Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 15. července 2012 ve 12:56® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
ladamaj> Tobě fakt chybí úroveň. Celý roky tu brečíš nad svým zdravotním stavem a najednou začneš takhle vyhrožovat? Jsi hodně zoufalej…A to není poprvý, co tu podobný exces máš.
kubas> Kašli na něj. Jednak ta debata nemá smysl a jednak může přijet i za Tebou do Brna
A věř, že o tobě asi taky něco slyšel
- Neděle 15. července 2012 ve 12:10® skwor
ladamaj> Jasný, potkal jsem porybnýho „Jé, dobrý den. Povolenku vám ukážu a jinak všechno v pohodě, nikdo tu nechytá 30cm candátky na rybičky…“ Ach jo. Co jsi o mě slyšel je mi vcelku ukradený (už jenom proto, že sotva máme společný známý, takže podle mě kecáš a snažíš se zastrašit nebo co) – já mám svědomí čistý. Laskavě nereaguj, na další snůšku nesmyslů a lží fakt nemám náladu.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 12:13:30 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 v 11:53® skwor
ladamaj> Ty by ses pohádal s týpkem co vypadá, že se umí sotva podepsat? Já jsem docela rád, že mám přední zuby všechny a rád bych, aby to tak zůstalo. A myslíš že jsem to tomu RS neřekl? Přemýšlej, než něco napíšeš a laskavě nemoralizuj. Trošku jsi ten můj příspěvek níž očividně nepobral.
Tento příspěvek byl editován 15.7.2012 11:53:40 uživatelem skwor. - Neděle 15. července 2012 v 11:37® skwor
Ohledně candátů jsem se nas.al včera. U rybníka seděl chlápek co chytal na cca 6cm rybičky. A trefil hejno malých candátků. Jeden už plaval břichem nahoru pár metrů od něj, dalšího (po důkladném vyválení na břehu) sice do vody hodil, ale ryba byla za chvíli břichem nahoru u břehu. Tak jí hodil za sebe do trávy
Když chytil třetího, tak jsem radši odešel. Cestou od vody jsem potkal RS, tak snad toho pitomce navštívil. Ale teda znechutilo mě to zase hodně.
- Sobota 14. července 2012 v 17:52® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 14.7. | Způsob lovu: Přívlač
Protože moje úlovky na slidera se zrovna na desítky počítat nedají, tak dnešní čtyřicátník celkem potěšil.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 10. července 2012 v 9:44® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Nils Master> Taky jednoho mám, na smáčka.
- Pondělí 9. července 2012 v 19:52® skwor
osprey> Ale vůbec, další dva jsem nesekl
S úchylem si snad poradili policajti
- Pondělí 9. července 2012 v 18:47® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 9.7.
Inspirován dejwíkem jsem odložil vláčák a zkusil to z hladiny. Policajti kolem rybníka chytali úchyla, já v rybníku amura
Jak dopadli oni nevím, mě se to povedlo
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 8. července 2012 ve 21:17® skwor
- Diskuze: Sumcařina
274cm ze Slovenska, neuvěřitelný http://zahori.sk/…a-slovensku/
- Neděle 8. července 2012 v 15:22® skwor
Dejwík2504> Sice jsem už psal na FB, ale gratuluju i veřejně. Fakt pěkná ryba.
- Neděle 8. července 2012 ve 14:00® skwor
Libor> Tohle není ryba z Berounky
- Neděle 8. července 2012 ve 13:14® skwor
No konečně jeden co stál za fotku. 3cm woblírek v něm zmizel, ani lanko mu nepřekáželo.
- Neděle 8. července 2012 ve 13:11® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 8.7. | Způsob lovu: Přívlač
Vydali jsme se zkusit štěstí na sever. Ryby chtěly něco jiné než u nás, ale nakonec se povedla i hodně slušná na ryba na 3cm woblerka (ani lanko mu nevadilo).
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 6. července 2012 v 15:29® skwor
42 na Slunci, tak to je na mě moc…
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:13® skwor
Libor> Čau, už jsi slyšel jak to vypadá na té nové vodě tady? Masařina nejhrubšího kalibru. Moje první vycházka byla i poslední, tam mě už nikdo neuvidí.
- Čtvrtek 5. července 2012 v 15:05® skwor
Raf> Já se letos netrefil ještě ani do bolenů, ani velkých tloušťů. Ochotně berou štiky a menší tloušti, jinak nic moc.
- Úterý 3. července 2012 v 9:30® skwor
Pokud si ho nakonec nenechá táta na těch svých pár vláčecích vycházek ročně, tak večer hodím do bazaru 3× použitý TD 2,75m 7–21g.
- Pondělí 2. července 2012 v 11:47® skwor
- Diskuze: Plavaná
Bigpista> Nejlepší je na tlouště klasická šoulačka s pevným splávkem – proč vymýšlet něco složitého, když to jde jednoduše
Vyrazil bych taky, ale po těch nočních deštích si umím řeku docela představit.
- Pondělí 2. července 2012 v 9:20® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 2.7. | Způsob lovu: Přívlač
Přivstal jsem si, že půjdu na okouny. No samozřejmě jsem neviděl ani jednoho, ale prut se ohnul několikrát.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 1. července 2012 v 8:41® skwor
Dejwík2504> To bude asi neobratně popsaná obyčejná pletenka.