Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 3. srpna 2011 v 10:28® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Nevíte, odkud ten okoun je, nedá se soudit. Tady na řece by jedna zmasená ryba téhle velikosti sakra chyběla, ale jestli je zum beispiel z Orlíku, tak tam se pro jednoho zmaseného okouna svět nezboří
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:49® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
timbab> Se zeptej někde v obchodě, ne?
Každý prodavač řekne, že právě to, co tam má, se neláme
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 20:06® skwor
timbab> Na rovinu – zlomit se dá cokoliv, nenapadá mě známá vláčkařská firma, kde bych o zlomeném prutu neslyšel.
- Pondělí 1. srpna 2011 v 18:04® skwor
timbab> Já kdysi chtěl Feelinga. Jenomže potom jsem si přečetl pár příspěvků o zlomených špičkách a začal se poohlížet jinde. A zaujal mě tady u pár lidí prut tehdy neznámé firmy Dragon… No a jak to dopadlo asi tušíš, dneska jich mám několik
- Pondělí 1. srpna 2011 v 17:52® skwor
timbab> Tak to máš kliku
Popravdě kdybych dneska UL chytal a kupoval na ní prut… nevím, kam bych sáhnul.
- Pondělí 1. srpna 2011 v 15:51® skwor
- Diskuze: Praha a okolí
RuSaKsRo> Víme, ale tyhle věci se neříkají.
- Pondělí 1. srpna 2011 v 15:15® skwor
Dejwík2504> Neměl by s tím být problém, jenom ten prut bude o 2–3cm kratší. Kamarád takhle loni na podzim taky chvějivku opravoval.
Tento příspěvek byl editován 1.8.2011 15:15:41 uživatelem skwor. - Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:55® skwor
mannice> Ještě mám šanci pokračovat na VOŠce tady v Kladně v tom, co jsem studoval do teď. Ale kdybych vybral to Ústí, tak rybačka určitě (na jaře, teď nemám celosvaz).
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:27® skwor
mannice> Jj.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:12® skwor
mannice> A to mě by nějaká nadprůměrnější ryba nevadila
Jinak zítra budu u vás na severu
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 13:03® skwor
mannice> Já jsem celkem optimista, za poslední měsíc jsem u vody dohnal to, co jsem během jara zameškal. A konec léta a podzim je teprve před námi.
- Pondělí 1. srpna 2011 ve 12:39® skwor
Scanix> Já bych měl pohnout se štikou
Letos je sice sezóna z mého pohledu hodně slušná (zatím), ale pořád mi ryba k chlubení chybí
- Pondělí 1. srpna 2011 v 9:40® skwor
Scanix> Pěkný
Dejwík2504> Zlomená chvějka? Nejsi první ani poslední, Mikada se lámou dost.
- Neděle 31. července 2011 v 18:31® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 31.7. | Způsob lovu: Přívlač
Na stojáku několik okounů, tloušť a štika, po přesunu na řeku prvním hodem 44ka tloušť
Fajn vycházka.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. července 2011 ve 20:00® skwor
Alivio> Já radši zmizel na ryby, tyhle akce nemusím. A celkem to bylo fajn, při záběru většího z tloušťů jsem myslel, že to má na svědomí zubatá.
- Sobota 30. července 2011 v 19:21® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.7.
Skoro 40ka cestou od vody
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. července 2011 v 17:39® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.7. | Způsob lovu: Přívlač
V tomhle počasí by šel na ryby jenom magor… Kupodivu to šlo nad očekávání dobře, po prvních pár hodech šla z vody první ryba, po zhruba půl hodině v největším dešti se ještě na netradičním místě povedla hezká ryba, určitě pár cenťáků nad 40 (bez fotky). K tomu ještě několik nedobraných útoků a luxusní zálovy od bolena mimo můj dostřel.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 30. července 2011 ve 13:43® skwor
timbab> Já bych šel protáhnout větší woblery… pro změnu
- Sobota 30. července 2011 ve 13:40® skwor
timbab>
- Sobota 30. července 2011 ve 13:36® skwor
Chčije a chčije. Ale schyluje se k rodinné oslavě, takže stejně k vodě asi radši půjdu