Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 30. července 2011 v 10:46® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
dam> Já díkybohu od zahájení čas mám, ale poslední dobou to komplikovala vysoká voda. A dneska pro změnu prší zase.
- Sobota 30. července 2011 v 10:29® skwor
dam> Zdravím, těmhle fiškám jsem letos taky pár vycházek věnoval a dokonce se dostal i k ceklem překvapivým velikostem (na 2m širokou MP vodu).
- Pátek 29. července 2011 ve 20:23® skwor
Kamarádovi včera vybrali auto, pokud v nějakém bazaru (asi ve Středních Čechách) zahlédnete dejcháče a poměrně hodně vláčecích nástrah, prosím informujte mě kde. Díky
- Pátek 29. července 2011 v 19:16® skwor
P.M.> Popravdě mě to překvapilo taky, protože třeba Technium FC 2500 a 3000 váží na gram stejně…
- Pátek 29. července 2011 v 16:22® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Piranha: Hezká ryba.
- Pátek 29. července 2011 v 16:21® skwor
Alivio> Jo, tak taková možnost se neodmítá
Scanix> Taky jsem měl jít na houby, protože fišek jsem moc nepochytal
- Pátek 29. července 2011 ve 12:59® skwor
Alivio> Na pstruhy? Irsko taky nebude špatná destinace, ale mojí peněžence je přece jenom Skandinávie bližší.
- Pátek 29. července 2011 v 11:49® skwor
Scanix> Gumy se ryba zbaví rychle. Už dvakrát jsem po tom co mi štika ukousla gumu přezbrojil na woblera a hned prvním hodem jí vyndal. Gumu už neměla v tlamě ani jednou. S woblerem to je horší, letos jsem už o jednu rybu se sliderem přišel.
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 20:01® skwor
kubas> Slyšel jsem, že po přesunu Pennu z USA do Asie teď původní Penn pokračuje právě pod názvem WFT. Jak jsem koupil, tak prodávám, jestli to je pravda, nevím…
- Čtvrtek 28. července 2011 v 17:45® skwor
osprey> Jsou tu ještě GS. Nejsou o tolik dražší a je to hodně povedená série. Ale po té Destině tam mezera asi zůstane…
Tento příspěvek byl editován 28.7.2011 17:45:30 uživatelem skwor. - Čtvrtek 28. července 2011 v 16:53® skwor
kerob> Na ty Expressy chvála moc nebyla. Na druhou stranu třeba už nevyráběný TD Silver edition ve stejné cenové relaci je poměrně silnostěnný prut, už jsem toho s ním zažil hodně. Já se dalšímu Dragonu bránit nebudu…
Tento příspěvek byl editován 28.7.2011 16:54:27 uživatelem skwor. - Čtvrtek 28. července 2011 v 16:40® skwor
zlomiljsemprut> Osobka.
kerob> Který to nevydržel? V okolí máme s kolegy cca 10–12 Dragonů, zatím jsem viděl zlomený jeden. Takže tak hrozný to zase s tím lámáním nebude
- Čtvrtek 28. července 2011 v 16:11® skwor
zlomiljsemprut> Klídek, já si letos chytám skoro celou sezónu na Shimano
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:24® skwor
sus1> To ne, ale nechci bejt sprostej, když tu jsou Míra i David online
- Čtvrtek 28. července 2011 ve 14:15® skwor
osprey> Tady se teď taky dělá cyklostezka kolem celé řeky. Svůj názor na to tu radši veřejně prezentovat nebudu.
- Středa 27. července 2011 v 17:03® skwor
gomz> Hodně slušný kapely… ale asi ne, už jsem na to starej a línej
To Slaný mám 20km, tam je to o něčem jiném.
- Středa 27. července 2011 ve 14:43® skwor
David Havlíček>
Hele, v první chvíli jsem se taky zděsil, k čemu mi gratuluješ
- Středa 27. července 2011 ve 12:30® skwor
David Havlíček> Tohle?
http://www.skwor.cz/eshop/index.php?…
- Středa 27. července 2011 ve 12:11® skwor
David Havlíček> No jasně
- Středa 27. července 2011 v 11:37® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuzeAlivio> Já vyrazím asi jenom na konci léta do Slanýho na Valník. Nějak je poslední dobou těžký se mi něčím v muzice zavděčit
Ale nadchlo mě tohle cd