Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 4. ledna 2011 v 11:50® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kubajs> Ten první, TD X-fast.
- Úterý 4. ledna 2011 v 11:07® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> Tady je teď vidět parádně.
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:12® skwor
dam> Ten se mi proti SSR14 zdál o dost drobnější. I když jak znám menší modely, tak on to dožene chodem
Loni jsem měl na 5cm bolena lehce pod 70. Co chceš do M. koupit za naviják?
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:03® skwor
kerob> Díky za nabídku, ale ve 270ce se mi už moc nelíbí. Tuhle délku mi pokryl Dragon a Skeletor.
Tento příspěvek byl editován 3.1.2011 20:04:00 uživatelem skwor. - Pondělí 3. ledna 2011 v 18:12® skwor
kerob> Asi 240ML.
- Pondělí 3. ledna 2011 v 17:24® skwor
dam> Dneska jsem šilhal po 14cm Super shad rapech
Nakonec zvítězila zodpovědnost a nechal jsem je tam. Ale pokud se bude konat další cesta na sever, jdu pro ně.
spike> O ty, co mi letos chytaly
A pár těch, co mě zaujmou
- Pondělí 3. ledna 2011 v 16:47® skwor
dam> Mongolsko bych finančně nedal… Švédsko bych si zopakoval rád, klidně zkusit jinou vodu. Letos bude do dokupování hlavně o gumách, větší kopyta skoro nemám, smáčky stejně tak. Pár wobů ale asi stejně doplním
- Pondělí 3. ledna 2011 v 16:06® skwor
dam> Díky, budu to sledovat. Ono to zimní zbrojení má taky něco do sebe
Dneska jsem si byl osahat Speed mastery a kdybych si nemusel nechat peníze stranou na povolenku, tak se mnou jeden jel domů
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:24® skwor
dam> Hledal jsem to a nic jsem nenašel. Klidně hoď odkaz sem, až to pojede, tak se podívám. Díky.
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:16® skwor
dam> Tipuju že cena bude podobná jako u X-rapa 6cm (takže 220–240 peněz). V téhle velikosti to bude zajímavé. Illexe si nechám na mělčiny a tohle do větších hloubek. Využije se všechno
- Pondělí 3. ledna 2011 v 15:01® skwor
dam> Já jsem na ten X-rap docela zvědavý, snad to půjde dostat do trošku větší hloubky a to by mi hodně vyhovovalo. Pokud se teda začne vůbec vozit k nám, protože to, co má Normark jako skladovou dostupnost (bohemiafishing), je zlomek sortimentu Rapaly.
- Pondělí 3. ledna 2011 ve 14:14® skwor
Něco pro fanoušky ULka – vypadá to, že illexům se objeví poměrně vážná konkurence http://www.fishingworld.com.au/…pletes-range
- Neděle 2. ledna 2011 ve 21:39® skwor
Libor> Taky to tipuju na útěk o Silvestra, náš Sam byl taky docela vyklepaný… No, hlavně že to dobře dopadlo (dopadne).
- Sobota 1. ledna 2011 ve 21:17® skwor
sethy> Můj šel zpátky. Bylo to na soukromáku a i kdybych ho chtěl koupit, tak místo těch 6–7kilo tučného masa bych si radši lapnul duháka
- Sobota 1. ledna 2011 ve 21:14® skwor
sethy> A křížený s delfínem, ten můj během zdolávačky dvakrát vyskočil
- Sobota 1. ledna 2011 ve 21:10® skwor
sethy> šestašedesát kapr na gumu. Co mi to připomíná?
- Sobota 1. ledna 2011 ve 12:39® skwor
Sander> Od rána mám výbornou náladu, tak doufám, že to s novým rokem fakt platí
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:31® skwor
osprey> Parta je základ. Mě učarovala ta místní drsná krása krajiny. Žít tam nastálo bych si asi nedokázal představit, ale vracet se tam budu rád.
Tak jo, pro letošek končím
Mějte se.
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:09® skwor
osprey> Rád bych se tam příští rok mrknul znova, už jsem nahlodal i pár lidí, kteří by o to projevili zájem… tak snad
Mám tam v jedné zátoce nevyřízené účty z letoška
- Pátek 31. prosince 2010 ve 21:02® skwor
osprey> Náhodou, i taková fiška kolem čtyřicítky tam potěší
Mě udělala radost tahle – jenom škoda, že byla na první hod a následné dvě hodiny jsem na tom jezeře neudělal záběr.