Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 27. července 2014 ve 20:53® skwor
- Diskuze: Začínáme rybařit
bořek> Ahoj, Black není špatný, jenom je proti Red arcu o něco oškubaný. Každopádně pokud mu nebudeš nakládat vysloveně velké nástrahy, tak by vydržet měl.
- Pátek 25. července 2014 v 19:24® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.7. | Způsob lovu: Přívlač
Sice vedro a trhalo se, ale bralo to. Zhruba desítka okounů a tloušťů, bolen zubatá a dva candáti. Jeden z nich na rotačku, to byla pěkná haluz
Další velká štika nedobrala čtyřkové kopyto. Kolega paia zalapal taky slušně.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. července 2014 v 19:52® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
jepice> Já netvrdím, že jsou špatné, to chraň bůh. Ale prostě to nejsou woblery pro mě. Ty malé jsou až nebezpečně lákavé pro malé ryby – tak malé, že je nechci píchat, ty se na to věší sami. A často to končí poškozením ryby. Takže wobler zůstává v krabičce. A u větších zůstávám věrný jiným materiálům, než je plast. Třeba i naprostá většina nové produkce Rapaly jde mimo mě
Tento příspěvek byl editován 23.7.2014 19:53:05 uživatelem skwor. - Středa 23. července 2014 v 17:01® skwor
Draky> Když oni mají všude Illexy a podobně, to není pro mě
Nils Master> Tak tak…
- Středa 23. července 2014 ve 14:56® skwor
Draky> Nakonec jsem koupil jenom lanka
Chvilku jsem váhal nad 5cm thrillem, ale nepotřebuju ho a vyhrála odpovědnost. Já teda nepotřebuju ani ten LB, ale když jsem ho ještě nestačil ani pořádně zkusit
- Středa 23. července 2014 v 8:30® skwor
Kde v Praze (centru) seženu Salmo lil bug? Včera jsem ho urval. Prosím rychle, za hodinu jedu
- Pondělí 21. července 2014 ve 13:16® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaDová> 1:0
- Pondělí 21. července 2014 v 9:55® skwor
džigit> Náhodou tohle bych možná někam zaznamenal, protože větší nesmysl tu ještě nebyl
Hlavně všude zmínit politiku, to je základ
- Čtvrtek 17. července 2014 v 17:23® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.7. | Způsob lovu: Feeder
Vzali jsme posledních pár třešní a vyrazili na řeku. Aktivita menší než minule, ale přesto jsme si každý na lepší rybu sáhli.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 16. července 2014 v 7:21® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.7. | Způsob lovu: Přívlač
Ranní vycházka zaměřená na okouny. Nakonec se povedlo všechno, s vyjímkou okouna. A vycházku zkrátila skutečnost, že tekla krvavá voda
Bohužel ta krev byla moje
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Čtvrtek 17. července 2014 v 17:24
skwor: boura86: Pokud Ti to neuniklo, fotka štiky tu není. Takže focení a včerejší úraz souvislost nemají. Ale chápu, že jsem se tě dotknul komentářem nahoře ;-)
- Středa 16. července 2014 ve 21:46
malamut: Parádní hlodavec :-)
- Středa 16. července 2014 ve 12:15
kubas: skwor: Njn, nemáš strkat prsty kam nemáš :-).
- Středa 16. července 2014 v 10:43
Scanix: Jj, to jsem si rikal hned podle toho zraneni, maji ostre zoubky ;)
- zobrazit všechny komentáře (6)
- Čtvrtek 17. července 2014 v 17:24
- Úterý 15. července 2014 v 19:27® skwor
bruny> třeba rybí přechody
- Pondělí 14. července 2014 ve 12:53® skwor
jk1905> Servis Shimano dělá pan Kancler v Brně, kontakt na něj by měl být na webu Gammarusu.
- Neděle 13. července 2014 v 18:41® skwor
- Diskuze: Plavaná
David H.> Teď mám 3,3m a vyhovuje mi to. Takže zase o tolik delší nechci.
- Neděle 13. července 2014 v 17:00® skwor
- Diskuze: Plavaná
Pomalu začínám koukat po nové matchovce na šoulačku. Chtěl bych něco kratšího, řekněme 3,3–3,6m pokud možno s celokorkovou rukojetí (není podmínkou, ale preferoval bych jí). Cena řekněme do dvou tisíc, přece jenom s tím občas někde klepnu a tak… Docela zajímavá se mi zdá Albastar partner match 3,6m, ale rád si nechám poradit. Díky.
- Neděle 13. července 2014 ve 13:16® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.7. | Způsob lovu: Plavaná
Tloušťovačka s třešněmi a matchovkou. Ryby spolupracovaly víc než pěkně, celkem osm kousků vesměs v příjemných velikostech. Předposlední ryba patřila opět do top kategorie začínající pětkou.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 12. července 2014 v 19:29® skwor
Nils Master> S echolotem jsem chytal jenom ve Švédsku a nepamatuju, že bysme někdy chytili rybu, co jsme tam viděli
- Sobota 12. července 2014 v 17:26® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.7.
Po delší době s kolegou Pavlem u vody. Začalo to slibně, každý jsme si sáhli na slušného potočáka. Ten můj byl při boji víc nad hladinou, než pod ní. Jenomže pak už přišla bída v podobě jen několika menších tlouštíků a okouna.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. července 2014 v 19:55® skwor
David H.> Zase jednoháčku se štika zbaví celkem v pohodě. Na důkaz mám příhodu ze Švédska. V tůňce pod peřejí na pstruhové řece jsem dostal záběr – záblesk v čisté vodě a jenom volný vlasec… Na druhý hod stejný příběh (poprvé jsem myslel, že to je pstruh a urazil to při záběru), tak na sestavu putovalo lanko. Záběr číslo tři, vytažená štika kolem 60cm a v tlamě už neměla ani jednu z těch dvou předchozích nástrah. Asi jí k vyklepnutí těch jednoháčků stačilo jedno dvě škubnutí hlavou. A další rybu tůň nevydala, takže předpokládám, že šlo o jednu a tu samou rybu. S woblerem by to tak snadný neměla.
- Středa 9. července 2014 v 16:31® skwor
Nils Master> Zrovna to na fotce je speciálně záležitost na tlouště a boleny, proto jsem to sem dal. Lanko fakt nevadí.
Tento příspěvek byl editován 9.7.2014 16:32:17 uživatelem skwor. - Středa 9. července 2014 ve 14:41® skwor
Nils Master> V tomhle se přikláním na stranu Scanixe, lanko nevadí vůbec ničemu. I velký tlouště není problém cíleně chytat s lankem. A zrovna 8cm wobler bych bez lanka asi fakt nedal… Ten risk je zbytečný.
corrvete: rotačka je pro mě nej nej na všechny dravce .
jepice-zruseno: Co je divnýho na tom, že candát bere na rotačku?