Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 22. ledna 2014 v 19:16® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> Netradiční tvar… Spíš mě překvapuje, že s ní vylezli takhle na začátek roku. V katalogu 2014 mám jinou.
- Úterý 21. ledna 2014 v 18:13® skwor
- Diskuze: Feeder
timbab> Jenom mě překvapilo, že ze Smíchova přesídlili takhle daleko za Prahu. Do míst, kam už se asi jen tak nevydám…
- Úterý 21. ledna 2014 v 17:53® skwor
Před časem se tu řešilo Trabucco. Dneska jsem se náhodou ocitnul u její prodejny a teda to je fakt konec světa
- Pondělí 20. ledna 2014 v 19:23® skwor
dam> Ono to tak zůstane
I když je pravda, že poslední dobou mě to táhne jinam. Jak u nástrah, tak prutů jsem našel hodně líbivou značku.
- Pondělí 20. ledna 2014 v 11:51® skwor
Jestli ten Phantom nebude chvějivka, tak to budu mít velký dilema
- Neděle 19. ledna 2014 ve 21:17® skwor
Ty Ice fishe jsem zkoušel, ale stejně jsem se vrátil k těm od nastrahy.cz, prostě mi vyhovují. A pár kousků od vláčejáků jsem si oblíbil taky.
- Neděle 19. ledna 2014 v 18:10® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.1. | Revír: malinký | Způsob lovu: Feeder
První lov roku. Mlha zmizela kolem poledne a záběry jak v létě, lepší zahájení sezóny jsem dlouho neměl. A to jsem nakonec skončil na vodě, co byla často užší, než můj 2,75m picker
Celkem čtyři pěkní cejni, ztracený karas a něco (nejspíš slušný kapr), kterého jsem vůbec nezahlédl. Kolega ploťku. Docela mě tahle šoulačka s 5g olůvkem a bez krmení bavila, v týdnu repete. Fotku nedávám, byla by poznat voda.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 19. ledna 2014 v 9:50® skwor
jepice> Pokud je to ta stránka, kterou myslím, tak tam spíš jde o ty fotky ze starších časopisů nebo oficiálních stránek třeba Salma.
- Sobota 18. ledna 2014 ve 12:24® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
sidla> Brzo k nim přibyde jerkáč
I když to nebyla otázka mířená na mě
- Sobota 18. ledna 2014 v 10:19® skwor
- Diskuze: Praha a okolí
jepice> Já tam chodil rád a nechal tam i celkem dost peněz…Takže by mě to mrzelo.
- Pátek 17. ledna 2014 ve 20:52® skwor
- Diskuze: Praha a okolí
Prý v Praze zrušili prodejnu Gammarusu, je to pravda? Nějak to tam řídne a to dřív na Vinohradech byl pro nákupy rybařiny ráj…
- Pátek 17. ledna 2014 v 17:27® skwor
David H.> V pohodě, nespěchá to
- Pátek 17. ledna 2014 ve 13:47® skwor
David H.> Osobka
- Úterý 14. ledna 2014 ve 20:30® skwor
Segoves> Ani ne, ta Daiwa má docela širokou cívku.
- Úterý 14. ledna 2014 v 17:37® skwor
Draky> Abys to neměl tak jednoduchý, koukni ještě na tohle
http://www.kaprarskaspecialka.cz/…Legalis-2500
- Úterý 14. ledna 2014 v 15:46® skwor
David H.> Koukám na dvd z Laponska (mimochodem pěkný, jel bych hned) a překvapilo mě, že jste chytali taky na Gargnasu. Tam jsem strávil týden a nádhera.
- Pondělí 13. ledna 2014 v 10:25® skwor
Tomash> To jsou vjecy! Nazdar.
- Sobota 11. ledna 2014 ve 21:14® skwor
Jak naviják rozjel debatu
A to jsem si říkal, že fotky cajku (bez ryb) na netu vystavovat nebudu. Tak až od příště
- Sobota 11. ledna 2014 v 17:35® skwor
dam> Zase takhle na zimu na web je ta výbava fajn téma
- Sobota 11. ledna 2014 ve 13:04® skwor
jepice> Co jsem do Vipy chodil ještě na Andělu, tak nikdy to, co jsem hledal, neměli
Kubah> Už mám vybráno, Asso nechci.
skwor: jepice: Neviděl jsem ho, ale určitě to byla ryba, co v tomhle období potěší :-) I tak to dneska byla vycházka, na kterou budu vzpomínat. Mělo to svoje kouzlo.
jepice-zruseno: To musel bejt pěknej kapřík. Mě příde, že už jsou právě takový trochu zimní ty ryby a moc se neperou.