Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 5. července 2013 v 16:19® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
BoBo-Falknow> Souhlas, pokud jde o kroucení vlasce, tak v tomhle případě jsem měl daleko větší problémy u Sh Technia.
- Středa 3. července 2013 ve 20:08® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7. | Způsob lovu: Přívlač
Večer repete, jenom na jiné vodě. Chycen cejn za triko, něco slušný (podle záběru štika) mi spadlo a pod nohama mi projel tak 110cm jeseter. Strčil jsem mu před čumák kopyto, ale nezájem. Asi jsem měl spíš dát řeč s tou dvacítou, co šla kolem vody (nemyslím kapra samozřejmě
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 3. července 2013 v 8:28® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Bigpista> Ts, ráno… Já už jsem dávno doma z ryb
- Středa 3. července 2013 v 8:18® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 3.7. | Způsob lovu: Přívlač
Jak píše dole BoBo, žlutý ďábel má něco do sebe
Cílová ryba skončila na prutu hned několikrát, bohužel ke břehu se nechal přitáhnout jediný. Atakovali i poměrně velké nástrahy, jako smáčka SB 4.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 2. července 2013 v 16:54® skwor
- Diskuze: Feeder
troutkiller> Jenom kdyby to nebyl dvoudíl. Ale moje feederové vycházky se stejně dají spočítat na prstech jedné ruky, takže …
- Neděle 30. června 2013 v 11:06® skwor
- Diskuze: Feeder
rákosník> Tak Trabuco bych taky nechtěl ani zadarmo, ale před Aminou bych asi dal Greysovi přednost. Kamarádovy 13 stopáky se mi líbí hodně.
- Sobota 29. června 2013 v 11:06® skwor
Tak v tom nejsem sám. Divná sezóna
sidla_napajedla> Jednu už jsem nosit i přestal
- Sobota 29. června 2013 v 9:18® skwor
Jeden postřeh z letošní sezóny. Asi přestanu tahat k vodě ty tři krabice woblerů, protože jsem po nich zatím skoro nesáhnul
Zatím jenom gumy nebo jigstreamery.
- Pátek 28. června 2013 v 19:51® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.6. | Způsob lovu: Přívlač
Na mikronástrahy to nešlo, když jsem zvětšil kalibr, bylo celkem jedno, co tam visí – hlavně když to bylo 10cm bílé kopyto vláčej.cz s lehkou hlavou
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 24. června 2013 ve 20:01® skwor
sethy> Jste všichni zmrzlí. Přítelkyně se taky divila, že jdu k vodě v kraťasech. No a kdybych zůstal doma, tak jsem nezmoknul a zase o tolik u té vody nepřišel
- Neděle 23. června 2013 v 18:15® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6. | Způsob lovu: Přívlač
A kapr na kopyto vláčej.cz
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Úterý 25. června 2013 v 8:54
casper: doufám, že jsi nezapomněl, že kapr na vláčku patří do sáčku :-D
- Úterý 25. června 2013 v 8:54
- Neděle 23. června 2013 v 18:14® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 23.6. | Způsob lovu: Přívlač
Dneska s UL. Hned první ryba parádní potočák, podle prutu cca 42cm – asi osobák. Potom přišlo pár ryb normální velikosti na smáčky a ke konci lovu jsem si půjčil kolegův prut s 3,5cm vláčejáckým kopytem. První hod, rána do prutu a kapr regulérně za tlamu. K tomu na vodě, kde by prakticky neměl co dělat
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.- Neděle 23. června 2013 v 19:29
HaD: :-) když je potěr a hlad :)
- Neděle 23. června 2013 v 19:29
- Sobota 22. června 2013 ve 14:16® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.6. | Způsob lovu: Přívlač
Speciálně pro Davida. Všichni chytají na duťáky a testování těch SSR 1 se zanedbává
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 21. června 2013 ve 14:47® skwor
David H.> Aby ne, s tímhle výsledkem
- Středa 19. června 2013 v 9:54® skwor
Ty woe, to je vedlo.
Alov> Tak to je masakr.
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:45® skwor
David H.> Ono při tom počasí, co letos od začátku roku panuje, se není moc čemu divit.
- Pondělí 17. června 2013 ve 14:04® skwor
gavlos> Třeba si to v průběhu roku vynahradíš… a po špatném začátku bude sezóna slušná.
- Pondělí 17. června 2013 ve 13:52® skwor
troutkiller> Vezmeš mě do party? Taky jsem dal totální zero. A bylo úplně jedno, jestli jsem tam měl smáčka nebo vláčejácký kopyto. Prostě to nešlo.
- Pondělí 17. června 2013 ve 13:51® skwor
- Diskuze: Diskuze s adminy
David H.> Což o to, líbí
Víš co, nech to jak to je. Ono o nic nejde
- Pondělí 17. června 2013 v 8:46® skwor
- Diskuze: Diskuze s adminy
Scanix> Jo, takhle vypadám jako narcis