Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 24. května 2012 v 8:49® skwor
skwor

cormaxx> Mě se proti Crystalce zdá hladší, líp lítá.

Pondělí 21. května 2012 v 17:18® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

Dneska to šlo. Cejni, cejnci, perlíni a jeden slušný kříženec cejna s ploticí (možná jsem ho měl vyfotit, asi by za to už stál). Ryby celkem bojovné, záběry na hod a navíc docela druhově rozmanité. Jak mě ten feeder letos moc nebaví, tak dneska jsem si to užíval :-)

Sobota 19. května 2012 ve 20:21® skwor
skwor

chyba, sorry :-)

Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 20:21:49 uživatelem skwor.
Sobota 19. května 2012 v 16:55® skwor
skwor

Bigpista> Letos to asi bude pro ryby krutý… :-(( Nebudu to nijak hrotit, spíš pojedu vyzkoušet nový vláčák a žádné velké plány mít nebudu.

Sobota 19. května 2012 ve 12:54® skwor
skwor

A aby toho nebylo málo, tak nám tu zmrvili další jez stavbou elektrárny. Fakt samý veselý věci člověk na tý řece takhle necelý měsíc před zahájením vidí…

Sobota 19. května 2012 ve 12:45® skwor
skwor

mvincik> No jo, jenomže dřív, když tu člověk parmu nechytil (což bylo docela běžně:-)) )tak mezitím tahal na hod slušné podoustve nebo plotice. A ty tam teď netahá nikdo.

timbab> Ty na tom budou mít svůj podíl taky, ale za všechno nemůžou. Přitom kdyby se to dalo svést jenom na ně, byl bych rád…

Sobota 19. května 2012 v 11:57® skwor
skwor

Libor> Totální bída. S feederem už na řeku hodně dlouho nepojedu. Ta bílá ryba tam prostě není…

Pátek 18. května 2012 v 19:33® skwor
skwor

Libor> Kdyby ses zítra nudil, tak asi pojedu na chvíli posedět s feederem tam co jsme byli minule. Zkusit parmy…

Středa 16. května 2012 v 19:57® skwor
skwor

Scanix: Ta poslední fotka je hezká. U těch předešlých mám pocit deja vú :-D :-))

Pondělí 14. května 2012 ve 14:29® skwor
skwor

osprey> Vychutnám, neboj :-) Dost možná už jenom proto, že k vodě se asi dostanu až před zahájením. Pak to snad bude s časem lepší.

Pondělí 14. května 2012 ve 14:02® skwor
skwor

osprey> Moc pěkný, gratulace. Už aby bylo září…

Neděle 13. května 2012 v 9:30® skwor
skwor

Děkuju moc :-)

mvincik> Legendární scénka :-))

Sobota 12. května 2012 ve 20:33® skwor
skwor
Čas kolem 36. minuty – nevíte co to je za melodii? Vím, že je to strašně známé, ale název jsem asi nikdy neslyšel. Děkuju.
Pátek 11. května 2012 v 16:47® skwor
skwor

mvincik> Mě kromě toho bolena připadalo, že to jsou ryby z násady. Kdyby to byla nějaká nemoc, tak by se to asi ukázalo na candátech a toho jsem tam nenašel ani jednoho.

Pátek 11. května 2012 ve 14:00® skwor
skwor

Libor> Mrtvolek tam bohužel teď leželo docela dost… Kapři, sem tam línek, našel jsem i štičku a tahle obluda. Škoda jich, nijak blíž jsem to ale nezkoumal.

Čtvrtek 10. května 2012 ve 20:12® skwor
skwor

David Havlíček> Škoda že na těch 90 hektarech se taková ryba po zahájení hledá blbě :-))

Čtvrtek 10. května 2012 v 17:01® skwor
skwor

Tohle jsem dneska našel u vody. Škoda ho…Původně jsem myslel že to je amur, bolen mě docela překvapil. Na téhle vodě jsem nikdy žádného chyceného neviděl a rybu 80+ bych tam nečekal.

foto/diskuze/vseobecna/2012/th-img48889.jpg
Čtvrtek 10. května 2012 v 17:00® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.5.

Mvincik psal, že ode mě dlouho nic v této rubrice neviděl, tak to napravím :-) Kamarád Martin mě vytáhl na ryby a celkem se dařilo, jak s feederem tak s plavačkou. Mimo obligátních cejnů a kříženců jsme chytili i pár zelenáčů. A cestou od vody jsem našel mrtvého bolena dost přes 80cm.

foto/diskuze/z_lovu/2012/th-img48888.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 9. května 2012 v 19:57® skwor
    skwor

David Havlíček> Bude o tom nějaký článek?

Středa 9. května 2012 v 16:58® skwor
    skwor

David Havlíček> Mě se tenhle férový přístup líbí. Navíc na tohle fakt nemám odhad. Sumců jsem chytil že bych je spočítal na prstech jedné ruky a ještě vesměs akvarijní velikosti :-)