Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 18. června 2014 v 11:23® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Zase je pravda, že malého jednoháčku je štika schopná se zbavit v podstatě okamžitě, skoro bych řekl jedním trhnutím hlavou (vlastní zkušenost ze Švédska). Ale je pravda, že jemné wolframové lanko je jistota a rozhodně nevadí.
- Úterý 17. června 2014 v 17:31® skwor
Akorát dneska nechápu jednu věc… Ti okouni byli fakt aktivní, krom těch tří mi jeden pěkný spadl a jeden se přijel podívat za zdolávaným kolegou. Při svítání pořádali na hladině slušné útoky na potěr, ale na hladinovku prostě záběr nepřišel, i když jsem to tahal přímo mezi nimi.
- Úterý 17. června 2014 v 15:29® skwor
kubas> Děkuju. Zítra večer repete.
- Úterý 17. června 2014 v 7:13® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač
Pokračování fotek…
Tento příspěvek byl editován 17.6.2014 07:14:22 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. června 2014 v 7:12® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.6. | Způsob lovu: Přívlač
Už když se mi cestou ve vesnici postavila do cesty lasička, bylo mi jasné, že tohle zahájení nebude normální
První ryba roku byl okoun 36cm, který nasadil laťku sakra vysoko. Následovala kudla a hodně bojovný candát kolem 55cm. Ušel jsem pár metrů a další okoun, tentokrát nádherně vysoká tmavá ryba – opět 36cm. Pak začalo pršet, ale ještě předtím jsem stihl další kudlu, jednu velkou ztratit a uzavřít vycházku okounem 32cm.
David H., BoBo, Prichy: Kluci, děkuju za nástrahy, luxus!
Tento příspěvek byl editován 17.6.2014 07:15:19 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 17. června 2014 v 7:02® skwor
sethy> Nápodobně, letos to stálo za to a vůbec mě nemrzí, že jsem zahajoval o den později. Fotky naperu do Z lovu.
- Pondělí 16. června 2014 v 8:37® skwor
David H.> Taky přeju hodně štěstí. Zahájení vem čert (taky nejdu), ale pes je prostě člen rodiny. Vidím to sám u nás, kolik času se s ním vyblbnu.
- Neděle 15. června 2014 v 16:58® skwor
kubas, dodorider> Před pár lety se tohle stalo kamarádovi. Pruty v autě naštěstí neměl, přišel ale o vestu a komplet nástrahy. A že tam měl věci jako Salmo roach a staré barvy Shad rapů v nemalém počtu.
- Neděle 15. června 2014 v 16:39® skwor
kubas> Pěkná sada. Co máš za TD?
- Sobota 14. června 2014 ve 14:52® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Čau, kámoš si tam stroužek dal a bylo to daleko lepší než naše repelenty.
- Sobota 14. června 2014 ve 12:02® skwor
BigMike> Stačí stroužek, fakt.
- Sobota 14. června 2014 v 11:25® skwor
Tak jsem se dal do příprav. Doufám, že to mám roztříděno správně a nic jsem přes zimu nezapomněl
- Sobota 14. června 2014 v 8:23® skwor
TJSS> Proti komárům zabírá česnek. S upíry si to nepletu, je to zkušenost ze Švédska
- Pátek 13. června 2014 v 10:21® skwor
kubas> Kdo ví, jestli ten pstruh neležel v česlech s woblerem v tlamě… to by se přesně změřit dal.
dam> K tomuhle se ubírám taky.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 16:43® skwor
Bigpista> Sranda pak bude u vody zjišťovat, co by se mi hodilo, ale zrovna to je doma
Jenomže tímhle tempem se k přípravě dostanu tak 1.7.
- Čtvrtek 12. června 2014 v 16:28® skwor
Nils Master> Na letošek dělám změnu a naopak sebou tahat všechno nebudu. Bude výběr podle vody, kam se budu chystat – a s přípravami jsem ještě nezačal
- Středa 11. června 2014 v 16:23® skwor
David H.> Tady to už přešlo, doufal jsem ve víc.
- Úterý 10. června 2014 v 19:30® skwor
Daiwak> Beru oba, díky moc
- Pondělí 9. června 2014 ve 14:50® skwor
kubas> To není případ jenom Exceleru. Vem si ULX, který jsme řešili nedávno. Pod trojku ho teď neseženeš – původní model…
- Neděle 8. června 2014 v 19:57® skwor
A tlouští šedesátka se přiblížila