Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 20. září 2013 v 11:15® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
jajco> 48cm
- Pátek 20. září 2013 v 9:10® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 20.9. | Způsob lovu: Přívlač
Návrat na pondělní místo činu. Na velikost z minulé vycházky jsem se nedostal, ale aspoň můžu porovnávat. Dneska dva kousky, bohužel ve větším zmizelo 10cm kopyto takovým způsobem, že za svou hltavost zaplatil životem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 20. září 2013 v 9:08® skwor
jajco> Starou verzi Ti během dne změřím.
- Čtvrtek 19. září 2013 ve 13:56® skwor
David H.> Fakt? Já mám první i druhou sérii (nejnovější neznám, proto se ptám) a starší je určitě lehčí.
- Pondělí 16. září 2013 v 9:19® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16.9. | Způsob lovu: Přívlač
I když jsem mohl vylehávat, dal jsem si budíka a vyrazil se smáčky k vodě, kouknout se na okouny. První záběr přišel poměrně rychle, akorát od jiného druhu. Chvilku po candátovi následovala malá kudla a jako třetí na stejnou nástrahu (6cm Orca od vláčej) mi konečně zabral okoun. Konkrétně ten, na kterého jsem šel, s rozměry pruhovaného kapra. Už jsem rybu držel v ruce a chystal si foťák, jenomže v tu chvíli sebou hodil, padnul do vody a vlasec se předřel o nejbližší šutr
Takže fotka chybí, leč osobák to asi byl. Odhaduju cca 40–42cm. O centimetry nejde, ale fotku mi dopřát mohl. V závěru vycházky jsem chytil ještě jednoho, ale to byla už slabá náhrada.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 13. září 2013 ve 12:10® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: včera a dnes | Způsob lovu: Přívlač
Včera navečer hodinka u vody bez ryby, pouze s jedním útokem těsně pod špičkou prutu. Dnes jsem vzal po dlouhé době 7g Dragona a šel se podívat na okouny. Na fleku mi ale seděl bobkař, tak jsem se bavil s perlíny na marmyšku. Dokud nezačalo pršet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 11. září 2013 v 19:49® skwor
meklos> Mám tu druhou generaci v provedení s korkovou rukojetí. Trošku těžší, ale vcelku dost univerzální proutek. Chce to větší naviják, kvůli vyvážení sestavy.
- Pátek 6. září 2013 ve 20:00® skwor
- Diskuze: Praha a okolí
Petk@> Kromě toho kapra na podběráku teda nic moc co se týče prezentace úlovku.
- Pátek 6. září 2013 ve 12:00® skwor
- Diskuze: Feeder
Kubajs> Greys G-tech. Ale je dražší.
- Čtvrtek 5. září 2013 ve 13:27® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> Ale čest výjimkám – tohle by se smáznout mělo.
- Středa 4. září 2013 ve 12:36® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.9.
Cestou od vody. Příště musím vzít podběrák, v ruce se to neslo blbě
Zmaseno.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Středa 4. září 2013 v 19:42
jepice-zruseno: vezírek je lepší :-D a ty houby, když sušíme, tak je dáváme na čeřen a pověsíme to…
- Středa 4. září 2013 v 19:42
- Pondělí 2. září 2013 ve 20:18® skwor
Radosek> Tak to omluva
Tento příspěvek byl editován 2.9.2013 20:18:53 uživatelem skwor.Myslel jsem, že si hraje nějaký nový uživatel.
- Pondělí 2. září 2013 ve 20:11® skwor
Radosek: Mohu se zeptat, co neustále testuješ?
- Pondělí 2. září 2013 ve 20:01® skwor
kerob: Osobka, mrkni na to. Díky.
sidla> Ukradli Ti půlku nicku, všiml sis?
- Pátek 30. srpna 2013 v 16:53® skwor
troutkiller> A víš, že od tebe bych jinou reakci nečekal? Ale to je fuk.
Tento příspěvek byl editován 30.8.2013 16:54:14 uživatelem skwor. - Pátek 30. srpna 2013 v 16:33® skwor
Tomik> Ten perch bylo asi to nejmenší, co jsem na to pověsil. Primárně jsem to kupoval na větší woblery, kolem 14cm a podobně.
- Pátek 30. srpna 2013 ve 13:31® skwor
troutkiller> Včera jsem zkoušel i Salmo perch (12g), nic lehčího jsem tam neměl. A asi mít nebudu, na to mám smekáče.
- Pátek 30. srpna 2013 v 10:38® skwor
troutkiller> Nepočítám s tím, že to bude záležitost na každodenní chytání, ale párkrát do roka to bude příjemná změna. A o tom, že se mnou příště pojede do Švédska se zmiňovat nemusím.
- Čtvrtek 29. srpna 2013 v 16:41® skwor
- Diskuze: Z lovu
Pvní pokus s multíkem. Motalo se to daleko míň, než jsem čekal a nějakých těch 10–12m jsem toho slidera poslat dokázal. Dokonce i přišel záběr, cca 60cm štika spadla při výskoku. Takže nakročeno je dobře
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 29. srpna 2013 ve 12:02® skwor
fR4Nk13> Díky. Mě to lákalo už dlouho, takže to byla vlastně jenom otázka času.
TJSS: Jo, po povodni je chytám i u nás na řece, žádný píďata to taky nejsou… O rok zpět max 2–3 okouni z řeky za měsíc, letos 10 za vycházku…
skwor: Díky :)
xsemik: Ale jsou… Letos jsem je dokonce po povodni potkal i u nás na řece, na místech, kde jsem snad ještě okouna nechytil… Ale jsou to opravdu krasavci.
1maslo1: Krasavci, myslel jsem, že takoví dnes už nejsou. Gratuluji.