký kopyto
- Čtvrtek 4. prosince 2014 v 17:35® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.12.
Házení na stojáku mě po chvilce omrzelo, tak jsem se přesunul na blízký potok. Na první hod se mi něco ohnalo pod nohama po trojkovém kopytu. Buď kudla, nebo na poměry téhle vody hodně pěkný okoun. Ale nedobral a o menší gumy projevili zájem jenom menší okouni. Ale na prosinec fajn. Akorát kolem vody to už je takové zimní
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. prosince 2014 v 17:30® skwor
troutkiller> Jenomže když to takhle bude dělat každý, bude to tu trošku o ničem. Zároveň je opačný extrém fotit deseticentimetrové cejnky, ale to není Scanixův případ.
- Neděle 30. listopadu 2014 ve 13:44® skwor
jk1905> Mám zkušenost s Techniem FC. Brzda slušná, klička prakticky bez vůle, chod by mohl být jemnější, ale za rok celkem intenzivní vláčky jsem nezpozoroval rozdíl. Naviják slušný, ale třeba Daiwa legalis mi vyhovuje víc a je levnější.
- Sobota 29. listopadu 2014 ve 20:42® skwor
sethy> Celkem škoda kombinovat takový low end s mechovkou s Certatem, co?
- Pondělí 24. listopadu 2014 ve 14:49® skwor
troutkiller> Koukni do osobky
Bigpista: To rozmočení jsem Davidovi psal na FB taky
Tento příspěvek byl editován 24.11.2014 13:50:07 uživatelem skwor. - Pondělí 24. listopadu 2014 v 9:30® skwor
troutkiller> Co pouštíš dál?
- Pondělí 24. listopadu 2014 v 9:30® skwor
- Diskuze: Feeder
Mrakoš> Klidně dej vědět, až sem budeš mít cestu
- Neděle 23. listopadu 2014 ve 21:14® skwor
Mrakoš> Já za poslední roky od feederu hodně upustil na úkor plavačky. Ale jelikož cest, kterými se tahle metoda může ubírat, je hodně, tak to příště zkusím jinak
Kamarád třeba hodně přitvrdil, začal chytat jenom na pelety a má letos i dva říčňáky přes osmdesát.
- Neděle 23. listopadu 2014 v 17:28® skwor
Method mě nikdy nelákal, ale na příští rok uvažuju o tom, se feederu věnovat zase o něco víc. Ale jinak. Vypustit krmení, k věcem co normálně tahám na šoulačkovou plavačku přihodit vidličku a vzít to tímhle směrem. Chytat klidně málo, ale větších ryb.