Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 31. března 2010 v 17:27® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Robur> Já byl na FF i BVV. Můj hlas dostala Praha.
- Pondělí 29. března 2010 ve 20:25® skwor
- Diskuze: Feeder
feedřík> Zkus si ho někde osahat naživo, třeba Ti bude sedět. Já jsem spíš na tvrdší pruty, tak se mnou jel domů Imperium 300M.
- Pondělí 29. března 2010 ve 20:04® skwor
feedřík> Ahoj, akci měl příjemnou, ale čekal jsem slabší blank u rukojeti a i samotnou rukojeť.
- Pondělí 29. března 2010 v 17:50® skwor
spike> Lovce moc nepoužívám, ale „kachničky“ jsem si právě objednal taky.
Jak.novi> Jakou?
- Pondělí 29. března 2010 v 16:28® skwor
spike> Při Ul jsem na ně chytal rád, hlavně tlouště, sem tam okoun, jesen nebo menší bolen.
- Pondělí 29. března 2010 v 15:57® skwor
Libor> Pohoda. Jsem tu denně, takže se můžem domluvit kdykoliv.
- Pondělí 29. března 2010 v 15:30® skwor
Libor> Ahoj, nepodniknem něco během prodlouženého víkendu (který mě začíná už ve čtvrtek)?
- Neděle 28. března 2010 ve 21:31® skwor
timbab> Já těmhle kritikám „jedna paní povídala“ nevěřím. Pokud to říkal kámoš na krámě, tak to bych bral s rezervou taky, protože většině lidí v obchodech jde v první řadě o kšeft. Krom toho se mi nezdá, že firma, která dělá solidní navijáky už za 400 Kč bude mít na desetkrát dražším top modelu nějaké výrazné nedostatky. Za sebe bych ten naviják upřednostnil před mnoha známějšími kousky na celé čáře.
- Neděle 28. března 2010 ve 21:20® skwor
timbab> Dovolím si oponovat. S VSkou jsem odchytal dva roky těžší vláčky a nejeví známky opotřebení. Otestoval jsem jí i na metrovém sumíkovi a nemám k ní výhrady.
- Neděle 28. března 2010 ve 21:08® skwor
osprey> Já drobností ani moc nekoupil. Krom feederu jsem si domů vezl dva splávečky, pár krmítek, smáčků a jeden shad rap.
- Neděle 28. března 2010 ve 21:03® skwor
osprey> Sednul mi hned dneska při prvním lovu, to je dobré znamení. To se mi většinou nestane
- Neděle 28. března 2010 ve 20:51® skwor
osprey> Já věděl, do čeho jdu. Jenom jsem ho mohl poprvé takhle porovnat s tím starším, v ruce jsem měl oba, ale nikdy ne společně.
- Neděle 28. března 2010 ve 20:17® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Sander> Já plasťáky moc nemusím, ale tady se mi líbil vzhled i cena.
- Neděle 28. března 2010 ve 20:02® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Char> Díky. Na ty woby od Prologicu jsem taky koukal, uvidíme jak s ním bude spokojený kámoš, co je bral.
- Neděle 28. března 2010 v 18:30® skwor
Tak má test za sebou. Vcelku splňuje to, co jsem očekával, čili prut na těžší rybařinu na řeku. Jenom na mě působí trošku humpolácky, v porovnání se starším Mivardi spectrum feederem mi ten starší sedí asi o trochou víc.
- Neděle 28. března 2010 v 18:23® skwor
Char> Hezký
Já vzal jenom SSR 5cm BB, zato kamarád do vláčky celkem investoval. Vzal 2 Tail dancery, Clackin rapa, Husky jerka DR a dva woby Savage gear (nebo jak se to píše). Cos koupil za dřívka? O prutu a navijáku jsem už četl ve fóru o výstavě.
- Neděle 28. března 2010 v 15:54® skwor
Libor> Je to hezká voda a na tu jemnou rybačku dobrá. Letos jsem tam byl poprvé, díky.
- Neděle 28. března 2010 v 15:39® skwor
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 28.3.
Test nového feederu dopadl na výbornou. Svou velikostí překvapili především karasi, takové často nechytám.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 28. března 2010 v 15:38® skwor
Sander> To je pěkný
Já byl teď testovat feeder, hodím to do Z lovu.
- Neděle 28. března 2010 v 10:40® skwor
Sander> Jinak hned po tom, co jste zmizeli jsem si uvědomil, že jsem Charovi zapomněl oznámit, že jsem tam viděl ten wobler, o kterém jsem s ním nedávno mluvil
Co jste si přivezli kromě feederu?