Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 20. července 2011 ve 20:27® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Tady prší asi od 4 bez přestání. A Berounka stoupá
- Středa 20. července 2011 ve 20:09® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Beer.Beda> Humor? Hele nic ve zlým, ale jestli ti tohle připadá vtipný…
- Středa 20. července 2011 ve 20:02® skwor
Sander> Vidím to stejně.
- Středa 20. července 2011 v 17:05® skwor
- Diskuze: Feeder
Kubah> Stejně nakonec vezmu to Technium, pořád to je ušetřený litr na Švédsko
- Středa 20. července 2011 ve 14:01® skwor
Alivio> Šel bych taky, ale pro změnu zase prší.. A navíc u pstruha mám letos stejně vybráno
- Středa 20. července 2011 ve 12:52® skwor
Scanix: Pěknej článek, už jsem tu dlouho nic nepřečetl od začátku do konce
- Úterý 19. července 2011 ve 20:17® skwor
Butchi> Ortodoxní Shimanista nejsem ani zdaleka, ale něco od nich mám. Stejně tak nejsem ortodoxní Daiwista, jeden naviják od nich mám, ale další kupovat nebudu.
- Úterý 19. července 2011 ve 20:04® skwor
Sander> No nevím, s ženskou je starostí
Psa bys tam prodal rychleji
Ten naviják tu mám taky prakticky zbytečně, jenomže už jsou na něm léta používání znát navíc už byl párkrát rozebraný do posledního šroubu, takže bych na tom moc nevydělal
- Úterý 19. července 2011 v 18:20® skwor
Sander> Tu mám dokonce s vlascem a zbytkem navijáku. Jenom k vodě jsem jí letos vytáhnul asi dvakrát
- Úterý 19. července 2011 v 17:18® skwor
Butchi> Lepší? Záleží na úhlu pohledu, Caldia možná lepší bude. Jenomže dám dost na svůj osobní pocit a to Šímo se mi prostě zamlouvalo víc (nebo počkám jestli Gammáč nasadí stejnou cenu za Twina FC jako loni před vánoci. To by nebylo o čem).
Tento příspěvek byl editován 19.7.2011 17:22:02 uživatelem skwor. - Úterý 19. července 2011 v 17:11® skwor
Butchi> Jo Ty máš RCčko… Tak to jsem přehlédl, já mám starší 2500 GTM-RB, ten měl obě kovové a navíc jsem ho kupoval za cenu Exage
(pořád se dá sehnat třeba Gammarusu, ale dřáž). Na vláčku teď plánuju Technium FC, na jaře jsme si s ním s ospreyem točili na výstavě a líbil se mi moc.
- Úterý 19. července 2011 v 16:59® skwor
osprey> Přesně. Ono to asi bude kus od kusu u všeho… Tuším že RaF měl s Caldií problémy taky a přitom znám lidi, co s ním motají prakticky pořád už přes dva roky a jede jim naprosto v pohodě.
- Úterý 19. července 2011 v 15:41® skwor
osprey> Vždycky šlo o lehčí nástrahy. SSR 14 bych na něj asi nepověsil, přece jenom mám ten naviják hlavně na plavačku
- Úterý 19. července 2011 v 15:14® skwor
Butchi> Není utrpení trošku silné slovo? Párkrát, když jsem u vody nic jiného neměl, jsem taky z nouze použil na vláčku Stradica 2500, ale že by to zaznamenalo nějaké následky na mě nebo na navijáku jsem neshledal
- Pondělí 18. července 2011 v 16:11® skwor
Beer.Beda> Kopie těch Believerů v 17cm má za snesitelnou cenu trabucco (vipa-sro.cz).
- Neděle 17. července 2011 v 17:33® skwor
timbab> Mám ho namotaný na většině navijáků, jsem s ním spokojený.
- Neděle 17. července 2011 v 17:14® skwor
timbab> Dragon maxima spin cast 0,18mm.
- Neděle 17. července 2011 v 15:31® skwor
timbab> Ráno vstaneš, k vodě půjdeš přes les a cestou něco najdeš, ne?
Taky to tak dělám
- Neděle 17. července 2011 ve 14:24® skwor
Sander> Máš zajímavý myšlenkový pochody, tohle by mě při přečtení té věty nenapadlo
- Neděle 17. července 2011 ve 13:16® skwor
mvincik> Taky Tě napadl?