Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 14. června 2011 v 17:09® skwor
skwor

kubas> Ten si teď kupoval známý. Docela by mě lákal na Super shad rapy a podobně. Ale asi bych mu musel přebarvit ten žlutej pruh, takže GS Reno killer je pravděpodobnější varianta :-)

Pondělí 13. června 2011 ve 20:30® skwor
skwor

jarysek> To je dobrá volba. Ať slouží.

Pondělí 13. června 2011 v 11:46® skwor
skwor

sus1> Čau sousede, vítám Tě v našem kraji :-D

Neděle 12. června 2011 ve 12:26® skwor
skwor

Kubajs> Pokud to mají skladem, tak je to za pár dní doma.

Neděle 12. června 2011 v 10:07® skwor
skwor

Char> Taky to mám dneska v plánu.

Neděle 12. června 2011 v 10:04® skwor
skwor

Sander> Ts, vidina ryb byla to jediné, s čím jsem přežil letošní jaro :-)

Tento příspěvek byl editován 12.6.2011 10:04:54 uživatelem skwor.
Neděle 12. června 2011 v 9:59® skwor
skwor

Sander> Boleny máme… Konečně bys měl důvod přijet :-) Poorlíci tu už byli :-)

Neděle 12. června 2011 v 9:39® skwor
skwor

Sander> Pokud jsi četl nějaké letošní diskuze o Berounce, tak stojíme před hodně nejistou budoucností oba :-) Nezkusíš je po zahájení s vláčkou, když víš, kde jsou?

Neděle 12. června 2011 v 9:28® skwor
skwor

Sander> Opakovaný vtip… vždyť to znáš :-) Gratulace.

Sobota 11. června 2011 ve 20:11® skwor
skwor

sethy> gratulace. inženýra ode mě nečekej :-D

Sobota 11. června 2011 ve 13:35® skwor
skwor

Sander> Taky jsem na posledních vycházkách měl jenom malý Samsung. A stejně sen nechytlo nic, kvůli čemu bych ho musel vytahovat :-)

Pokud mě paměť neklame, tak touto dobou by se měl kolega Libor blížit na místo ve Švédsku…

Sobota 11. června 2011 ve 12:34® skwor
skwor

Sander> A jsou pěkný i fotky. Měřil jsi? Něco podobnýho bych si nechal líbit ve čtvrtek :-)

Sobota 11. června 2011 v 9:51® skwor
skwor

Sander> Gratulace, pěkný. Mě se čtvrteční lov úhořů změnil v chytání větších cejnů. Klidně bych s Tebou měnil :-)

Pátek 10. června 2011 ve 14:09® skwor
skwor

PetrC> Ne až tak zaujatý, ale přece jenom :-D Jdu, zatím.

Pátek 10. června 2011 ve 13:58® skwor
skwor

PetrC> Mě vyhovují, dostanu u nich slušnou kvalitu za peníze, které jsem ještě ochotný dát. Až najdu firmu, která mi nabídne to samé, klidně bych k ní přešel (jenom pokud to nebude Norstream, proti těm jsem prostě nějak zaujatý:-D )

Pátek 10. června 2011 ve 12:50® skwor
skwor

PetrC> Mají i světlé chvilky :-)) Občas se jim něco povede, ten Speed taky nevypadá zle. I když že by byl lepší než o litr levnější Team od Dragonu, to se mi nezdá.

Pátek 10. června 2011 v 11:32® skwor
skwor

PetrC> Zrovna Stradic je jediná věc od Shimana, na kterou nemůžu říct křivé slovo :-) I když ho mám na plavačku, u vláčky bych asi mluvil jinak :-) Tu druhou bojovku jsem měl u vody jenom párkrát a Speeda vůbec. Takže tam je na hodnocení brzo. Ale aspoň jednu dobrou věc jsem u nich našel, abych byl objektivní :-)

Pátek 10. června 2011 v 10:56® skwor
skwor

Corvalus neznám, bo do multíků nevidím. Ale zrovna to exage a catana, jejichž nesmrtelnost jste tu včera řešili, jsou taky totální low endy :-) No jako bych nic neřekl… :-) Ale taky už se mi rozsypalo šímo za dvojku. Z toho pramení můj odstup a částečná nedůvěra, co si k té firmě pořád držím.

Pátek 10. června 2011 v 9:35® skwor
skwor

Chápu že od člověka, co tu propaguje Red arc a Okumu trio to zní divně… ale ty nový Ryobi jsou prostě oškliví :-) I nová arctica.

Pátek 10. června 2011 v 9:07® skwor
skwor

Butchi> Novej Zauber jednu vadu má. Ten vzhled bych nepřekousnul :-)