Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 16. června 2013 v 11:18® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
troutkiller> Já taky nic. Předpokládám, že podíl na tom má hlavně to, že jsem nikam nešel
- Sobota 15. června 2013 v 18:37® skwor
- Diskuze: Diskuze s adminy
Omylem jsem si dal palec nahoru u vlastního příspěvku ve Z lovu. Kdyby ten hlas šel smáznout, nezlobil bych se. Předem díky.
- Sobota 15. června 2013 v 16:23® skwor
Scanix> Taky jsem na ně hodně zvědavý, uvidíme jak se to osvědčí.
- Sobota 15. června 2013 v 16:18® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 15.6. | Způsob lovu: Plavaná
I v tom vedru se dařilo. Na potoce se povedl duhák a několik plotic. Po přesunu na stoják jsme narazili na hejno velkých krásně zbarvených perlínů, kteří brali na hod.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 15. června 2013 ve 12:10® skwor
Tomik> Je to kus od kusu, ta 20ka mi to neudělala nikdy. U toho, co skončil u Tebe nevím, protože ten jsem v podstatě nový prodal Kóďovi na toho Sportexe.
- Sobota 15. června 2013 v 11:10® skwor
casper> Jaká velikost?
Segoves> Bacha, tohle važ rovnou na vlasec. Potápí ho i karabinka. Ale funguje.
- Pátek 14. června 2013 v 10:52® skwor
sethy> Ono to bylo v zhruba stejném stavu, jak jsem to v prosinci odložil, takže příprava byla velmi krátká
troutkiller> Je za mřížema z vláčáků?
- Pátek 14. června 2013 v 10:08® skwor
Tak už bych si možná taky měl připravit věci na vláčku… Zatím jsem jenom připravil do krabice novou zásobu smáčků a teď najít pruty
- Středa 12. června 2013 ve 20:10® skwor
Draky> Já osobně bych o něco delší dal…
- Středa 12. června 2013 ve 12:19® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 12.6. | Revír: voda | Způsob lovu: Muškaření
Chvilka s mušákem na stojáku. Dokud nezačalo foukat, tak to bylo fajn a perlíni sbírali ochotně. Dostal jsem na prut i štiku, zdolávačka parádní, ale po chvilce se vypla. Amuři nejevili zájem.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 11. června 2013 v 16:45® skwor
David H.> To budeš trhat dlouho
- Úterý 11. června 2013 ve 12:45® skwor
sethy> To je hračkárna. Osobka.
- Pondělí 10. června 2013 v 19:46® skwor
troutkiller> Nebude to tím, že Dragon žádný krátký bezchvějivkový UL v nabídce nemá? Hm?
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:19® skwor
casper> Tohle je celoblank, není to chvějivka jako ty, co jsi posílal předtím. 00 rotačku nebo 3cm kopyto na tom cítíš v pohodě. A menší už necháme egohoničům
- Pondělí 10. června 2013 ve 14:14® skwor
casper> Koukni na tohle http://www.rsp-fishing.cz/…m-3-14g-akce 14g teda není echt UL, ale ten prut mi ve všech ohledech sedí.
- Pondělí 10. června 2013 v 9:37® skwor
sethy> Stačí to druhé slovo, budeme vědět o koho jde
- Čtvrtek 6. června 2013 ve 12:03® skwor
- Diskuze: Feeder
sidla_napajedla> Nikdy jsem s ním nechytal, ale co jsem si s ním hrál na výstavě, tak se mi líbil. Byl celkem rychlý, úplná parabola to není.
- Středa 5. června 2013 ve 20:18® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 5.6. | Způsob lovu: Feeder
Pohodová chytačka s kolegou Kosákem. Jemu se podařili dva kapři, mě pár cejnů a tenhle krasavec. Karase jsem tam chytil asi potřetí v životě, o to víc mě tenhle trofeják potěšil. Kolegové na dohled od nás měli i hodně slušného kapra.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 5. června 2013 v 15:03® skwor
- Diskuze: Feeder
sidla_napajedla> Co Okuma solitron? Ta je dokonce ještě levnější. Sice má divnou rukojeť, ale celkově se mi ten prut líbil hodně.
- Středa 5. června 2013 ve 12:15® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
David H.> Strašný…