Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 20. listopadu 2014 v 9:24® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan> Tady je průšvih ten, že u nás v podstatě nezaujatá média nejsou. Proto jsem dění ve světě začal sledovat spíš na zahraničních zpravodajstvích. A taky jsem s odstupem času rád, že jsem nakonec nešel na tu žurnalistiku, jelikož tahle branže úplně čistá nebude
A člověka typu Jeremy Clarkson – co na srdci, to na jazyku, tady nemáme…
- Sobota 15. listopadu 2014 v 11:45® skwor
denyg> Čau navrátivší
To se Sanderem pro nás byl všechny tenkrát šok. Sice jsem Petra osobně potkal jenom jednou (i za to jsem rád), ale co se týče přístupu k rybařině, asi mě nikdo neovlivnil tak hodně jako on.
- Pátek 14. listopadu 2014 ve 20:58® skwor
- Diskuze: Plavaná
jepice> Tak kdyby ses ho pak zase za tu lidovku chtěl zbavit, tak na mě mysli. Fakt.
- Středa 12. listopadu 2014 v 9:32® skwor
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 20:55® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> Pošli odkaz, o co jde
Tento příspěvek byl editován 11.11.2014 19:56:14 uživatelem skwor.Klidně na fb, jestli nechceš tady. Dneska mi přišla zásilka nástrah, ale velikostně na jiné pruty.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 20:33® skwor
dam> Ok, v téhle oblasti mi ujel vlak, takže kouknu rád. Ale pod 2m nejdu
- Úterý 11. listopadu 2014 v 17:33® skwor
Nils Master> Mě by se zamlouval ten 2m 2–7g. Ale zatím to nespěchá, třeba na výstavě
Tento příspěvek byl editován 11.11.2014 16:41:08 uživatelem skwor.Každopádně díky za tip. Odpočívající ULka z neděle.
- Úterý 11. listopadu 2014 ve 14:57® skwor
Bigpista> Ten jsem viděl jenom na výstavě, ale nepůsobil špatně. Mě celkem zajímá nový Balance, ale ten u nás snad ještě není.
- Úterý 11. listopadu 2014 v 11:37® skwor
jepice> Znám jenom Professional, ten je super, jenom by na můj vkus mohl mít delší rukojeť. S ostatními jsem nechytal.
- Úterý 11. listopadu 2014 v 9:51® skwor
troutkiller> Můžeš vybírat, tady je favoritů dost
http://dancerfish.cz/index.php?…
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 11:11® skwor
Bigpista> Když jsem chytil svého největšího amura, zdolával jsem skoro jenom jeho váhu. Vyvádět začal až v podběráku. Pár minut po něm jsem na prut dostal rybu podobné velikostní sorty a ten už předvedl to, co píšeš
- Pondělí 10. listopadu 2014 v 9:29® skwor
kubas> On je Skeletor a Skeletor. První model se s těmi, co následovaly, nedá srovnávat. Ale pravda, dneska už je jiná doba.
- Neděle 9. listopadu 2014 v 17:27® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.11. | Způsob lovu: Přívlač
S kolegou a UL vláčkou na řece. Příjemný lov v mlhavém podzimním dnu přinesl kolem 15ti okounů, pár tloušťů, zubatou a candáta.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 7. listopadu 2014 v 17:36® skwor
jepice> Jasně, to co popisuješ dělají třeba Poláci docela často. Většinou to jsou právě pruty na chytání s koguty pod lodí. Už podle délky prutu, kterou Venca v požadavku zadal, bych koukal po jiných prutech. EDIT: Já bych chvějivku nemohl mít ani na UL, vadí mi to.
Tento příspěvek byl editován 7.11.2014 16:36:56 uživatelem skwor. - Pátek 7. listopadu 2014 ve 12:02® skwor
jepice> Chvějivka na 4palcový kopyta je podle mě trochu nesmysl
- Neděle 2. listopadu 2014 ve 13:25® skwor
jepice> V Los-cormoran jsem byl jednou a nikdy víc. Sledovali mě tam jako zloděje a když jsem si nic nekoupil, koukali ještě protivněji. BB se mi v nové podobě docela líbí, s Drieselem to ke konci už dost stagnovalo. Teď věřím, že se to zase rozjíždí.
- Neděle 2. listopadu 2014 v 11:45® skwor
jepice> Nilsy za 125 jsem viděl v Kaprařský speciálce na Hůrce. A veliký v Black Bassu.
Tento příspěvek byl editován 2.11.2014 10:45:29 uživatelem skwor. - Pátek 31. října 2014 ve 20:51® skwor
Klobasa> Tenhle víkend se na ryby určitě nedostanu
- Středa 29. října 2014 v 17:46® skwor
Kubah> Nevím, nepamatuju
Vizuálně byl podobný ten novým Gamakatsu a název mi neutkvěl.
- Středa 29. října 2014 v 17:25® skwor
kubas> Snad už má objednáno
A já jdu hledat to UL Spro, co jsem viděl dneska v Abosu. Děsně se mi líbil, ale nepamatuju si název