Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 5. února 2012 v 9:03® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

džigit> Ahoj, jenom jsem si na MR všimnul, že ho tam měli. Nekoukal jsem na něj.

Neděle 5. února 2012 v 8:50® skwor
skwor

jarysek> To starší Imperium jsem taky chvíli měl, dneska koukám po něčem jemnějším :-)

Pátek 3. února 2012 ve 12:29® skwor
skwor

Jedna novinka z oblasti feederu http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?…

Pátek 3. února 2012 v 9:48® skwor
skwor

Na východě je koukám pořád o pár stupňů míň, tady –13.

Čtvrtek 2. února 2012 v 8:24® skwor
skwor

Hezké mrazivé ráno, kladensko hlásí 14 pod nulou.

Středa 1. února 2012 v 16:01® skwor
skwor

timbab> Akorát bych asi dokoupil špičky, dvě jsou málo. Ale díky za tip, tohle se mi líbí. Navíc Korum jsou pokud vím angláni a ti špatné feedery nemají (kamarád má 5 Greysů :-D )

Středa 1. února 2012 v 15:53® skwor
skwor

timbab> Tak o tom by se uvažovat dalo. Líbí se mi, ale vidím ho poprvé.

Úterý 31. ledna 2012 v 16:51® skwor
skwor

zuzi> Ty se směješ, ale počkej v pátek :-)

Úterý 31. ledna 2012 v 15:26® skwor
skwor

Jeden aktuální :-)

+18C Obyvatelé Havaje si berou na noc dvě přikrývky. +10C Obyvatelé helsinských činžáků vypínají topení. Rusové pěstují kytičky. +2C Italská auta nejdou nastartovat. 0C Destilovaná voda zamrzá.

1C Dech se stává viditelným. Rusové jedí zmrzlinu a popíjejí studenépivo . 4C Pes se ti snaží nacpat do postele. 8C Bezdomovci vlézají na noc do krabic. 10C Francouzská auta přestávají startovat. 12C Politikové začínají mluvit o bezdomovcích. 15C Americká auta nejdou nastartovat. 18C Helsinští nájemníci zapínají topení. Obyvatelé Havaje už zmrzli. 20C Dech se stává slyšitelným. 21C Pokud vůbec dostaneš psa na vyčůrání ven, musíš ho potom ukopnout. 22C Bezdomovci si berou dvě krabice přes sebe. 24C Německá auta nejdou nastartovat. 27C Pes zkouší vlézt ti pod pyžamo. 29C Švédské automobily přestávají startovat. 32C Bezdomovci zmrzli a jsou v krabicích stohováni za městem. 33C Žádné normální, ani ruské auto už nejde nastartovat. 38C Rusové si zapínají vrchní knoflíky u košile. 43C Ruská auta nestartují už ani na vodku. 50C Auto se ti snaží nacpat do postele. 60C Obyvatelé Helsinek zmrzli. Tuleni opouštějí Grónsko a stěhují se na jih. 70C Zamrzlo peklo. Univerzita v Kuzněcku organizuje přespolní orientační závod na zahřátí. 75C Santa Klaus opouští polární kruh. 120C Alkohol zmrzl. Rusové jsou nasraní

Pondělí 30. ledna 2012 ve 20:05® skwor
skwor

SURF> Hezkej reel. Jeden čas jsem ho sháněl – neúspěšně a tak jsem místo něj feeder osadil součastným Super GT-RC.

Pondělí 30. ledna 2012 v 17:38® skwor
skwor

Tady posílám odkaz, inovací prošly očividně všechny řady. http://www.adler-wft.cz/…vijaky-RYOBI

Pondělí 30. ledna 2012 v 17:35® skwor
skwor

osprey> Já právě myslel, že po těch letech klasického Zaubera nahradí ta černo-zlatá hrůza. Jestli inovovali ten původní, tak to bude jenom dobře.

Pondělí 30. ledna 2012 v 17:17® skwor
skwor

Tak jsem myslel, že jak byly teď ty slevy na Ryobi (ecusimy, zaubery a další), že tyhle řady končí, resp. že se bude prodávat ten Zauber CF. Ale včera jsem kouknul na Adlera, a ty původní modely tam mají pořád, jenom s nějakou gumou na cívce (a za vyšší ceny).

Neděle 29. ledna 2012 ve 20:07® skwor
skwor

mannice> Na sedmnáct pod nulou se teda moc netěším :-)

Neděle 29. ledna 2012 v 10:56® skwor
skwor

mvincik> To byly asi ty malé x-rapy, ty tolik stojí běžně. Koupil jsem si tam v téhle velikosti jeden ultra light shad za 157 Kč, což je průměr. Ale zpátky k feederu :-)

Neděle 29. ledna 2012 v 9:54® skwor
skwor

mvincik> Jak který. Malý Rapaly kolem 4cm a pak naopak ty o deset čísel větší měli za normální cenu. Takový ten zlatý střed moc levný neměli.

Neděle 29. ledna 2012 v 9:12® skwor
skwor

osprey> U Mivardi se mi zdálo, že ty slevy letos jejich stánku vedly. Novinek jsem si moc nevšiml, jenom snad nějaké nové verze Imperia.

Sobota 28. ledna 2012 v 9:05® skwor
skwor

osprey> Až budeš hledat bankomat, tak pozor , nejbližší u výstaviště byl ve čtvrtek mimo provoz :-D A přímo tam jsme žádný neobjevili, ani slečna na informacích o něm nevěděla :-)

Pátek 27. ledna 2012 ve 12:12® skwor
skwor

SURF> Nechci kecat, ale mám pocit, že Black Hunter z nabídky zmizel. Ale v nové řadě HM-X by měl být prut s názvem Hunter a stejnými parametry.

Pátek 27. ledna 2012 v 8:58® skwor
skwor

osprey> Lord of the Reels zní vznešeně :-) Jak jsem viděl cenovky, tak na ten titul můžou aspirovat majitelé více strojů :-)