Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 28. února 2011 ve 14:02® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
inspo> LB fish a měli od Expressu po HMka.
- Neděle 27. února 2011 ve 21:26® skwor
- Diskuze: Feeder
spike> díky
Ciffik> Hm, jak to popsat… Jemný, ale rychlý prut, akce víc do špičky než u šíma. Tady je to G http://kosak8.rajce.idnes.cz/…-_3._rocnik/#…
- Neděle 27. února 2011 v 18:57® skwor
sethy> Jo, ale na Technium
- Neděle 27. února 2011 v 18:11® skwor
Char> Já jsem zvědavej na ty gumy Jaxon, bral jsem poslední co měli.
sethy> Hele, ty Dragone
Dneska jsem měl v ruce HM 69 Seatrout a to bylo něco neskutečnýho, líbil se mi nehorázně.
- Neděle 27. února 2011 v 16:21® skwor
Zbyndas> Je to příjemnej výlet
- Neděle 27. února 2011 v 16:04® skwor
Kdo chtěl vědět něco o tom Executive feederu? Chvíli jsem si s ním poklepal a dojmy pozitivní, připomínal mi Freestyle od Garbolina.
- Neděle 27. února 2011 v 15:58® skwor
Prutos> Copak ceny, ale prohlídni si nabídku na bohemiafishingu. Vždyť tam nic nemají.
- Neděle 27. února 2011 v 15:43® skwor
Prutos> Nn, Normark měl zase jenom výstavní stánek. Pár Rapal se tam najít dalo (dokonce i historický jointed 11cm CLN jsem tam viděl), jinak spíš woblery míň známých firem.
- Neděle 27. února 2011 v 15:19® skwor
Prutos> Je to všechno na jedno kopyto. Ale zrovna barvy těch malých vystavených x-rapů se mi líbily dost.
Zbyndas> Za rok se tam vydej, na to, že byl teprve druhý ročník se mi ta akce líbí daleko víc než Brno.
- Neděle 27. února 2011 v 15:04® skwor
Prutos> Zatím jsem je nikde neviděl, vzhledově se mi to líbí víc jak Illex. Až budou, pár jich zachvátím. A bude i 6cm Flat rap, ale ten jsem tam neobjevil.
- Neděle 27. února 2011 ve 14:53® skwor
Kazan> Já bych pak litoval, kdybych nejel
Koukal jsi na ty 4cm X-rapy? To zase bude peněz…
- Neděle 27. února 2011 ve 14:11® skwor
A tady je nákup (chybí tam 8kg krmení na feeder). Konečně jsem si zatočil s tím Techniem FC a už mám jasno, do čeho půjde moje další investice.
- Neděle 27. února 2011 ve 13:44® skwor
osprey, HaD> Chlapi, díky za skvělou společnost na FF. Bylo to moc příjemný, dárkem počínaje a příjemným rozhovorem s Mírou konče. Tak zase někdy
- Sobota 26. února 2011 v 11:58® skwor
Noodling> Povídá se i o yetim (ne škodovce), olgoji chorgoji nebo UFO
Tak proč by se nepovídalo o 80kg tolstojích
- Pátek 25. února 2011 v 16:40® skwor
timbab> Tam by byly daleko zajímavější věci na woba
Už jenom ti boleni pod hrází za to stojí
Jenomže jít na ryby do obory k prezidentskému zámku v Lánech bych se prostě neodvážil, tak pohled z hráze musí stačit
- Pátek 25. února 2011 v 16:15® skwor
kapr1> Normálka bych netvrdil… Přesto znám vodu, kde se dá pravidelně porozovat hejno tolstojů 130–140cm a to stojí za to.
- Pátek 25. února 2011 v 10:35® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
chupacabra> Asi to byla nějaká akce, šlo o původní model. Už ani nevím, u jakého to bylo stánku (potkal jsem u něj Sandera, bližší určení nepodám
)
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 21:59® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
chupacabra> Guide select jsou výborný pruty, Hornet 2,45m 3–18g je asi nejlepší prut, co jsem od Dragona viděl. Speed je klasika, dodneška si drbu hlavu, že jsem ho loni v Brně za ty 2400 nevzal.
- Čtvrtek 24. února 2011 ve 21:05® skwor
Sander> Aspoň bude v teple
- Středa 23. února 2011 ve 21:15® skwor
Kazan> Čau, kdy jedeš na výstavu? Schválně potom podej info, jestli jsem o něco přišel.