Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 19. března 2014 v 10:23® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
OBr> Mě to moře fakt nikdy moc netáhlo… Kamarádi jedou letos v květnu. Švédsko se mi líbí. Poprvé jsem se tam teda dost hnal za šupinou (a vlastně i rybu, pro kterou jsem tam jel na prut dostal). Podruhé jsem si to užíval se vším všudy. Včetně dne, kdy jsem prut nechal v chatě a šel projít okolí. A i když tu metrovku pořád nemám, tak se mi tam děsně líbilo
- Středa 19. března 2014 v 9:27® skwor
troutkiller> Zatímco ve Švédsku je to týden stresu a nervů, že jo?
Kterou z těch zemí preferuju bych řekl bez nejmenšího zaváhání. Moře mě netáhne.
- Úterý 18. března 2014 v 17:32® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.3. | Způsob lovu: Feeder
Celkem zajímavá vycházka. Štiky jdou do tření a pod nohama se mi projížděla cca 70ka. Díky tomu mi uteklo dost záběrů
Jinak za zmínku stojí slušný lín a okouní mamina plná jiker.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 16. března 2014 ve 21:18® skwor
dam> To máme stejně, akorát ho tady na většině vod zavedli, takže se tomu nevyhnu.
- Neděle 16. března 2014 v 17:28® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
casper> Hraješ u JT na stálo? Nějak mám v hudebním dění, koukám, mezery
Tento příspěvek byl editován 16.3.2014 16:35:25 uživatelem skwor. - Sobota 15. března 2014 v 18:21® skwor
David H.> A dobrý? Harlej jsou fajn, jenom jsem je už viděl tolikrát, že mi to stačilo
- Pátek 14. března 2014 ve 20:30® skwor
David H.> Dneska tam je i Harlej. To je společná akce?
- Čtvrtek 13. března 2014 v 10:19® skwor
Určitě budu brát tohle, oživením těch holografických barev mi Rapala potěšila. Akorát mohli vzkřísit i HESH… A Salmácký Lil bug na letní tloušťovačku.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2014 09:19:54 uživatelem skwor. - Čtvrtek 13. března 2014 v 10:12® skwor
Bigpista> Nebudu tahat jenom jednu krabici, ale budu si vybírat podle toho, kam vyrazím. Třeba na potoku, kam jezdím na pstruhy, bych Swimmery asi moc nevyužil
Přesto jsem je tam kolikrát měl sebou. Takže letos s lehkou brašnou
- Středa 12. března 2014 ve 14:17® skwor
BigMike> V jednoduchosti je síla, takže proč ne. Zrovna nedávno jsem se hrabal v krabičkách a konstatoval, že sebou tahám fakt dost nástrah, co do vody hodím minimálně. Navíc stejně jedu tak polovinu roku v gumách. Tak letos budu mít lehčí bágl
- Středa 12. března 2014 ve 13:33® skwor
Koukám, že příprava na sezónu je v plném proudu
Já to letos udělám naopak, plánuju nosit místo současných třech jednu krabici s woblery, kde si udělám vždycky výběr podle vody, kam pojedu… takže mi vždycky bude něco chybět
- Pondělí 10. března 2014 ve 20:31® skwor
- Diskuze: Praha a okolí
Jenom na Berounce je míň vody než normálně v létě. Jak nezaprší, tak to bude hodně špatný…
- Sobota 8. března 2014 v 18:45® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.3. | Způsob lovu: Feeder
Počasí krásné, aktivita ryb mizivá. Jediná zajímavá byl kolegův tloušt, který dělal čest svému jménu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 6. března 2014 ve 20:58® skwor
kubas> Na to nejde zapomenout
- Čtvrtek 6. března 2014 ve 20:52® skwor
kubas> Tu štiku ale urval ten důchodce bez lanka, přece! Vzpomínej, takhle bude za masaře
- Úterý 4. března 2014 v 16:17® skwor
Bigpista> Mě klička na tom původním nevadila, aspoň co jsem chytal s tím Kazanovým. Vzhled navijáku je kapitola druhá, doplněk ke žlutému prutu jako OBr nehledám
- Pondělí 3. března 2014 ve 12:52® skwor
gavlos> Ty jo, to je škoda
- Neděle 2. března 2014 v 11:47® skwor
- Diskuze: Feeder
Jenom pro zajímavost, kdo jste už zkoušel tohle? http://www.chytej.cz/…1114/012.jpg Letos to asi provedu
- Sobota 1. března 2014 ve 14:11® skwor
regulus> Ono to asi bylo fakt revír od revíru. Podrobněji si to už moc nepamatuju, ale utkvělo mi v hlavě, že tam se právě začínalo až v září.
sethy> Kdybych ty tři tisíce měl…
- Sobota 1. března 2014 ve 12:42® skwor
regulus> Na Berounce 5 byla vláčka od září ještě v dobách, kdy jsem začínal chytat. Což je relativně nedávno, cca 13–14 let.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2014 11:42:53 uživatelem skwor.