Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 4. ledna 2011 v 11:50® skwor
skwor

Kubajs> Ten první, TD X-fast.

Úterý 4. ledna 2011 v 11:07® skwor
skwor

Sander> Tady je teď vidět parádně.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:12® skwor
skwor

dam> Ten se mi proti SSR14 zdál o dost drobnější. I když jak znám menší modely, tak on to dožene chodem :-) Loni jsem měl na 5cm bolena lehce pod 70. Co chceš do M. koupit za naviják?

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:03® skwor
skwor

kerob> Díky za nabídku, ale ve 270ce se mi už moc nelíbí. Tuhle délku mi pokryl Dragon a Skeletor.

Tento příspěvek byl editován 3.1.2011 20:04:00 uživatelem skwor.
Pondělí 3. ledna 2011 v 18:12® skwor
skwor

kerob> Asi 240ML.

Pondělí 3. ledna 2011 v 17:24® skwor
skwor

dam> Dneska jsem šilhal po 14cm Super shad rapech :-) Nakonec zvítězila zodpovědnost a nechal jsem je tam. Ale pokud se bude konat další cesta na sever, jdu pro ně.

spike> O ty, co mi letos chytaly :-) A pár těch, co mě zaujmou :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:47® skwor
skwor

dam> Mongolsko bych finančně nedal… Švédsko bych si zopakoval rád, klidně zkusit jinou vodu. Letos bude do dokupování hlavně o gumách, větší kopyta skoro nemám, smáčky stejně tak. Pár wobů ale asi stejně doplním :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:06® skwor
skwor

dam> Díky, budu to sledovat. Ono to zimní zbrojení má taky něco do sebe :-) Dneska jsem si byl osahat Speed mastery a kdybych si nemusel nechat peníze stranou na povolenku, tak se mnou jeden jel domů :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:24® skwor
skwor

dam> Hledal jsem to a nic jsem nenašel. Klidně hoď odkaz sem, až to pojede, tak se podívám. Díky.

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:16® skwor
skwor

dam> Tipuju že cena bude podobná jako u X-rapa 6cm (takže 220–240 peněz). V téhle velikosti to bude zajímavé. Illexe si nechám na mělčiny a tohle do větších hloubek. Využije se všechno :-)

Pondělí 3. ledna 2011 v 15:01® skwor
skwor

dam> Já jsem na ten X-rap docela zvědavý, snad to půjde dostat do trošku větší hloubky a to by mi hodně vyhovovalo. Pokud se teda začne vůbec vozit k nám, protože to, co má Normark jako skladovou dostupnost (bohemiafishing), je zlomek sortimentu Rapaly.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:14® skwor
skwor

Něco pro fanoušky ULka – vypadá to, že illexům se objeví poměrně vážná konkurence http://www.fishingworld.com.au/…pletes-range

Neděle 2. ledna 2011 ve 21:39® skwor
skwor

Libor> Taky to tipuju na útěk o Silvestra, náš Sam byl taky docela vyklepaný… No, hlavně že to dobře dopadlo (dopadne).

Sobota 1. ledna 2011 ve 21:17® skwor
skwor

sethy> Můj šel zpátky. Bylo to na soukromáku a i kdybych ho chtěl koupit, tak místo těch 6–7kilo tučného masa bych si radši lapnul duháka :-)

Sobota 1. ledna 2011 ve 21:14® skwor
skwor

sethy> A křížený s delfínem, ten můj během zdolávačky dvakrát vyskočil :-)

Sobota 1. ledna 2011 ve 21:10® skwor
skwor

sethy> šestašedesát kapr na gumu. Co mi to připomíná? :-)

foto/diskuze/vseobecna/2011/th-img39913.jpg
Sobota 1. ledna 2011 ve 12:39® skwor
skwor

Sander> Od rána mám výbornou náladu, tak doufám, že to s novým rokem fakt platí :-)

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:31® skwor
skwor

osprey> Parta je základ. Mě učarovala ta místní drsná krása krajiny. Žít tam nastálo bych si asi nedokázal představit, ale vracet se tam budu rád.

Tak jo, pro letošek končím :-) Mějte se.

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:09® skwor
skwor

osprey> Rád bych se tam příští rok mrknul znova, už jsem nahlodal i pár lidí, kteří by o to projevili zájem… tak snad :-) Mám tam v jedné zátoce nevyřízené účty z letoška :-)

Pátek 31. prosince 2010 ve 21:02® skwor
skwor

osprey> Náhodou, i taková fiška kolem čtyřicítky tam potěší :-) Mě udělala radost tahle – jenom škoda, že byla na první hod a následné dvě hodiny jsem na tom jezeře neudělal záběr.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img39880.jpg