Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 8. června 2014 v 19:43® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.6. | Způsob lovu: Plavaná
Jelikož teď nebude moc čas, vzal jsem i přes ty vedra matchovku a vyrazil na řeku. Lidí bylo míň než jsem čekal a zažil lov snů. Sice „jenom“ šest ryb, ale až na dvě vyjímky velmi nadprůměrná velikost. Top byl třetí tloušť, odhadem 55–57cm, v té euforii jsem ho ani neměřil. Poslední rybu lehce pod půl metru jsem dokonce vyfotil až ve vodě poté, co odpočívala před návratem do proudu. Euforie ze mě ještě asi nespadla
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 4. června 2014 ve 20:19® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Možná by to chtělo, ať Ti příprava alba nenaruší novou sezónu
Teď vážně, zrovna na Tvoje fotky kouknu rád.
- Úterý 3. června 2014 ve 13:31® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.6. | Způsob lovu: Plavaná
Využil jsem slunečného počasí a šel se mrknout k vodě, jestli najdu perlíny – jenom s matchovkou a pár nezbytnostmi ve vestě, taková šoulačka po stojáku
Bylo jich zhruba 12–13, všechno dost nadprůměrná velikost ve skvělý kondici. Jemnou matchovku mi ohýbali dobře do půlky. Třešničkou na dortu byl tenhle zlatý krasavec, o kterého jsem se tam snažil asi dva roky. Poslechl si tři přání, tak snad je nezapomene
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 3. června 2014 v 19:25
skwor: díky. zlaťák fakt potěšil.
- Úterý 3. června 2014 ve 13:55
Bigpista: Tak tomu už říkám perlíni. A ten zlatej? Nádhera.
- Úterý 3. června 2014 ve 13:44
skwor: děkuju. zítra půjdu zase, tohle chytání mě baví :)
- Úterý 3. června 2014 ve 13:37
kubas: Nádhera, to už je skoro umění přes ty „ryby domácí“ k něčemu takovému prochytat :-).
- Úterý 3. června 2014 v 19:25
- Pondělí 2. června 2014 ve 13:05® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> Jasně, zase tolik do toho nevidím. Ale přece jenom o podobných věcech jsem tam neslyšel.
- Pondělí 2. června 2014 ve 12:38® skwor
A to jsem měl svůj názor na závody (závodníky) poměrně radikální už před přečtením téhle diskuze
Koukám, že v přívlači se jede ještě pořád docela fair play.
- Sobota 31. května 2014 v 19:57® skwor
- Diskuze: Z lovu
Poklady naší přírody.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. května 2014 v 11:23® skwor
- Diskuze: Feeder
Kubah> Letos ho mám na jednom navijáku taky.
Tento příspěvek byl editován 31.5.2014 11:31:10 uživatelem skwor. - Pátek 30. května 2014 v 16:27® skwor
casper> Dragon maxima, hnědá feederová. Mám jí i na plavačce a bez problémů.
- Čtvrtek 29. května 2014 v 16:27® skwor
Mysak1> Na severu je krásně. Ať koušou, těším se na fotky.
- Úterý 27. května 2014 v 19:48® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 27.5.
Kaprobraní pokračovalo. Plavačka + feeder a chvílemi se zdolávalo naráz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. května 2014 ve 13:26® skwor
BigD> B je správně. A berou klidně na oba pruty naráz, aspoň dneska
- Úterý 27. května 2014 v 10:13® skwor
Dneska jedu feederovat s rohlíkáčem, tak očekávám metrovku
A jelikož se blíží zahájení, tak pak teprve začne ta pravá kaprová sezona
- Sobota 24. května 2014 ve 20:37® skwor
A tak to má vypadat
…
- Sobota 24. května 2014 v 11:26® skwor
troutkiller> To neřeš
- Sobota 24. května 2014 v 8:46® skwor
troutkiller> Výhoda je, že až na tu jednu vyjímku, mě jejich woblery vůbec nelákají
stejně se poslední dobou snažím rybařinu jako takovou a tacklesmánii oddělit. Na úrok toho druhého.
- Pátek 23. května 2014 ve 20:16® skwor
troutkiller> Ty zrovna nemám, i když ve dvou případech jsi těsně vedle
Tento příspěvek byl editován 23.5.2014 20:17:25 uživatelem skwor.ale jednoho Illexe chci, jenom počkám, až ho najdu někde v obchodě. Dávat k wobleru za 400 ještě kilo za poštu… to ne
- Pátek 23. května 2014 ve 20:06® skwor
To bylo keců, jak nemám rád plastový woblery. Když prohlížím, kam ubytuju nákupy z jara, tak koukám, že mám 4 hned čtyři nový
- Čtvrtek 22. května 2014 v 18:16® skwor
jepice> Buřině bych se v tomhle vedru nedivil. Podběrák musím tahat jako středočech taky, vím o čem mluvíš.
Tento příspěvek byl editován 22.5.2014 19:36:31 uživatelem skwor. - Čtvrtek 22. května 2014 v 16:34® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.5. | Způsob lovu: Feeder
Potřeboval jsem vypnout od školních povinností a vyrazil na feeder. Místo očekávaného opalování se a nic nedělání to nakonec šlo víc než dobře. Potěšil kapřík na picker s rohlíkovým boilies, který měl energie na rozdávání.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 22. května 2014 v 10:25® skwor
Dneska si dám pauzu od maratonu školních povinností. Rozvalím se někde do křesla, povolím brzdy a budu koukat na nehybné feederové špičky
a celkem se na to i těším, jak mě ta sedavá rybařina teď moc nebere.
HaD: To oni rádi :-)
jepice-zruseno: Takovejch tloušťů jsem viděl o víkendu na Volyňce hafl. (Nechytl jsem ale ani jednoho :-))
skwor: Včera jsem chytal jenom na ně.
HaD: Tak to je pecka! Zkus třešně, už máte?