Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 15. července 2012 ve 12:56® skwor
skwor

ladamaj> Tobě fakt chybí úroveň. Celý roky tu brečíš nad svým zdravotním stavem a najednou začneš takhle vyhrožovat? Jsi hodně zoufalej…A to není poprvý, co tu podobný exces máš.

kubas> Kašli na něj. Jednak ta debata nemá smysl a jednak může přijet i za Tebou do Brna :-)) A věř, že o tobě asi taky něco slyšel :-)

Neděle 15. července 2012 ve 12:10® skwor
skwor

ladamaj> Jasný, potkal jsem porybnýho „Jé, dobrý den. Povolenku vám ukážu a jinak všechno v pohodě, nikdo tu nechytá 30cm candátky na rybičky…“ Ach jo. Co jsi o mě slyšel je mi vcelku ukradený (už jenom proto, že sotva máme společný známý, takže podle mě kecáš a snažíš se zastrašit nebo co) – já mám svědomí čistý. Laskavě nereaguj, na další snůšku nesmyslů a lží fakt nemám náladu.

Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 12:13:30 uživatelem skwor.
Neděle 15. července 2012 v 11:53® skwor
skwor

ladamaj> Ty by ses pohádal s týpkem co vypadá, že se umí sotva podepsat? Já jsem docela rád, že mám přední zuby všechny a rád bych, aby to tak zůstalo. A myslíš že jsem to tomu RS neřekl? Přemýšlej, než něco napíšeš a laskavě nemoralizuj. Trošku jsi ten můj příspěvek níž očividně nepobral.

Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:53:40 uživatelem skwor.
Neděle 15. července 2012 v 11:37® skwor
skwor

Ohledně candátů jsem se nas.al včera. U rybníka seděl chlápek co chytal na cca 6cm rybičky. A trefil hejno malých candátků. Jeden už plaval břichem nahoru pár metrů od něj, dalšího (po důkladném vyválení na břehu) sice do vody hodil, ale ryba byla za chvíli břichem nahoru u břehu. Tak jí hodil za sebe do trávy :-(( Když chytil třetího, tak jsem radši odešel. Cestou od vody jsem potkal RS, tak snad toho pitomce navštívil. Ale teda znechutilo mě to zase hodně.

Sobota 14. července 2012 v 17:52® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač

Protože moje úlovky na slidera se zrovna na desítky počítat nedají, tak dnešní čtyřicátník celkem potěšil.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img50048.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Úterý 10. července 2012 v 9:44® skwor
    skwor

Nils Master> Taky jednoho mám, na smáčka.

Pondělí 9. července 2012 v 19:52® skwor
    skwor

osprey> Ale vůbec, další dva jsem nesekl :-(( S úchylem si snad poradili policajti :-))

Pondělí 9. července 2012 v 18:47® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.7.

Inspirován dejwíkem jsem odložil vláčák a zkusil to z hladiny. Policajti kolem rybníka chytali úchyla, já v rybníku amura :-) Jak dopadli oni nevím, mě se to povedlo :-)

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49967.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49968.jpg
      Neděle 8. července 2012 ve 21:17® skwor
      skwor
      Diskuze: Sumcařina

274cm ze Slovenska, neuvěřitelný http://zahori.sk/…a-slovensku/

Neděle 8. července 2012 v 15:22® skwor
      skwor

Dejwík2504> Sice jsem už psal na FB, ale gratuluju i veřejně. Fakt pěkná ryba.

Neděle 8. července 2012 ve 14:00® skwor
      skwor

Libor> Tohle není ryba z Berounky ;-)

Neděle 8. července 2012 ve 13:14® skwor
      skwor

No konečně jeden co stál za fotku. 3cm woblírek v něm zmizel, ani lanko mu nepřekáželo.

foto/diskuze/privlac/2012/th-img49950.jpg
      Neděle 8. července 2012 ve 13:11® skwor
      skwor
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.7. | Způsob lovu: Přívlač

Vydali jsme se zkusit štěstí na sever. Ryby chtěly něco jiné než u nás, ale nakonec se povedla i hodně slušná na ryba na 3cm woblerka (ani lanko mu nevadilo).

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49947.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49948.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49949.jpg
        Pátek 6. července 2012 v 15:29® skwor
        skwor

42 na Slunci, tak to je na mě moc…

Čtvrtek 5. července 2012 v 15:13® skwor
        skwor

Libor> Čau, už jsi slyšel jak to vypadá na té nové vodě tady? Masařina nejhrubšího kalibru. Moje první vycházka byla i poslední, tam mě už nikdo neuvidí.

Čtvrtek 5. července 2012 v 15:05® skwor
        skwor

Raf> Já se letos netrefil ještě ani do bolenů, ani velkých tloušťů. Ochotně berou štiky a menší tloušti, jinak nic moc.

Mrakoš> http://www.chytej.cz/…img37811.jpg

Úterý 3. července 2012 v 9:30® skwor
        skwor

Pokud si ho nakonec nenechá táta na těch svých pár vláčecích vycházek ročně, tak večer hodím do bazaru 3× použitý TD 2,75m 7–21g.

Pondělí 2. července 2012 v 11:47® skwor
        skwor
        Diskuze: Plavaná

Bigpista> Nejlepší je na tlouště klasická šoulačka s pevným splávkem – proč vymýšlet něco složitého, když to jde jednoduše :-) Vyrazil bych taky, ale po těch nočních deštích si umím řeku docela představit.

Pondělí 2. července 2012 v 9:20® skwor
        skwor
        Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7. | Způsob lovu: Přívlač

Přivstal jsem si, že půjdu na okouny. No samozřejmě jsem neviděl ani jednoho, ale prut se ohnul několikrát.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49846.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2012/th-img49847.jpg
          Neděle 1. července 2012 v 8:41® skwor
          skwor

Dejwík2504> To bude asi neobratně popsaná obyčejná pletenka.