Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 25. července 2010 v 10:12® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Dredaty> Mě se poměrně zamlouvá ještě Okuma inspira hybrid (dá se sehnat kolem 100 dolarů). Až bude výhodnější kurz, tak se o ní asi budu zajímat.
- Sobota 24. července 2010 v 19:55® skwor
Dredaty> Čau, co Okuma? Spokojenost?
- Sobota 24. července 2010 ve 14:12® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Každý přece ví, že povolenky jsou nejméně na tři hodiny, né?
- Pátek 23. července 2010 v 10:00® skwor
Jak.novi> Příště ho tam dej
- Pátek 23. července 2010 v 9:41® skwor
Jak.novi> Kde máš u toho wobleru ve Z lovu lanko?!?
- Pátek 23. července 2010 v 9:39® skwor
Libor> Vše nej k svátku.
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 21:15® skwor
Libor> Ono by to nějaký déšť chtělo. Řeka je na tom zase mizerně. Minimum vody a řasy až na hladinu.
- Čtvrtek 22. července 2010 ve 20:25® skwor
Libor> 15km od Tebe pod mrakem, ale bez kapky vody
- Středa 21. července 2010 v 17:32® skwor
osprey> Když jsi začal s veletrhem. Nedávno jsem se dozvěděl, že jsi tam pomáhal kamarádovi s výběrem pickeru (prý jste tam na sebe narazili náhodou u jednoho stánku). Svět je prostě malý
- Úterý 20. července 2010 ve 20:45® skwor
Sander> To je fakt, loni na podzim jsem o jednoho hodně slušného přišel při feederu a dal mi zabrat.
- Úterý 20. července 2010 ve 20:29® skwor
Jo, kapr za triko, ten to v proudu rozjede
- Pondělí 19. července 2010 v 15:00® skwor
dam> Au
osprey> Cívka se dá dokoupit, zjišťoval jsem si. Zatím se jenom rozhlížím, ale časem se koupi něčeho nevyhnu.
- Pondělí 19. července 2010 v 10:41® skwor
osprey> Bral bych 30ku, tam má Okuma cívky v rozumné velikosti (aspoň u VS jo). Daiwu mám, ale Okuma mi vyhovuje víc – a teď mě ukamenujte
- Neděle 18. července 2010 ve 20:37® skwor
Zdravím, neměli jste už v ruce součastnou vlajkovou loď od Okumy Trio? Mám nějaké problémy s jedním reelem a moje součastná Okuma (VS) mi vyhovuje maximálně.
- Neděle 18. července 2010 v 15:30® skwor
spike> Něco přes 1100
- Neděle 18. července 2010 v 15:17® skwor
spike> Tak aukci jsem nevyhrál. Byl tam ještě někdo, kdo o ten naviják měl očividně zájem a když se cena dostala nad 1100, tak jsem to zabalil.
- Sobota 17. července 2010 v 11:32® skwor
spike> Tahle velikost je kouzelná
- Sobota 17. července 2010 v 11:08® skwor
Náhodou, berou sumci
- Sobota 17. července 2010 v 11:00® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 17.7. | Způsob lovu: Sumcařina
Noční rybačka se Santim. Do půlnoci přišel jeden sumec trofejních rozměrů
a ráno jsem zažil něco, na co budu ještě dlouho vzpomínat. Kolem páté hodiny ráno, krátce po prvním náhozu se nad stromy nad námi objevil tmavý zlověstně vyhlížející mrak. Jeho nástup byl vskutku impoznatní a nám bylo jasno, že musíme začít balit. Černé mračno postupující k východu krásně kontrastovalo s východem slunce, ale v tu chvíli jsme si (už na útěku od vody) uvědomili, že světlo jde i ze západu. Za prvním mračnem se totiž řítilo další, tentokrát světle modré a jasně zářící – patrně bouřkový mrak hodně nabitý elekřinou, ale to je jen náš odhad. Nikdy předtím jsem nic podobného neviděl.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 15. července 2010 v 9:59® skwor
osprey, Sander> Díky. Nechtěl jsem ho mezi těmi koupáči tahat z vody a fotky podle toho bohužel vypadají. Wobler má nějakých 8–9cm, pro porovnání.