Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 23. února 2013 ve 12:30® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Prichy> Na výstavách jsem od vás letos pořídil tak nějak „od všeho něco“, takže letošní rok bude hodně testovací
Akorát mě trošku štve, že jsem si nekoupil Kasandry už před Švédskem, tam by chytaly…
- Sobota 23. února 2013 v 10:14® skwor
Prichy> Letos to bude brát na žlutýho ďábla , takže ostatní výrobci si tam můžou dávat klidně koňský maso (to je teď celkem populární téma)
- Pátek 22. února 2013 v 16:42® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
casper> Už mě zvolna chytá silnej absťák a zvažuju vycházku na tlouště
Ale nevím.
- Pátek 22. února 2013 v 16:08® skwor
David Havlíček> Zejtra jo
- Pátek 22. února 2013 v 15:55® skwor
Asi vás zklamu. Protože v neděli mám brigádu a k vodě se nedostanu, tak to prostě brát nebude
- Čtvrtek 21. února 2013 ve 14:37® skwor
sidla_napajedla> Na nákup jdu v pondělí (doufám, že poslední před zahájením, pak už mi budou chybět jenom lanka).
- Středa 20. února 2013 v 18:00® skwor
David Havlíček> Teď jsem dlouho u vody nebyl, už dva týdny jsem přichcíplej
Tento příspěvek byl editován 20.2.2013 17:00:46 uživatelem skwor. - Středa 20. února 2013 v 17:54® skwor
David Havlíček> Já na letošek plánoval, že opráším brusle. Jenomže při těch změnách počasí se led na ideální tloušťku vůbec nedostal a na zimák mě to nelákalo.
- Středa 20. února 2013 v 16:40® skwor
David Havlíček> Méně zdatní lyžaři ten potok možná viděli víc z blízka, než jim bylo příjemné
- Úterý 19. února 2013 v 15:22® skwor
sidla_napajedla> Tady na tom kormorání určitě podíl měli, aspoň z části. Něco je prostě špatně…
- Pondělí 18. února 2013 v 17:59® skwor
jiris> Tak tohle je situace, kterou chápu. Já mám v okolí vody, kam tloušť patří a jsem rád, že tam jsou – i když jich je taky čím dál míň. Jenomže to je problém všech původních druhů, s takovou podouství to jde z kopce ještě rychleji.
- Pondělí 18. února 2013 v 16:22® skwor
casper> Taky je to vidět poslední roky na festivalech, ta návštěvnost klesá… Je to smutný. Hlavně že diskotéky jsou plný
- Pondělí 18. února 2013 v 15:52® skwor
casper> V sobotu jsem byl v Poldofce na Medvěd 009 a měli tak polovinu lidí co vy na podzim. V tomhle jsme děsně zoufalý město
- Neděle 17. února 2013 ve 20:52® skwor
jiris> Jo, zimní plavačku Petr uměl. Ve čtvrtek jsme si na něj zavzpomínali s mvincikem…
- Sobota 16. února 2013 ve 14:11® skwor
casper> Do Švédska na trolling budou ty DT20 akorát
- Pátek 15. února 2013 ve 13:03® skwor
Bigpista> Vyrazil bych, ale už teď vím, že se mi to nepovede…
- Čtvrtek 14. února 2013 v 17:19® skwor
Ale koukám, že jedno moje ranní slovíčko zadalo téma na celodenní diskuzi
- Čtvrtek 14. února 2013 v 11:49® skwor
David Havlíček> To není ošklivě, používám to slovo od doby, kdy ho Sander vynalezl. Závody jsem nikdy nemusel, i když uznávám že mi daleko víc vadí feederové a plavačkové se sakováním ryb. Viděl jsem takhle jednou po vážení odplouvat břichem nahoru krásné velké plotice a hezky se mi na to nekoukalo.
- Čtvrtek 14. února 2013 v 11:39® skwor
David Havlíček> Konec egohonění?
Sympatické rozhodnutí.
- Středa 13. února 2013 v 16:44® skwor
sethy> Kdyby měli normální nebo shallow, ale tyhle jsou mi k ničemu…