Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 29. října 2014 v 15:44® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Koňopárek> Je, za to se střílí.
- Úterý 28. října 2014 ve 21:02® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
http://www.adler-wft.cz/…3-2-NAVIJAKY Slušný ceny…
- Neděle 26. října 2014 v 11:33® skwor
gavlos> Z těch jsem nikdy nějak nadšený nebyl. Ona ta otázka byla spíš teoretická. Teď na co chytat mám a kdybych kupoval, tak zatím ještě ty TD jsou
- Neděle 26. října 2014 v 9:46® skwor
kubas> Jo, ty vypadají povedeně, hlavně model 2,70m 8–35g se mi líbil. A jelikož klasické TD už jsou skoro vyprodané, musím se začít rozhlížet. Kupovat dneska vláčák, nevím, po čem bych sáhnul.
- Sobota 25. října 2014 ve 13:00® skwor
kubas> A prut Lexa jsi viděl? Ten se mi líbil dost, asi víc než dražší Infinity Q.
- Čtvrtek 23. října 2014 v 16:35® skwor
sethy> Taky si vláčku užil maximálně dvakrát
Jinak bydlí na matchovce a tam mu to sluší.
- Čtvrtek 23. října 2014 v 8:40® skwor
sethy> Tak ono Šímo má taky svoje mouchy
Tento příspěvek byl editován 23.10.2014 08:42:14 uživatelem skwor.Twin power s bojovkou je super na plavačku a feeder, ale jak s ním vláčím, tak už woblery kolem 7g v tom navijáku prostě cítím. Moc sílu nemá… Tak si vyber
- Sobota 18. října 2014 v 11:03® skwor
jepice> Hele s tímhle bych souhlasil. Třeba skoro všechnu mimovláčecí rybařinu chytám se Shimano super GT-RC, což je bojovka a dokonce ani ne top řada. Ale prostě mám ten naviják rád a to udělá svoje.
- Čtvrtek 16. října 2014 v 11:37® skwor
BigMike> Mělo by to být to samý. Zase z nabídky zmizel Flat rap, čímž mě celkem nas.rali
Ad naviják. Pokud by se mi povedlo dát dohromady partu na příští rok do Švédska, tak asi výlet dostane před navijákem přednost. Jestli ne, tak si udělám radost…
- Čtvrtek 16. října 2014 v 8:40® skwor
dam> Právě
BigMike> Včera jsem koukal na nový katalog rapaly a vrátila se tam původní barva SD, co jsme se o ní nedávno bavili.
- Středa 15. října 2014 v 16:34® skwor
Díky za názory, tak do konce roku se rozmyslím
Později ne, rád bych si zatočil u vody a ne pak půl roku čekal na zahájení.
- Úterý 14. října 2014 ve 20:03® skwor
huhucoctail> Jelikož tenhle výraz tehdy vzešel ode mě, jenom v jiném kontextu, tak se neurazím
Tento příspěvek byl editován 14.10.2014 20:03:29 uživatelem skwor.Cenově mě nejvíc láká Certate, to bych mohl mít za snesitelnou cenu.
- Úterý 14. října 2014 v 19:25® skwor
huhucoctail> Já předpokládám, že v téhle třídě už přece jenom půjde o kvalitu, ale samozřejmě pokud někdo odpoví takhle, přečtu si to rád.
dam> Ten je poslední dobou spíš na pozici záložního motátka
sethy> U mě asi vede taky, ale zase je dražší než ostatní dva…
- Úterý 14. října 2014 v 16:54® skwor
Námět na diskuzi. Stella FE, Certate nebo Infinity Q? Někdy do jara bych si jedním z nich docela rád udělal radost
- Pondělí 13. října 2014 ve 20:28® skwor
- Diskuze: Začínáme rybařit
Stačí, když bude širší. Owner za pade to být nemusí.
- Neděle 12. října 2014 v 10:43® skwor
gavlos> Za chvíli mizím k vodě a bude po aktivitě
- Neděle 12. října 2014 v 9:28® skwor
Tady je klid v době srazu… Udělám převrat a převezmu vládu nad chytej v Davidově nepřítomnosti
- Pondělí 6. října 2014 v 8:37® skwor
- Diskuze: Pěst na oko
candat820> No vidíš a na podzimní výstavě měl Habakuk krásnou blondýnku
- Neděle 5. října 2014 v 19:53® skwor
Atik> Jak píše Mysak, na nástrahu s trojháčkem lanko patří, jinak je to nezodpovědnost. U gum se ukousnutí občas nevyhneš, ale jednoháčku se štika zbaví hodně rychle.
- Sobota 4. října 2014 v 8:38® skwor
jajco> Brzo budu muset objednat taky, dochází mi chytací smáčci a podzimní výstava nebude…