Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 23. dubna 2013 ve 13:07® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
sethy> Jo, na ten mi okouni šli taky. Akorát mám ten 5cm.
A celkově hodně chytací je tenhle
- Sobota 20. dubna 2013 ve 12:22® skwor
Tomik> To kdybych si pamatoval… Ve 240ce měli ten 60g ještě o stovku levnější, to si pamatuju.
- Sobota 20. dubna 2013 v 11:51® skwor
Pro Pražáky. Dneska jsem zabloudil do jednoho krámku v Řevnicích a měli tam 2,7m Black streama za 1900,–, což je poměrně slušná cena.
- Pátek 19. dubna 2013 v 19:51® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.4. | Způsob lovu: Plavaná
Pvní letošní zelenáč. Mimo něj pár cejnů a jedna větší ryba ztracená. Kupodivu to kousalo víc na plavačku než na feeder.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 19. dubna 2013 v 11:33® skwor
- Diskuze: Feeder
David Havlíček> Na hady bude možná ještě zima… Ale kdo ví, červy nemám, takže musím vystačit s nálezy z ulice
- Pátek 19. dubna 2013 v 9:33® skwor
Procházka v noci zmoklou ulicí mi vynesla asi 50 žížal aniž bych kopnul do země
Odpoledne je půjdu naučit plavat.
- Neděle 14. dubna 2013 v 11:33® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
casper> Tak myslím, že bych se na půl dne dokázal utrhnout na tu chytačku
Včera to už šlo pěkně. Dohodnem to během týdne, jo?
- Neděle 14. dubna 2013 v 11:25® skwor
casper> Zatím předběžně. Máš nějaké plány na příští víkend?
- Sobota 13. dubna 2013 v 15:54® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.4. | Způsob lovu: Feeder
Ráno u vody s kolegou Alešem. Dlouho jsme se neviděli, takže bylo o čem povídat a od hovoru nás poměrně často rušili záběry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 12. dubna 2013 ve 20:26® skwor
Draky> Pokud to bereš takhle globálně, tak musím trochu oponovat. Můžu Ti říct, že mám v okolí vody, kde by mě jeden zažraný okoun štval hodně dlouho. I kdyby to bylo neúmyslně, protože těch ryb je tam prostě málo.
- Pátek 12. dubna 2013 ve 20:04® skwor
Kazan> Co si budem povídat, okoun by si zasloužil statut regulérního dravce po celé ČR. Přece jenom třeba tloušť (uvádím jako příklad další původní a nenasazovanou rybu) hájení má.
- Pátek 12. dubna 2013 ve 13:51® skwor
padák> Já je dneska po dešti sbíral na ulici
- Středa 10. dubna 2013 ve 14:52® skwor
jajco> Ještě ne, ale zkusím je.
- Středa 10. dubna 2013 ve 12:30® skwor
jajco> Ahoj, díky. Vůbec jsem si jich tam nevšiml.
- Úterý 9. dubna 2013 v 19:59® skwor
Protože tady všichni nakupujete (já od ledna nekoupil ani červy
), tak přihodím dotaz. Už se dají v ČR koupit SG Soft4Play v 8cm? http://fishing-test.pl/…t-4play-8-cm?…
- Úterý 9. dubna 2013 ve 14:03® skwor
sethy> Mám to poslední dobou podobně. Prostě mě nebaví mít připravené krmení a červy pro případ „kdyby se mi náhodou za dva dny chtělo na ryby“. Akorát sebou teda netahám moc věcí
Ale vláčka a muška jsou prostě číslo jedna.
casper> Já chtěl jít dneska, ale viz. příspěvek sethymu
- Úterý 9. dubna 2013 ve 12:23® skwor
sethy> Já s tím taky nikdy nechytal, protože bych na to stoprocentně zapomněl a neskončilo by to dobře
- Pondělí 8. dubna 2013 v 8:18® skwor
sethy> Ale že to trvalo.
- Sobota 6. dubna 2013 v 16:58® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6.4. | Způsob lovu: Feeder
Sice jsem měl na dnešek jiné plány, ale nakonec jsem sedět doma nevydržel a vyrazil k vodě. Záběry strašně jemné, ale první ryba sezóny se povedla a dokonce si něco málo vzala i přes brzdu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. dubna 2013 v 16:49® skwor
casper> Já bych Ti to vymluvit zkusil… Ve prospěch toho 90g. Případně třeba někomu pomůže aktuální duel.