Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 22. prosince 2013 v 15:01® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> Kam se chystáš?
- Sobota 21. prosince 2013 ve 20:43® skwor
Segoves> Je pravda, že jsem to ladit nikdy nezkoušel. Když se mi zdá, že to chce něco jiného, tak prostě vyměním nástrahu
- Sobota 21. prosince 2013 ve 20:33® skwor
dam> Tak minnow není drahý, takže klidně nějaký ten sinking na test doplním – ostatně od zaplňování krabiček zima je, ne?
Kdyby byl těžší, tak by možná ztratil trochu ze svého půvabu, kdo ví…
- Sobota 21. prosince 2013 v 17:30® skwor
dam> Mě zrovna minnowy (plouvoucí, potápivý nemám) chodí naprosto v pohodě. Skoro dokonale se s tou nástrahou naučil pracovat kamarád, ten už v podstatě jiné woblery nepoužívá. Ale už se mi stalo, že po nárazu o šutr jsem mu ulomil lopatku… Z větších mám whitefishe, ale s těmi jsem toho ještě tolik neodchytal.
- Sobota 21. prosince 2013 ve 12:54® skwor
jepice> Taky preferuju balzu (pěnu – Salmo), ale zrovna teď mám v plánu si koupit dva chrasťáky. Sice jiného výrobce, ale líbí se mi, takže udělám vyjímku.
- Pátek 20. prosince 2013 v 11:57® skwor
sidla> Aspoň nějaká fotka. Já si naviják koupil před měsícem a k tomu udělat fotku a pochlubit se tu, jsem se ještě nedostal
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:59® skwor
David H.> Jasný, ale tu diskuzi jsi vedl Ty, tak jsem předpokládal, že to si s kolegou vyříkáš sám
Tento příspěvek byl editován 19.12.2013 16:01:58 uživatelem skwor. - Čtvrtek 19. prosince 2013 v 16:54® skwor
Mr.Štikáč> Klid! RybarSK neurážel, tak se toho vyvaruj taky. Zase tak dlouho tu nejsi…
- Čtvrtek 19. prosince 2013 v 15:27® skwor
RybarSK> Sorry,svůj předchozí příspěvek jsem nakonec smáznul – ale pozdě
Jak píšu níž, nástrahy jednoho typu asi inovovat jdou, ale přece jenom v mezích. Zásadní karambol ve vzhledu tam udělat nejde. Vagasky jsem nikdy neměl, chytám tohle málo a když už, tak berkey.
- Středa 18. prosince 2013 ve 20:49® skwor
Mr.Štikáč> Stejně už jsi rozhodnutej, že ten děravej nesmysl koupíš. Tak přece nepotřebuješ posvěcení ostatních, ne?
- Neděle 15. prosince 2013 v 17:33® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.12. | Způsob lovu: Přívlač
Vyfoukanej, ale spokojenej
Trojice okounů, překvapivě parmička na twistera a zajetý nový naviják.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. prosince 2013 ve 12:02® skwor
David H.> Ok, díky. Ozval bych se.
- Úterý 10. prosince 2013 v 16:43® skwor
Nevíte, jestli se někde ještě pořád dá koupit starší model Cormoran ULX? 210 nebo 240cm. Klidně do osobky. Díky
- Neděle 8. prosince 2013 ve 13:11® skwor
- Diskuze: Feeder
jepice> Čau, kamarád si kupoval na řeku ten do 100g. To se mi zdá jako taková zlatá střední cesta.
- Neděle 8. prosince 2013 v 9:41® skwor
- Diskuze: Feeder
noba> Mě se líbí Okuma solitron, ta je dokonce levnější.
- Úterý 3. prosince 2013 ve 21:07® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> Měl bys hezkou profilovku na FB. I když to, co tam měl dneska Hrdobec, asi nepřekonáš
Tento příspěvek byl editován 3.12.2013 20:08:02 uživatelem skwor. - Úterý 3. prosince 2013 ve 20:39® skwor
David H.> Tě bolel zub, když Tě kreslil?
- Pondělí 2. prosince 2013 v 19:25® skwor
Martin K.> Nabízí se taková otázka, jestli u vás chodí často kontroly… Jako bych nic neřekl
- Pondělí 2. prosince 2013 v 17:33® skwor
jepice> Dredaty mě předběhnul (tímhle mu děkuju). Kdybych si všiml téhle akce dřív, tak jsem si asi na výstavě nekupoval Daiwu. No aspoň bylo o dilema míň
- Pondělí 2. prosince 2013 v 16:48® skwor
jepice> Už jsi koupil? Koukni ještě na tohle. Po technické stránce tam asi moc rozdíl nebude a teď jsou ve slevě. Kamarád (Kazan) s levnější verzí chytal asi čtyři roky. http://www.rsp-fishing.cz/…-935iz-new-2