Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 24. května 2012 v 8:49® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
cormaxx> Mě se proti Crystalce zdá hladší, líp lítá.
- Pondělí 21. května 2012 v 17:18® skwor
- Diskuze: Feeder
Dneska to šlo. Cejni, cejnci, perlíni a jeden slušný kříženec cejna s ploticí (možná jsem ho měl vyfotit, asi by za to už stál). Ryby celkem bojovné, záběry na hod a navíc docela druhově rozmanité. Jak mě ten feeder letos moc nebaví, tak dneska jsem si to užíval
- Sobota 19. května 2012 ve 20:21® skwor
chyba, sorry
Tento příspěvek byl editován 19.5.2012 20:21:49 uživatelem skwor. - Sobota 19. května 2012 v 16:55® skwor
Bigpista> Letos to asi bude pro ryby krutý…
Nebudu to nijak hrotit, spíš pojedu vyzkoušet nový vláčák a žádné velké plány mít nebudu.
- Sobota 19. května 2012 ve 12:54® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
A aby toho nebylo málo, tak nám tu zmrvili další jez stavbou elektrárny. Fakt samý veselý věci člověk na tý řece takhle necelý měsíc před zahájením vidí…
- Sobota 19. května 2012 ve 12:45® skwor
mvincik> No jo, jenomže dřív, když tu člověk parmu nechytil (což bylo docela běžně
)tak mezitím tahal na hod slušné podoustve nebo plotice. A ty tam teď netahá nikdo.
timbab> Ty na tom budou mít svůj podíl taky, ale za všechno nemůžou. Přitom kdyby se to dalo svést jenom na ně, byl bych rád…
- Sobota 19. května 2012 v 11:57® skwor
Libor> Totální bída. S feederem už na řeku hodně dlouho nepojedu. Ta bílá ryba tam prostě není…
- Pátek 18. května 2012 v 19:33® skwor
Libor> Kdyby ses zítra nudil, tak asi pojedu na chvíli posedět s feederem tam co jsme byli minule. Zkusit parmy…
- Středa 16. května 2012 v 19:57® skwor
Scanix: Ta poslední fotka je hezká. U těch předešlých mám pocit deja vú
- Pondělí 14. května 2012 ve 14:29® skwor
osprey> Vychutnám, neboj
Dost možná už jenom proto, že k vodě se asi dostanu až před zahájením. Pak to snad bude s časem lepší.
- Pondělí 14. května 2012 ve 14:02® skwor
osprey> Moc pěkný, gratulace. Už aby bylo září…
- Neděle 13. května 2012 v 9:30® skwor
Děkuju moc
mvincik> Legendární scénka
- Sobota 12. května 2012 ve 20:33® skwor
- Pátek 11. května 2012 v 16:47® skwor
mvincik> Mě kromě toho bolena připadalo, že to jsou ryby z násady. Kdyby to byla nějaká nemoc, tak by se to asi ukázalo na candátech a toho jsem tam nenašel ani jednoho.
- Pátek 11. května 2012 ve 14:00® skwor
Libor> Mrtvolek tam bohužel teď leželo docela dost… Kapři, sem tam línek, našel jsem i štičku a tahle obluda. Škoda jich, nijak blíž jsem to ale nezkoumal.
- Čtvrtek 10. května 2012 ve 20:12® skwor
David Havlíček> Škoda že na těch 90 hektarech se taková ryba po zahájení hledá blbě
- Čtvrtek 10. května 2012 v 17:01® skwor
Tohle jsem dneska našel u vody. Škoda ho…Původně jsem myslel že to je amur, bolen mě docela překvapil. Na téhle vodě jsem nikdy žádného chyceného neviděl a rybu 80+ bych tam nečekal.
- Čtvrtek 10. května 2012 v 17:00® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 10.5.
Mvincik psal, že ode mě dlouho nic v této rubrice neviděl, tak to napravím
Kamarád Martin mě vytáhl na ryby a celkem se dařilo, jak s feederem tak s plavačkou. Mimo obligátních cejnů a kříženců jsme chytili i pár zelenáčů. A cestou od vody jsem našel mrtvého bolena dost přes 80cm.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 9. května 2012 v 19:57® skwor
David Havlíček> Bude o tom nějaký článek?
- Středa 9. května 2012 v 16:58® skwor
David Havlíček> Mě se tenhle férový přístup líbí. Navíc na tohle fakt nemám odhad. Sumců jsem chytil že bych je spočítal na prstech jedné ruky a ještě vesměs akvarijní velikosti