Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 20:59® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
https://picasaweb.google.com/JasonsRapalas Kochejte se
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 20:17® skwor
Butchi> Hunter se mi líbí, ale zdá se mi křehký… bál bych se o něj. Takže roli univerzálu u mě hraje Skeletor 2,7m 7–28g a teď nově kratší Speed master 2,4m 10–30g.
- Čtvrtek 9. června 2011 v 15:59® skwor
Tohle bude zajímavá debata
- Čtvrtek 9. června 2011 ve 14:49® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
inspo> Ne, jel jsem dělat přijímačky na VŠ
A když už jsem tam byl, tak jsem doplnil zásoby gum a hezky si pokecal ve Zlatý Rybce
- Čtvrtek 9. června 2011 v 5:24® skwor
Celkem jde o 19 návštěvníků, z toho jeden registrovaný.
Chytej je moje!
- Středa 8. června 2011 ve 20:48® skwor
- Diskuze: Plavaná
V bazaru japonský Stradic za litr…
- Středa 8. června 2011 v 17:08® skwor
PetrC> No jo, ale o Shimanu jsem aspoň pořád věděl že existuje
A Norstream kde se vzal, tu se vzal, objevil se tu z východu aniž by o nich kdokoliv předtím slyšel
- Středa 8. června 2011 v 17:02® skwor
PetrC> Asi ne, ale to nic nemění na tom, že norstreama si kupovat nebudu
- Středa 8. června 2011 v 16:50® skwor
Sander> Když už, tak tam bude Perfect spinning rod
šklebůz> Zůstanu u osvědčených firem. Norstream radši ne-e.
Tento příspěvek byl editován 8.6.2011 16:51:46 uživatelem skwor. - Středa 8. června 2011 v 8:52® skwor
kubas> Jo, tohle (ani jsem nevěděl, že ho RSP taky nabízí). Oranžový není předchůdce, je to verze s rychlým převodem.
- Úterý 7. června 2011 ve 20:57® skwor
kubas> Zatoč si někdy s Triem od Okumy. Kdybych neznal cenu, tak ho tipnu minimálně na dvojku.
- Úterý 7. června 2011 ve 20:47® skwor
kubas> Srovnatelný jo, jestli lepší? Já bych si taky radši koupil nějakou Ecusimu, protože je mi příjemnější. Ale…
- Úterý 7. června 2011 ve 20:38® skwor
kubas> Mám kamaráda, který se věnuje převážně kaprařině. Na druhou stranu když už bere do ruky vláčku, nejde o žádnou UL. A co používá? Exage 2500 FB a Okumu flame 30 – navijáky za pár korun. Není u vody denně a navijáky drží.
Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 20:41:55 uživatelem skwor. - Úterý 7. června 2011 ve 20:28® skwor
- Diskuze: Sumcařina
http://fisch-hitparade.de/…d-top100.php Zajímavý stránky, ale některé z těch fotek jsou poměrně drsný… většinou ty z východu.
- Úterý 7. června 2011 ve 14:30® skwor
Sander> Když už jsem tam byl… Pro jiný věci se mi jet domů nechtělo a peněz jsem u sebe moc neměl, takže ani návštěva rybářských potřeb v Berouně se nekonala.
- Úterý 7. června 2011 ve 13:55® skwor
mannice> Asi hodinu, ale bral jsem to spíš jako výlet.
- Úterý 7. června 2011 ve 12:34® skwor
kerob> U feederu a plavačky jsem si na bojovku za poslední dva roky docela zvyknul. Během roku si možná koupím ještě jednu na picker. Přece jenom Stradica používám skoro výhradně na plavačku, tak abych měl dvě s pomalejším převodem.
- Úterý 7. června 2011 ve 12:19® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 7.6. | Způsob lovu: Muškaření
Protože mám medvědí spánek, tak jsem samozřejmě o noční průtrži mračen nic nevěděl a jel na ryby… s mušákem. Co jsem chytil psát nebudu, domyslete si to podle barvy vody, která mi skutečně hrála do karet
Tento příspěvek byl editován 7.6.2011 12:20:18 uživatelem skwor.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 7. června 2011 v 10:02® skwor
Futureriver> Zrovna bojovka je ale věc, kde bych asi o jiné firmě ani neuvažoval
- Úterý 7. června 2011 v 9:53® skwor
Futureriver> Přidej kilo dvě a máš šímo Super GT-RC. Proti těm P3 tam je poznat rozdíl a zas tak drahý není. I když přední je přední…