Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 11. ledna 2014 ve 12:46® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Právě, v téhle ceně se vlezeš do bambilionu solidních navijáků. Takže jít výš důvod nevidím…
- Sobota 11. ledna 2014 ve 12:38® skwor
dam> Tohle je o prioritách. Já mám třeba strop 4000, přes který bych prostě nešel. Ostatně vysloveně zničit naviják se mi povedlo jednou, jinak mám pocit, že v internetových debatách ty reely odpadají nějak rychleji než v běžném životě
Tento příspěvek byl editován 11.1.2014 11:39:32 uživatelem skwor.Třeba ten Revo neos se mi zdál chodem naprosto neodpovídající ceně, za kterou se prodává. Kdybych si chtěl rybařinou udělat radost za větší peníze, tak zvolím cestu za hranice – a budu z toho žít určitě dýl než radostí z nového navijáku. No a velké nástrahy tahám očky vzhůru
EDIT: To neber nějak zle, tenhle úhel pohledu na danou tématiku jsem uznával asi vždycky. Bez ohledu na značku.
- Sobota 11. ledna 2014 v 10:13® skwor
Kubah> Tak nechá opravit překlapěč a jede dál, ne?
- Sobota 11. ledna 2014 v 10:02® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
kubas> Na Wohnoutech je vidět, že je ta muzika baví. V září jsem na nich byl a fakt si to užil.
- Sobota 11. ledna 2014 v 10:00® skwor
sethy> Souhlasím. Speciálně ty Aspiry vypadají, že vydrží hodně dlouho. Kamarád jeden má a vzhledem k jeho četnosti vláčky asi doživotně
Já si kupoval v roce 2008 tu Okumu VS a teď, když má za sebou dvě Švédska, je pořád jako nová. Kdyby se ještě prodávala, beru dvě další.
- Pátek 10. ledna 2014 ve 20:37® skwor
- Diskuze: Rybaření v zahraničí
Tak mě napadá. Nemáte někdo zkušenost se sladkovodním rybařením (konkrétně přívlačí) v Dánsku? Ohledně mořských pstruhů se informace najít dají, ale o klasické vláčce jsem nikde moc neslyšel.
- Pátek 10. ledna 2014 v 10:00® skwor
dam> Na větší nástrahy mám jiné navijáky. Celkově se mi zdá, že chod má kultivovanější, než třeba ty Ryobi za podobnou cenu.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 18:46® skwor
kubas> Uvidíme časem… Ale dal jsem tomu přednost před těmi Zauber klony a na první vycházce jsem nenašel nic, co by mi vadilo. Spíš naopak.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:50® skwor
David H.> Ty jsi jeden z mála, kdo ho viděl. Nějak jsem potom zapomněl vyvěsit fotku
kubas> Měl jsem Technium FC a vyměnil jsem ho za tohle. Bojovky od nich mám rád.
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:39® skwor
kubas> Až na barvu je to v podstatě totožný s americkými Excelery, co mají kamarádi. A ti je chválí. http://kosak8.rajce.idnes.cz/…_Giman_2010/#…
- Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:27® skwor
Do sezóny daleko, tak aby řeč nestála. Na výstavě jsem si pořídil tenhle reel – Daiwa legalis 2500. Za dvojku, dvě kovové cívky a normální převod „4,7:1“. Proti třeba Lexe se mi zdá, že má hladší chod, po první rybačce se jeví hodně slušně.
- Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:10® skwor
casper> Gut! Nechcete se vnutit Sváťovi na Valník?
- Neděle 5. ledna 2014 v 19:02® skwor
jepice> To jsou krásný ryby… Já to tam znám, jelikož táta vyrostl v Modřanech a do dneška tím směrem občas jezdíme. Ale jak říkám, vesměs jde o pár hodů stylem „kdyby náhodou“.
dodorider> Není zač.
- Neděle 5. ledna 2014 v 18:19® skwor
dodorider> Zrovna na pražské Vltavě snad dva úseky (sedmička a Štěchovice) s celoroční vláčkou jsou. Realita je taková, že jsem tam nikdy nenachytal ani v sezóně
- Pátek 3. ledna 2014 ve 14:58® skwor
- Diskuze: Feeder
Draky> Na ten už jsem tip dostal, to by za zvážení stálo. díky
- Pátek 3. ledna 2014 ve 13:59® skwor
timbab> Díky. V tomhle se každá negativní reakce počítá.
Segoves> To bys musel na majitele těch prutů… Ale podle mě třeba u Mivardi vhodný průměr najdeš.
- Pátek 3. ledna 2014 ve 12:16® skwor
džigit> Já koukám, co namotat na multík (ale ptám se tady, přece jenom jsem o tom vlasci slyšel spíš od feederařů)…
Segoves> Za mě ta Okuma, Trabucca mě neberou…
- Pátek 3. ledna 2014 v 10:53® skwor
Měl bych dotaz ohledně vlasce Asso ultra (hodím to sem, přece jenom co vím ho používají hlavně feederaři). To je asi dost tvrdý vlasec, že jo?
- Úterý 31. prosince 2013 v 9:57® skwor
Rico> Jo kamaráde, tohle šokovalo hodně lidí… a chybí tady i po víc jak dvou letech.
Hodně štěstí do nového roku chytejáci.
- Pondělí 30. prosince 2013 ve 20:23® skwor
dam> Do zahájení času dost
Předem díky za každé info.