Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 23. října 2012 v 10:02® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Alivio> Gratulace.
Tak nám dneska začíná škola později, takže jsem měl v plánu se jít ráno podívat na okouny. No samozřejmě jsem nedokázal vylézt z postele do tý mlhy venku
- Pondělí 22. října 2012 v 19:49® skwor
spike> Pěkný.
- Pondělí 22. října 2012 v 17:35® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22. 10. | Způsob lovu: Přívlač
Chvilka s UL na řece. Bylo z toho šest okounů „dlaňovek“, tátovi spadla štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 20. října 2012 v 19:52® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dneska to bylo celkem těžký, nakonec z toho byl jeden okoun na kopyto vláčej (chyta i barva moto oil, nejen žlutá) a dva záběry od štik na hitmana. Menší se podívala na břeh, druhá kolem 65cm se háčku zbavila při výskoku.
- Středa 17. října 2012 v 19:49® skwor
jajco> Ten TD MF Ti neseděl? Letos jsem si koupil tu tvrdší verzi a i když jsem nejdřív z toho prutu byl trochu rozladěný, tak dneska je to jeden z těch dvou, co je mám u vody skoro pořád.
- Středa 17. října 2012 ve 14:42® skwor
osprey> Já bych radši radost z ryby
Pruty vesměs střídám dva podle toho, jestli chci chytat s monofilem nebo pletenkou
- Středa 17. října 2012 ve 14:11® skwor
Všichni kupují a já si po posledních dvou vycházkách říkám, jestli by nebylo lepší to spíš prodat
Ba ne, asi candoše jsem chvíli vodil. Ale spadl.
- Pondělí 15. října 2012 v 8:06® skwor
kubas> Jakýho SM jsi pořídil?
- Neděle 14. října 2012 ve 20:13® skwor
nnnap> Už letí 5 minut, docela borec.
- Neděle 14. října 2012 v 11:23® skwor
BoBo-Falknow>
- Neděle 14. října 2012 v 10:12® skwor
jajco> Stánek vláčej.cz je jediný, o kterém už teď vím, že u něj budu na výstavě utrácet
- Pátek 12. října 2012 v 19:29® skwor
- Diskuze: Feeder
spike> Tady jsme podouství měli dost, než nás začali navštěvovat kormoráni. Ryby kolem 40cm se nachytat daly – ale kde ty předloňské sněhy jsou… Zato na amury jsem měl letos dobrou sezónu.
- Středa 10. října 2012 v 15:45® skwor
SURF> Já vím, na Slovensku jsem ho viděl. Ale tohle je prut, který bych si koupil spíš kvůli pocitu, než proto, že ho potřebuju.
- Úterý 9. října 2012 v 18:46® skwor
osprey> Mě lákal BH a krátká 42g Destiny. Ale ty jsem už nestihl, takže další Dragon kdo ví. Možná nebude.
- Neděle 7. října 2012 v 9:01® skwor
Včera celej den u vody v tričku a dneska takovej skok… No co se dá dělat, kdybych včera seděl doma, tak na sebe mám vztek.
- Sobota 6. října 2012 v 18:44® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6. 10. | Způsob lovu: Přívlač
Asi poslední hezký den byl ve znamení poměrně druhově zajímavé vycházky. Na břeh se podívali boleni, štiky, tloušť a na řeku slušný okoun. I když mě kolega přechytal, byl to pěkně strávený den.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 5. října 2012 ve 14:05® skwor
kingkubik> Rychlá je dost, ale měl jsem jí v ruce krátce. Myslím, že jí má osprey, řekl by víc. U toho Sportexu to je spíš takový můj pocit. Na těžší vláčku bych do něj šel klidně, ale prut na gumy bych u nich asi nehledal.
Tento příspěvek byl editován 5.10.2012 14:05:52 uživatelem skwor. - Pátek 5. října 2012 ve 13:11® skwor
kingkubik> Jj, tu. A shodou okolností taky jako tvrdší a delší alternativu k té 2,4m 2–14g. Black Streama znám v 270/40 – líbí se mi, ale v nižší gramáži by mě nelákal.
- Pátek 5. října 2012 v 11:43® skwor
kingkubik> Kamarád si tenhle prut koupil ani ne před měsícem, myslím, že by mohl splňovat to, co hledáš.
- Pondělí 1. října 2012 v 16:50® skwor
Ouklejobijec> Gammarus si Šímo vozil dost dlouho sám, ale jestli ještě pořád si nejsem jistý.
Dnešní stojáková haluz. Fotka hlavně pro ty, co tvrdí, že na bolenovou nástrahu je lanko zbytečné.