Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 11. srpna 2014 v 16:26® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> Dobře Ty! Taky jsem od něj něco měl, ale smazal jsem to bez čtení.
- Neděle 10. srpna 2014 v 16:33® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.8.
Pokus o amura z hladiny. Ti sice nebrali, ale rohlík se zalíbil pár perlínům v takových velikostech, že mě absence ostatních ryb ani nemrzela
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 10. srpna 2014 v 11:23® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> To ne, smekáč nepotřebuju – ale tenhle se mi prostě líbil
- Neděle 10. srpna 2014 v 9:46® skwor
troutkiller> Já si chtěl koupit Ryobi Krieger, ale dovozce se rozhodl, že je k nám tahat vůbec nezačne… Hlavně, že je měli na veletrhu.
- Čtvrtek 7. srpna 2014 v 11:27® skwor
Draky> Já o něj už přišel, aniž by si chytil rybu
A tady jsem v obchodě viděl jenom ty větší… Musím si ho sehnat znova.
- Úterý 5. srpna 2014 ve 20:01® skwor
jepice> I tak jsem to letos už měl
Ale prostě se k vodě musím dostat a ve čtyři bych rád nahazoval.
- Úterý 5. srpna 2014 v 19:54® skwor
Jít ráno na okouny nebo ne? Představa pěknýho pruha mě láká, vstávání ve tři ne…
- Úterý 5. srpna 2014 v 15:25® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.8.
Docela fajn chytačka. Jak s plavačkou – tloušti, plotice, podoustev, tak i s vláčkou – 11,5cm kopyto asi není dost selektivní, i je žerou kudly
Škoda závěrečné ryby, podle útoku nebyla vůbec malá. A to nechci ani domýšlet, že podle stanoviště šlo asi o tlouště.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 1. srpna 2014 ve 13:40® skwor
David H.> Stejně by prudil dál, ten člověk tu očividně je jenom aby dělal problémy. Profil s MrKosovým jménem je 4 dny starý, takže z doby, kdy tu K. už prudil. To by sedělo.
Tento příspěvek byl editován 5.8.2014 12:36:48 administrátorem HaD. - Pátek 1. srpna 2014 ve 13:34® skwor
David H.> Davide, na druhou stranu, MrKos se jenom brání. Boura si tady udělal profil na jeho jméno, bez toho aby se tu MrKos předtím ukazoval a nějak ho provokoval. Plně ho chápu, že se brání.
- Pátek 1. srpna 2014 v 11:04® skwor
malamut> A počkej jak boura dostane od tchána, že leze na seznamky
Marek.Votava> Palec nahoru!
- Pátek 1. srpna 2014 v 10:36® skwor
troutkiller> Hele, když někdo dá do Z lovu fotku, kterou chce provokovat a pak tam ještě hrdě napíše, že je troll (trotl) a že čekal, že vytočí víc lidí… to fakt nemůže čekat seriózní odpověď
- Čtvrtek 31. července 2014 v 19:55® skwor
troutkiller> Skitter walka, prodali mu ho bez lopatky.
- Čtvrtek 31. července 2014 v 8:58® skwor
Hned se na to Z lovu kouká líp
- Středa 30. července 2014 ve 14:47® skwor
Mysak1> O tchánovi mi něco psal, ale moc jsem to nečetl. Spíš zakecává to, že bych o něm mohl napsat víc věcí, než chce, aby se vědělo
- Středa 30. července 2014 ve 14:02® skwor
Mysak1> Jako zprávy od Boury alias šmudly? Jo, mě je píše taky
Veřejně se mu to řešit nechce
- Středa 30. července 2014 ve 13:52® skwor
džigit> Nevím jak kdysi, ale dneska by to chtělo. Těch trollů, pardon trotlů, je tam nějak moc.
boura86> Proč se pod ten příspěvek nepodepíšeš?
- Pondělí 28. července 2014 v 16:38® skwor
David H.> A to je ono. Nepamatuju, že by tu byl někdo kamenován za zmasenou rybu. Ale tenhle způsob prezentace mi připadá jako „jdu proti proudu, jenom proto abych to dělal“. Stejně tak ty aktuální zmínky o lovu bez lanka. Asi už jsem starej a některý moderní trendy mi unikají…
Tento příspěvek byl editován 28.7.2014 16:39:08 uživatelem skwor. - Pondělí 28. července 2014 ve 14:31® skwor
Mysak1> Čuníka bych neřešil, podobná nerybářská záležitost se tu jednou za čas objeví a ok.
- Pondělí 28. července 2014 ve 13:45® skwor
Dotaz pokládán ve vší vážnosti. Fakt se vám zdá normální to, co se poslední dobou objevuje ve Z lovu?
HaD: lol
Filo: Tady snad nikdo nepozná amurovce maloústého:-)
dral: jepice: Další odborník.
jepice-zruseno: dral: Přitom je to jasná amuropeřice červená.