Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. října 2012 v 16:48® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 1.10. | Způsob lovu: Přívlač
Po delší době na rybách. Hodinu jsem se kravil s klasickýma štičíma nástrahama bez jediného kontaktu. Na konci lovu jsem dal na karabinku spíš proto abych dlouhým hodem srovnal vlasec na navijáku thrilla. No a na druhý hod rána do prutu a 64cm
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 1. října 2012 ve 14:29® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Ouklejobijec> Zkus Normark nebo Gammarus.
- Sobota 29. září 2012 v 19:50® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Georgino> Nazdar
Hezká ryba, gratulace. Na výstavě vláčejácké gumy taky doplním. Ve Švédsku to fungovalo.
- Pátek 28. září 2012 ve 12:18® skwor
sethy> Tarn má Ghosta taky od Tebe, ne?
- Čtvrtek 27. září 2012 ve 13:56® skwor
Fugas> Taky jsem měl nedávno hodně ošklivý pád. Prut vydržel v pohodě, o naviják jsem se při prvním pohledu bál víc
Ale oblouk překlapěče je zpátky v původní poloze a všechno v pohodě. Docela by mě zničený půl roku starý naviják štval.
- Středa 26. září 2012 ve 13:23® skwor
mvincik> Sranda musí být, ne? Hlavně se ten život nesmí brát zase tak vážně
Bigpista> Většinou na stojákách s gumama. U woblerů končím tak na 7–8cm a pokud jde o rychlost, tak je na tom podobně jako např. ML speed master.
- Úterý 25. září 2012 v 19:11® skwor
mvincik> Jeho mindráky na mou hlavu
Víc k tomu asi nemám co dodat.
- Úterý 25. září 2012 v 16:55® skwor
Kazan> Příště bude doma
Bigpista> Koukni na tohle http://www.rsp-fishing.cz/…7-21g-vyp-08 Ze začátku jsem si na něj sice nemohl zvyknout, dneska ho nedám z ruky. Není teda na woblery s větším odporem, ale to nebude ani to Šímo.
- Úterý 25. září 2012 ve 14:09® skwor
osprey> Nekupuj si ani čtvrtou generaci. V neděli mi z něj spadly dvě štiky, chyba bude v prutu, problém s rukama nejsem ochoten připustit
- Pondělí 24. září 2012 v 19:49® skwor
Scanix> Hoď mi do osobky, o jaké barvy bys měl zájem a kdybych něco zahlédl, vzpomenu si
Kazan> Pěkná práce, gratuluju
Koukám, že Speed nezahálí
- Neděle 23. září 2012 ve 20:14® skwor
Scanix> Díky, to označení jsem nevěděl. Před nějakým časem je tu měli ve slevě, když končil jeden obchod v Praze. Letos jsem na SSR moc nechytal, skoro celou sezónu jsem věnoval stojákům, tak to bylo o jiných nástrahách. Ale pár zářezů na ně bylo
- Neděle 23. září 2012 v 19:52® skwor
Scanix> Co je to za woba ve Z lovu? To je nějaká ta holografická barva, co se dělaly před lety?
- Neděle 23. září 2012 v 16:03® skwor
- Diskuze: Feeder
timbab> Já včera s feederem vláčel
Trošku krajní nouze, ale šlo to.
- Neděle 23. září 2012 v 10:50® skwor
cormaxx> Já ho neviděl, jenom mě napadl jako alternativa bez chvějivky. Ten Megaforce se mi moc nelíbil, zdál se mi na udávanou gramáž dost tvrdý.
- Sobota 22. září 2012 v 15:52® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 22.9. | Způsob lovu: Feeder
Po dlouhé době jsem vytáhl feeder a zajel na oblíbený rybník. Foukanou pšenicí se nechalo zlákat pár cejnů a pěkných karasů. Před odchodem jsem vyměnil feederovou montáž za trojkové kopyto (nic jiného jsem sebou na vláčku neměl) a světe div se, za chvíli se na konci vlasce objevila štika.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 22. září 2012 ve 12:49® skwor
cormaxx> Na tohle jsi nekoukal? http://rybarske-potreby-kral.cz/…cm-2-7g.html V ruce jsem ten prut sice neměl, ale vím, že Ti daiwa sedí a ty vyšší gramáže celkem chválí.
- Pátek 21. září 2012 ve 12:56® skwor
SURF> Vláčkaři nevláčí, vláčkaři spí
- Úterý 18. září 2012 v 16:52® skwor
- Diskuze: Kaprařina
osprey, timbab> Tímhle směrem jsem nekoukal, díky za tip. Výstava se blíží, kouknu po něčem tam.
- Pondělí 17. září 2012 ve 14:36® skwor
osprey> Většinou taky chytám s feederem (a jako druhý prut 30g teleskop), ale chce to házet daleko, takže se mi prut s hodně malými očky nezdá ideální. A klasický dlouhý kaprák nechci.
- Neděle 16. září 2012 v 11:21® skwor
osprey> To je taky možnost. Celkem se mi líbí Sonik SK margin rod 2,7m. Líbil by se mi hlavně jako vedlejší prut při feederovačce a hlavně na chytání amurů z hladiny.