Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 3. října 2014 ve 13:37® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.10. | Způsob lovu: Přívlač
Dvacet hodů, jedna slušná štika a hotovo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 26. září 2014 ve 12:56® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Klobasa> Čau, Ty jsi místní? Doksy znám, ale na dravce tam nechodím. Dneska jsem byl na Záplavech a tam je to prostě vabank. Buď nic, nebo příjemné překvapení. A dneska to skončilo možností B.
- Pátek 26. září 2014 ve 12:20® skwor
David H.> Realitou byl okoun, co se přijel podívat za sliderem
- Pátek 26. září 2014 v 8:45® skwor
kubas> Ale spíš ne
- Čtvrtek 25. září 2014 v 19:33® skwor
jepice> Na zítra mám připraven jerkáč a jako nejmenší nástrahu 7cm sinking slidera
- Středa 24. září 2014 v 10:02® skwor
dam> Přívlač prostě někdy bolí
http://www.chytej.cz/…mg108327.jpg
- Středa 24. září 2014 v 9:53® skwor
dam> Viděl jsem fotku na fb
BigMike> Cca dva roky zpátky je na výstavě vyprodávali po 2 Kč, ale jenom jeden model.
- Úterý 23. září 2014 v 19:29® skwor
BigMike> Dneska to tu nevidím, včera tu v rohu svítil orkashop.cz
- Úterý 23. září 2014 v 16:15® skwor
- Diskuze: Feeder
Nakonec jsem sehnal ty 20g JSA B, díky za rady.
- Úterý 23. září 2014 v 10:55® skwor
Super, ta reklama na Orky, co tu bliká je po pár dnech první pozitivní zpráva, co se ke mě donesla
- Pondělí 22. září 2014 ve 20:26® skwor
BigMike> Hezky napsáno. Osobně jsem docela radikální odpůrce sportovního rybolovu, ale s pár změnami, proč ne.
- Pátek 19. září 2014 ve 14:31® skwor
kubas> A hlavně u těch 30–45g woblerů, o kterých píšu, je ten rozdíl u váhy trojháčků naprosto zanedbatelný.
- Pátek 19. září 2014 v 10:59® skwor
dam> Když tam dám háčky z nějakého 14cm Magnuma, tak to bude úplně to samé jako normální SSR 14 pro náš trh. A tady mají Rapaly v téhle velikosti háčky většinou stejné (pokud nepočítám drobnější typy jako HJ samozřejmě).
- Pátek 19. září 2014 v 8:19® skwor
sethy> Víceméně potvrzuješ to, proč jsem to sem původně napsal… Bude se překovávat.
- Čtvrtek 18. září 2014 v 19:32® skwor
troutkiller> Já netvrdím, že ty emerické jsou lepší, přece jenom jsem ten wobler ještě ani nenahodil. Jenom mě překvapilo, že jsou jiné.
dam> Zrovna minnow je u mě mezi top pěti woblery. Ale je pravda, že zrovna to lámání lopatek je tam asi nejaktuálnější ze všech woblerů…
- Čtvrtek 18. září 2014 ve 12:41® skwor
BigMike> Velka-ryba.cz
Kazan> Nám se zatím naše každoroční společná chytačka letos zatím taky nepovedla…
- Čtvrtek 18. září 2014 v 11:49® skwor
Když jste u té Rapaly. V týdnu mi pár hraček přišlo a celkem mě překvapila jedna věc. SSR 14 v barvě, která se dělá pro usa trh má úplně jiný trojháčky, než jeho evropský protějšek.
- Středa 17. září 2014 v 19:48® skwor
BigMike> To by mě taky zajímalo. Ještě když si vezmeš, že často máš stejný plasťák pod několika různými značkami. A to se týká i těch drahých výrobců.
- Úterý 16. září 2014 v 11:41® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> Ty jo a nebude to basák?
- Pondělí 15. září 2014 v 16:41® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> Právě vůbec, tam panuje letní počasí
Až mě vyděsilo, jak to vypadalo po příjezdu tady. Ale na sobotní Kabáty se to uklidnilo a to je hlavní. A teď bych šel na ryby
skwor: Klobasa: Jinde. Ta ryba má něco přes šedesát, to není „místní“ velikost :-)
Klobasa: Koukám, že už ty moje cajky vytřepala z huby, nebo jsi byl jinde?
HaD: Když to umíš a ryba tam je, není co řešit :-)