Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 19. září 2010 ve 20:14® skwor
skwor

Sander> Gut fiš. Zase letos o dva cenťáky zaostávám.

Neděle 19. září 2010 v 11:11® skwor
skwor

Libor> Speed master se mi zatím zamlouvá nejvíc. Možná něco od Sportexu, ale ty neznám…

Tento příspěvek byl editován 19.9.2010 11:11:27 uživatelem skwor.
Neděle 19. září 2010 v 10:45® skwor
skwor

Libor> Díky. Ta rukojeť na mě působí taky všelijak, ale zaujala mě ta cena. A pokud mi klapne jedna věc, tak příští rok něco takového budu potřebovat.

Neděle 19. září 2010 v 10:40® skwor
skwor

spike> Díky.

Neměli jste někdo v ruce tenhle prut? http://www.tropicliberec.cz/…um-spinnig-2 Jde mi hlavně o vláčku z lodě, případně na středně velké woblery ze břehu.

Sobota 18. září 2010 ve 13:07® skwor
skwor

Já si počkám, až se u nás objeví nové Technium FC, to vypadá lákavě.

Sobota 18. září 2010 v 10:59® skwor
skwor

Dva měsíce rybářského útlumu a mám pocit, že dýl to nevydržím :-) Bez ryb to prostě asi fakt nejde. Takže asi jsem v tom zase :-) Dnešní 61čka.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img37689.jpg
Neděle 12. září 2010 v 16:06® skwor
skwor

osprey> Jasný, díky. Pokud budu mít coby nerybář čím přispět :-) Zatím.

Neděle 12. září 2010 v 15:58® skwor
skwor

osprey> Já reagoval hlavně na to, jak jsi psal, že to je možná škoda… Mě to připadá jako to nejlepší. Bolen překvapil, nějakých 66–67cm, v tom proudu se do toho opřel hezky.

foto/diskuze/privlac/2010/th-img37541.jpg
Neděle 12. září 2010 ve 12:27® skwor
skwor

osprey> Ahoj. Ta rybářská pauza (jak dlouhá bude nevím) je asi to nejlepší, co v téhle situaci můžu udělat. Prostě mě to k té vodě přestává táhnout a radši to utnu teď, než abych si to časem sám znechutil. Takhle třeba za rok dva zase vyrazím s chutí k vodě. Ale dneska ráno jsem vezl přítelkyni do Berouna a na pár hodů a jednoho bolena lehce pod 70cm se čas našel.

Neděle 5. září 2010 ve 21:12® skwor
skwor

Po dlouhé době zdravím. U vody jsem skoro nebyl, rozprodal část rybařiny a v tomto směru budu pokračovat i dál. Tak..... a já zase jdu, mějte se :-)

Pondělí 16. srpna 2010 v 11:24® skwor
skwor
Diskuze: Feeder

Kubajs> Mě to je celkem jedno (jednak už jenom vláčím a kromě toho nemám moc času ani na tu vláčku), každýmu sedí něco jinýho a dá se pochopit, když se ti ten prut nelíbí. Každopádně na svou cenovou relaci je to povedený klacek a zaručeně patří k těm měkkým.

A já zase mizím, tak čau.

Pondělí 16. srpna 2010 v 10:12® skwor
skwor

Kubajs> Howno. Axiom sice má silnější blank, ale jinak to je asi nejměkčí feeder, co Mivardi vyrábí. Naopak, je to krásná parabola, akcí připomíná spíš zum Beispiel Garbolina. Ale to ti určitě nemusím říkat, když ten prut tak dobře znáš…

Pondělí 9. srpna 2010 ve 20:55® skwor
skwor

Jak.novi> Ten Spikeho známý jsem já. Imperium je humpolácká tyč. Nikdy více, měsíc doma a adios.

Sobota 7. srpna 2010 ve 13:36® skwor
skwor
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 6-7.8. | Způsob lovu: Přívlač

Přívlač v dešti. Chyceny dvě štiky a ouklej. PS: Naviják je Daiwa Laguna LA 2000.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36513.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 25. července 2010 ve 21:02® skwor
    skwor

timbab> Já myslím, že tohle nemá cenu. Troutkiller žije mimo realitu a jakákoliv debata ztrácí smysl ještě před jejím začátkem.

Neděle 25. července 2010 ve 20:38® skwor
    skwor

troutkiller>

1. Daiwu mám – žádný zázrak to není
    2. Ještě nedávno jsi psal, že VSku měl tvůj kamarád. Asi ti selhává paměť.
    3. Děláš z toho vybavení moc velkou vědu. Pokud myslíš, že čím dražší vybavení, tím lepší rybář, pak jsi chudák.

Konec, dál se na tohle téma nehodlám bavit.

Neděle 25. července 2010 ve 20:04® skwor
    skwor

troutkiller> Hele, teď bez legrace. To, že se ti ten naviják nelíbí, je sice pěkný, ale omíláš to tady pořád dokola. Už jsi mi to párkrát psal. No a?Já bych zase neměnil Okumu za Zauber. Už sakra pochop, že každýmu vyhovuje něco jiného! Já bych si zase pro změnu nekoupil pozlacenou, navoněnou a snobsky drahou Daiwu za 10 litrů. Howgh!

Neděle 25. července 2010 v 17:16® skwor
    skwor

Na Okumu mi nesahejte :-)

Radši koukejte, co umí smáček :-)

foto/diskuze/privlac/2010/th-img36234.jpg
    Neděle 25. července 2010 v 17:15® skwor
    skwor
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.7. | Způsob lovu: Přívlač

Pozvání na ryby od kolegy Pavla se ukázalo být možností po delší době sáhnout po UL. Zachytali jsme si okouny, mě se povedla štika a úhoř na smáčka. Kolega podsekl kapra.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36233.jpg
      Neděle 25. července 2010 v 17:09® skwor
      skwor
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 25.7. | Revír: Voda snů

I takové vody v naší republice máme. Největší tolstolobik odhadem 140cm, dalších několik ryb za ním zaostávalo jen nepatrně.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36226.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36227.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36228.jpg