Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 11. ledna 2014 ve 12:46® skwor
skwor

troutkiller> Právě, v téhle ceně se vlezeš do bambilionu solidních navijáků. Takže jít výš důvod nevidím…

Sobota 11. ledna 2014 ve 12:38® skwor
skwor

dam> Tohle je o prioritách. Já mám třeba strop 4000, přes který bych prostě nešel. Ostatně vysloveně zničit naviják se mi povedlo jednou, jinak mám pocit, že v internetových debatách ty reely odpadají nějak rychleji než v běžném životě :-D Třeba ten Revo neos se mi zdál chodem naprosto neodpovídající ceně, za kterou se prodává. Kdybych si chtěl rybařinou udělat radost za větší peníze, tak zvolím cestu za hranice – a budu z toho žít určitě dýl než radostí z nového navijáku. No a velké nástrahy tahám očky vzhůru :-) EDIT: To neber nějak zle, tenhle úhel pohledu na danou tématiku jsem uznával asi vždycky. Bez ohledu na značku.

Tento příspěvek byl editován 11.1.2014 11:39:32 uživatelem skwor.
Sobota 11. ledna 2014 v 10:13® skwor
skwor

Kubah> Tak nechá opravit překlapěč a jede dál, ne?

Sobota 11. ledna 2014 v 10:02® skwor
skwor

kubas> Na Wohnoutech je vidět, že je ta muzika baví. V září jsem na nich byl a fakt si to užil.

Sobota 11. ledna 2014 v 10:00® skwor
skwor

sethy> Souhlasím. Speciálně ty Aspiry vypadají, že vydrží hodně dlouho. Kamarád jeden má a vzhledem k jeho četnosti vláčky asi doživotně :-) Já si kupoval v roce 2008 tu Okumu VS a teď, když má za sebou dvě Švédska, je pořád jako nová. Kdyby se ještě prodávala, beru dvě další.

Pátek 10. ledna 2014 ve 20:37® skwor
skwor

Tak mě napadá. Nemáte někdo zkušenost se sladkovodním rybařením (konkrétně přívlačí) v Dánsku? Ohledně mořských pstruhů se informace najít dají, ale o klasické vláčce jsem nikde moc neslyšel.

Pátek 10. ledna 2014 v 10:00® skwor
skwor

dam> Na větší nástrahy mám jiné navijáky. Celkově se mi zdá, že chod má kultivovanější, než třeba ty Ryobi za podobnou cenu.

Čtvrtek 9. ledna 2014 v 18:46® skwor
skwor

kubas> Uvidíme časem… Ale dal jsem tomu přednost před těmi Zauber klony a na první vycházce jsem nenašel nic, co by mi vadilo. Spíš naopak.

Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:50® skwor
skwor

David H.> Ty jsi jeden z mála, kdo ho viděl. Nějak jsem potom zapomněl vyvěsit fotku :-D

kubas> Měl jsem Technium FC a vyměnil jsem ho za tohle. Bojovky od nich mám rád.

Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:39® skwor
skwor

kubas> Až na barvu je to v podstatě totožný s americkými Excelery, co mají kamarádi. A ti je chválí. http://kosak8.rajce.idnes.cz/…_Giman_2010/#…

Čtvrtek 9. ledna 2014 v 17:27® skwor
skwor

Do sezóny daleko, tak aby řeč nestála. Na výstavě jsem si pořídil tenhle reel – Daiwa legalis 2500. Za dvojku, dvě kovové cívky a normální převod „4,7:1“. Proti třeba Lexe se mi zdá, že má hladší chod, po první rybačce se jeví hodně slušně.

foto/diskuze/privlac/2014/th-img104214.jpg
Pondělí 6. ledna 2014 ve 12:10® skwor
skwor

casper> Gut! Nechcete se vnutit Sváťovi na Valník? :-)

Neděle 5. ledna 2014 v 19:02® skwor
skwor

jepice> To jsou krásný ryby… Já to tam znám, jelikož táta vyrostl v Modřanech a do dneška tím směrem občas jezdíme. Ale jak říkám, vesměs jde o pár hodů stylem „kdyby náhodou“.

dodorider> Není zač.

Neděle 5. ledna 2014 v 18:19® skwor
skwor

dodorider> Zrovna na pražské Vltavě snad dva úseky (sedmička a Štěchovice) s celoroční vláčkou jsou. Realita je taková, že jsem tam nikdy nenachytal ani v sezóně :-D

Pátek 3. ledna 2014 ve 14:58® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

Draky> Na ten už jsem tip dostal, to by za zvážení stálo. díky

Pátek 3. ledna 2014 ve 13:59® skwor
skwor

timbab> Díky. V tomhle se každá negativní reakce počítá.

Segoves> To bys musel na majitele těch prutů… Ale podle mě třeba u Mivardi vhodný průměr najdeš.

Pátek 3. ledna 2014 ve 12:16® skwor
skwor

džigit> Já koukám, co namotat na multík (ale ptám se tady, přece jenom jsem o tom vlasci slyšel spíš od feederařů)…

Segoves> Za mě ta Okuma, Trabucca mě neberou…

Pátek 3. ledna 2014 v 10:53® skwor
skwor

Měl bych dotaz ohledně vlasce Asso ultra (hodím to sem, přece jenom co vím ho používají hlavně feederaři). To je asi dost tvrdý vlasec, že jo?

Úterý 31. prosince 2013 v 9:57® skwor
skwor

Rico> Jo kamaráde, tohle šokovalo hodně lidí… a chybí tady i po víc jak dvou letech.

Hodně štěstí do nového roku chytejáci.

Pondělí 30. prosince 2013 ve 20:23® skwor
skwor

dam> Do zahájení času dost :-) Předem díky za každé info.