Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. listopadu 2013 ve 20:51® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
By mě zajímalo, za kolik bude… http://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/…525886_n.jpg?…
- Neděle 3. listopadu 2013 v 17:20® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.11. | Způsob lovu: Přívlač
Času na ryby už asi moc nebude, tak jsme si vyrazili s kámošem zaházet na Litavku. Pár tlouštíků, mě to nedobral pěkný okoun na jigstreamer a kamarád chytil zubatou. Fičelo neskutečně.....
Tento příspěvek byl editován 3.11.2013 16:20:32 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. října 2013 v 15:53® skwor
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
JKemr> V tomhle Ti ušetřím počáteční investici
Megabass má na FB cosi jako rentgenové fotky těch woblerů. Není to totéž, jako vidět to naživo, ale aspoň něco…
- Středa 30. října 2013 v 15:51® skwor
- Diskuze: Praha a okolí
Skalenejřízek> Zase ve Slezský? Mění to nějak často, nestihl jsem ani to nové místo navštívit.
- Úterý 29. října 2013 v 16:00® skwor
- Diskuze: Domácí výroba woblerů
JKemr> Nezkoušel jsi něco na způsob Skitter walku, nebo Cultivy? Chápu, že to bude asi dost těžké, protože za ten pohyb tam z velké části můžou kuličky uvnitř, ale řekněme ve velikosti kolem 6cm na trhu nic podobného není.
- Pátek 25. října 2013 ve 20:10® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
timbab> Zítra jedu k řece, ale na Brichtu. A protože řídí sestřenka, tak by se jí asi nápad, jet o pár hodin dřív a projít to s vláčákem, moc nelíbil
- Pátek 25. října 2013 ve 20:05® skwor
timbab> Třeba to ty pruhovaný zase rozhýbe
Poslední vycházky slabota, ale aspoň jsme minule s Kazanem pěkně pokecali.
- Pátek 25. října 2013 v 19:47® skwor
Pohled z okna mi říká, že podzimní inverze jsou asi po roce zase tady…
- Pátek 25. října 2013 v 19:46® skwor
swerekk> Jako začínajícímu pstruhaři ti hlavně napíšu, že pstruzi se teď třou a jsou hájení. Máš dost času se naučit je vodit někde na okounech.
- Čtvrtek 24. října 2013 v 8:17® skwor
jajco> Za tu současnou cenu se nic lepší nejspíš koupit nedá.
- Středa 23. října 2013 ve 20:01® skwor
jajco> Právě mě se zdají dost podobné. Loni ve Švédsku jsme ty pruty měli často spolu v lodi, takže porovnání mám.
- Středa 23. října 2013 v 16:56® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.10.
Dneska celkem hezká tloušťovačka, i když menší ryby. V závěru vycházky mi zabrala i hodně pěkná (asi) štika, ale spadla než jsem jí zahlédl. Letos už podruhé. Přidávám aspoň jednoho z tátových cejnů.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 23. října 2013 ve 12:02® skwor
troutkiller> Zase tak strašný to není, ten prut je naprosto srovnatelný s ML Speed masterem.
- Pondělí 21. října 2013 v 17:08® skwor
sidla> Ten MF je daleko štíhlejší než všichni ostatní. Mám i 2,4m 14g a taky má průměr blanku silnější. A mám ho celkově radši…
- Neděle 20. října 2013 ve 14:36® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.10. | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době na feederu. Moc to nešlo, ale potěšila hodně pěkná plotice.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 19. října 2013 v 15:07® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.10. | Způsob lovu: Přívlač
Nechápu…
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Sobota 19. října 2013 v 15:10
sidla: paráda :-) !!
- Sobota 19. října 2013 v 15:10
- Úterý 15. října 2013 ve 14:37® skwor
Bigpista> Aha, mě v první chvíli napadlo to vázací. Tak to díky za tip. Ty Scattery jsem viděl, ale u těch si počkám na první recenze uživatelů.
- Úterý 15. října 2013 ve 13:57® skwor
Bigpista> Jaxoňácký Microwire znám. Tohle už bylo přímo navázané.
Hele, SR 4. Před chvikou dorazil.
- Úterý 15. října 2013 v 9:48® skwor
dam> Loni jsem koupil wolframové lanka od kongeru na 2,5kg. To bylo na jemnou vláčku super, ale od té doby jsem je nikde neviděl.
- Pondělí 14. října 2013 v 19:54® skwor
troutkiller> Nevím, nikdy jsem ho neměl. Žádný z popíků, co mám, s lankem problém nemá. Kdyby měl, asi ho pošlu o dům dál.