Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 11. července 2010 v 17:42® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> Ahoj, díky. Bylo to fajn, u těch jesenů jsem si na Tebe vzpomněl.
- Neděle 11. července 2010 v 15:46® skwor
Ale bylo to náročný…
- Neděle 11. července 2010 v 15:45® skwor
pepa-č> Díky. Měl jsem asi čtyři, z toho dvě ryby 45–50cm. Chtěl jsem jeden den věnovat jenom jim, ale na to nakonec nebyl čas. U nás budou taky, klidně bych se spokojil s „běžnou“ metrovkou, tohle už byla ryba jiné cenové kategorie.
- Neděle 11. července 2010 ve 14:44® skwor
kaktus> Díky. Pak sem dám fotek víc, hlavně krajinu jsem fotil hodně.
osprey> Díky za uvítání. Za pár let bych tam zase zajel, klidně i jinam (což bych možná radši, těch skoro 2000km je hodně).
- Neděle 11. července 2010 ve 13:51® skwor
Malá ochutnávka, teď se mi toho nechce víc hledat. Jeseni tam byli úžasní, tenhle měl kolem 45cm, o pár dní později přišel půlmetrový kolega. Jenomže to jsem byl u vody sám, tak mám fotku jenom ve vodě.
- Neděle 11. července 2010 ve 13:36® skwor
spike> Mám za sebou 30 hodin jízdy, podrobnější info spolu s fotkami dodám později. Nachytal jsem okouny kolem 35cm, štiky do 75cm a u lodi jsem přišel o štiku kolem 120cm. Nic podobného jsem zatím neviděl, navíc zabrala na hladinového woblera, takže zážitek maximální.
- Neděle 11. července 2010 ve 13:17® skwor
Baf!
Tak jsem to Švédsko přežil, něco pochytal a přišel o rybu, jakou už v životě neuvidím.
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 14:46® skwor
kaktus, dam> Díky
- Čtvrtek 1. července 2010 v 10:39® skwor
Kolovr@tek> Díky.
- Čtvrtek 1. července 2010 v 10:01® skwor
Jak.novi> Díky
- Čtvrtek 1. července 2010 v 9:52® skwor
Jinak přátelé, na devět dní se loučím. Dneska potřebuju ještě zařídit pár věcí, takže se tu budu jenom míhat a zítra v brzkých ranních hodinách odjíždíme „k řece plný ryb až tam na sever“ (copyright Kabát).
- Středa 30. června 2010 ve 21:31® skwor
Koudy>
- Středa 30. června 2010 ve 21:29® skwor
Koudy> Tak akorát
Ne, vážně. Rozhodl jsem se, že míry budu uvádět jenom u ryb, kde to za to opravdu stojí.
- Středa 30. června 2010 ve 21:20® skwor
Koudy> Orientační ve stylu „cenťák sem, cenťák tam nehraje roli“. Metr jsem ale už vytáhl, zasloužil si to
- Středa 30. června 2010 ve 20:46® skwor
kubas> Díky. Centimetry nehrají roli, měřil jsem ho jenom orientačně v mělčině. Ale s 3–14g proutkem a v brutálním proudu to byla krásná zdolávačka.
- Středa 30. června 2010 ve 20:35® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 30.6. | Způsob lovu: Přívlač
Každý s kolegou jen po jedné rybě, ale ta moje stála za to. Santi, díky za fotky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 30. června 2010 ve 20:33® skwor
Ale že si letos ta lepší ryba dala na čase.
- Středa 30. června 2010 v 11:08® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Scanix> Je to divná móda.....Kromě vousáče nevidím u žádné ryby důvod jí rvát za hubu. Zrovna okouna jsem tímhle stylem snad v životě nedržel.
- Středa 30. června 2010 v 10:59® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Tycoon: Je ta vylomená huba ve Z lovu nutná?
- Středa 30. června 2010 v 10:53® skwor
Libor> Během půl hodiny jich měl pět, od 50 do 76cm. Odpoledne jedu na řeku, do kolika jsi v práci? Ale v 7 už musím být zase na Kladně.