Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 19. března 2014 v 10:23® skwor
skwor

OBr> Mě to moře fakt nikdy moc netáhlo… Kamarádi jedou letos v květnu. Švédsko se mi líbí. Poprvé jsem se tam teda dost hnal za šupinou (a vlastně i rybu, pro kterou jsem tam jel na prut dostal). Podruhé jsem si to užíval se vším všudy. Včetně dne, kdy jsem prut nechal v chatě a šel projít okolí. A i když tu metrovku pořád nemám, tak se mi tam děsně líbilo :-)

Středa 19. března 2014 v 9:27® skwor
skwor

troutkiller> Zatímco ve Švédsku je to týden stresu a nervů, že jo? :-D Kterou z těch zemí preferuju bych řekl bez nejmenšího zaváhání. Moře mě netáhne.

foto/diskuze/privlac/2014/th-img105597.jpg
Úterý 18. března 2014 v 17:32® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 18.3. | Způsob lovu: Feeder

Celkem zajímavá vycházka. Štiky jdou do tření a pod nohama se mi projížděla cca 70ka. Díky tomu mi uteklo dost záběrů :-) Jinak za zmínku stojí slušný lín a okouní mamina plná jiker.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 16. března 2014 ve 21:18® skwor
    skwor

dam> To máme stejně, akorát ho tady na většině vod zavedli, takže se tomu nevyhnu.

Neděle 16. března 2014 v 17:28® skwor
    skwor

casper> Hraješ u JT na stálo? Nějak mám v hudebním dění, koukám, mezery :-)

Tento příspěvek byl editován 16.3.2014 16:35:25 uživatelem skwor.
    Sobota 15. března 2014 v 18:21® skwor
    skwor

David H.> A dobrý? Harlej jsou fajn, jenom jsem je už viděl tolikrát, že mi to stačilo :-D

Pátek 14. března 2014 ve 20:30® skwor
    skwor

David H.> Dneska tam je i Harlej. To je společná akce?

Čtvrtek 13. března 2014 v 10:19® skwor
    skwor

Určitě budu brát tohle, oživením těch holografických barev mi Rapala potěšila. Akorát mohli vzkřísit i HESH… A Salmácký Lil bug na letní tloušťovačku.

Tento příspěvek byl editován 13.3.2014 09:19:54 uživatelem skwor.
    foto/diskuze/privlac/2014/th-img105442.jpg
    Čtvrtek 13. března 2014 v 10:12® skwor
    skwor

Bigpista> Nebudu tahat jenom jednu krabici, ale budu si vybírat podle toho, kam vyrazím. Třeba na potoku, kam jezdím na pstruhy, bych Swimmery asi moc nevyužil :-D Přesto jsem je tam kolikrát měl sebou. Takže letos s lehkou brašnou :-)

Středa 12. března 2014 ve 14:17® skwor
    skwor

BigMike> V jednoduchosti je síla, takže proč ne. Zrovna nedávno jsem se hrabal v krabičkách a konstatoval, že sebou tahám fakt dost nástrah, co do vody hodím minimálně. Navíc stejně jedu tak polovinu roku v gumách. Tak letos budu mít lehčí bágl :-)

Středa 12. března 2014 ve 13:33® skwor
    skwor

Koukám, že příprava na sezónu je v plném proudu :-D Já to letos udělám naopak, plánuju nosit místo současných třech jednu krabici s woblery, kde si udělám vždycky výběr podle vody, kam pojedu… takže mi vždycky bude něco chybět :-D

Pondělí 10. března 2014 ve 20:31® skwor
    skwor

Jenom na Berounce je míň vody než normálně v létě. Jak nezaprší, tak to bude hodně špatný…

Sobota 8. března 2014 v 18:45® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.3. | Způsob lovu: Feeder

Počasí krásné, aktivita ryb mizivá. Jediná zajímavá byl kolegův tloušt, který dělal čest svému jménu.

foto/diskuze/z_lovu/2014/th-img105371.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2014/th-img105372.jpg
    Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
      Čtvrtek 6. března 2014 ve 20:58® skwor
      skwor

kubas> Na to nejde zapomenout :-D

Čtvrtek 6. března 2014 ve 20:52® skwor
      skwor

kubas> Tu štiku ale urval ten důchodce bez lanka, přece! Vzpomínej, takhle bude za masaře :-D :-D

Úterý 4. března 2014 v 16:17® skwor
      skwor

Bigpista> Mě klička na tom původním nevadila, aspoň co jsem chytal s tím Kazanovým. Vzhled navijáku je kapitola druhá, doplněk ke žlutému prutu jako OBr nehledám :-D

Pondělí 3. března 2014 ve 12:52® skwor
      skwor

gavlos> Ty jo, to je škoda :-((

Neděle 2. března 2014 v 11:47® skwor
      skwor
      Diskuze: Feeder

Jenom pro zajímavost, kdo jste už zkoušel tohle? http://www.chytej.cz/…1114/012.jpg Letos to asi provedu :-)

Sobota 1. března 2014 ve 14:11® skwor
      skwor

regulus> Ono to asi bylo fakt revír od revíru. Podrobněji si to už moc nepamatuju, ale utkvělo mi v hlavě, že tam se právě začínalo až v září.

sethy> Kdybych ty tři tisíce měl… :-D

Sobota 1. března 2014 ve 12:42® skwor
      skwor

regulus> Na Berounce 5 byla vláčka od září ještě v dobách, kdy jsem začínal chytat. Což je relativně nedávno, cca 13–14 let.

Tento příspěvek byl editován 1.3.2014 11:42:53 uživatelem skwor.