Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 22. srpna 2012 v 9:51® skwor
skwor

Mě k tomu šímu ty vůle nedali, asi ho budu muset reklamovat…

Pondělí 20. srpna 2012 v 18:44® skwor
skwor

osprey> Já si počkám na ten Jointed shallow shad rap. Pokud se bude dělat i v těch menších velikostech (4 a 5cm), tak bych pro něj využití našel.

Pondělí 20. srpna 2012 v 18:31® skwor
skwor

http://www.landbigfish.com/…a/Rapala.cfm Kdyby se v tom vedru chtěl někdo podívat na nový Rapaly…

Neděle 19. srpna 2012 v 17:38® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 19.8. | Revír: Záplavy

Chvíle se sumcovláčkou. Na třetí hod mi na velké kopyto zaútočila slušná štika, odhadem 70–75cm. Bohužel přesnou míru jsem neměl příležitost zjistit. A další záběr nepřišel.

Tento příspěvek byl editován 19.8.2012 18:38:50 uživatelem skwor.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 19. srpna 2012 v 9:31® skwor
    skwor

Kazan> No vidíš, a výlet dostává nový rozměr :-)

Čtvrtek 16. srpna 2012 v 11:08® skwor
    skwor

osprey> Včera jsme tu pozorovali hejno asi deseti parmiček kolem 20cm, mám radost, že tu vyrůstá nová generace. Ještě aby se vrátil k dřívějšímu stavu počet podouství a bude to fajn.

Středa 15. srpna 2012 v 18:28® skwor
    skwor

Kazan> Počasí jsme moc nevychytali :-) Hezkej příspěvek ve Z lovu, ta fotka dopadla celkem slušně. Ty boleny jsi nefotil?

Středa 15. srpna 2012 v 17:11® skwor
    skwor

Kazan: Děkuju za návštěvu a fajn den, i když ryby se v aktivitě zrovna nepřetrhly.

Pondělí 13. srpna 2012 ve 13:11® skwor
    skwor

Hodinu u vody a dvě 5–6kg ryby na prutu, to jsem už hodně dlouho nezažil. Dál chytat nemělo cenu, ten druhý udělal solidní bordel.

Pondělí 13. srpna 2012 ve 13:00® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 13.8.

Cca 10 vteřin po náhozu zmizelo pečivo z hladiny a podle odporu to nemělo na svědomí nic malého. Metr ukázal 72cm, bohužel fotka na nic. Nechtěl jsem, aby se omlátil a byl jsem sám. Za chvíli se to opakovalo, jen s rozdílem, že tentokrát měla ryba kolem 80cm a dva metry od podběráku mi to upálila – předtím stačila prorejdit polovinu rybníka :-) Další záběr nepřišel.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49964.jpg
      Sobota 11. srpna 2012 v 18:18® skwor
      skwor
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 11.8. | Způsob lovu: Přívlač

Zase jedna :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49951.jpg
        Sobota 11. srpna 2012 v 10:46® skwor
        skwor

timbab> Za chvíli vyrážím a musím říct, že by mi stačila ta první část :-D

Sobota 11. srpna 2012 v 10:28® skwor
        skwor

Včera mi volal kamarád. Za dva dny vláčky si posunul dvakrát osobák u tlouště, jednou u bolena a včera skončil v Benešově v nemocnici s woblerem v ruce :-D

Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 13:43® skwor
        skwor

Libor> Jenom jsem se na ně přes candáty nedostal :-D To je důkaz, že ten konec světa fakt bude :-)

Středa 8. srpna 2012 v 19:05® skwor
        skwor

Dneska jsem do Z lovu štiky neposlal, tak snad budete spokojeni :-D

Středa 8. srpna 2012 v 18:59® skwor
        skwor
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.8. | Způsob lovu: Přívlač

Dneska jsem zjemnil a zkusil candáta. Po půlhodině neúspěšného chytání na gumy jsem přezbrojil na woblery a cílová ryba se podařila hned dvakrát :-) Na štiku jsem se musel podívat u kolegy. Potěšilo i pár pěkných okounů.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49907.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49908.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49909.jpg
          Středa 8. srpna 2012 v 7:19® skwor
          skwor

kubas> Hezká ryba. Já půjdu asi zkusit štiky, tam je aspoň šance, že uvidím rybu :-)

Úterý 7. srpna 2012 ve 12:14® skwor
          skwor

Jít na ryby nebo sledovat Londýn? Asi vyhraje moje lenost a Olympiáda :-)

Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:03® skwor
          skwor

cormaxx> Dneska s TD SE 14–35g, ale zvládnou jí i měkčí pruty. Akorát jsem jinak koupal větší věci, tak jsem měl tenhle prut. Jinak na ty štiky si samozřejmě nestěžuju :-) Baví mě to, chodím na ně cíleně.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 12:00® skwor
          skwor

Kazan> Mě to je jasný :-) Včera zrovna jsem přemýšlel, kde nakonec skončíme. Ale to dořešíme až u vody.

cormaxx> 6ka, na dvojnásobné nemám prut :-)