Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 22:20® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
Kubajs> Na feeder bych švihnul nějakou ryobi ecusimu nebo tak a víc neřešil.
- Pondělí 4. ledna 2010 ve 21:40® skwor
Kubajs> Stradic není vláčecí naviják (PetrC potvrdí, má s ním „hezkou“ zkušenost).
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:45® skwor
sus1> Já myslím, že jakákoliv diskuze na tohle téma nemá smysl. A pokračovat v ní nehodlám.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:39® skwor
denim00> Jenom žasnu, že pro někoho mají FishBony takovou cenu, že kvůli nim napíše bambilion příspěvků o ničem.
- Pondělí 4. ledna 2010 v 18:35® skwor
Ach jo
......
- Pondělí 4. ledna 2010 v 17:20® skwor
dam> S bojovkou mám jenom stradica na feederu. U vláčky jí taky nevyhledávám. Kamarád zrovna tenhle reel má a nestěžuje si. I když Red arca má u vody znatelně častěji
Tento příspěvek byl editován 4.1.2010 16:21:26 uživatelem skwor. - Pondělí 4. ledna 2010 v 17:11® skwor
- Pondělí 4. ledna 2010 v 16:34® skwor
dam> Twina s bojovkou seženeš už kolem 2200,– a ten by na lehkou vláčku stačit měl.
- Neděle 3. ledna 2010 v 18:45® skwor
denim00> Z jara to je celkem jedno, protože se vláčí od 16.6. A na duhákodromech barva zase takovou roli nehraje.
- Neděle 3. ledna 2010 v 17:19® skwor
sethy> Protože to byl první DR, co jsem našel
Co ten mavep, zavoláš tam zítra?
- Neděle 3. ledna 2010 v 16:55® skwor
spike> Deep runner je třeba tohle http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…va-RFSH.html To už navijáku dá na p.del víc.
- Neděle 3. ledna 2010 v 16:28® skwor
To je pořád nejlepší prut, naviják, vlasec, wobler…Ale fotka pořádnýho dravce nikde
- Neděle 3. ledna 2010 ve 14:03® skwor
spike> Na ceně nesejde, už pár let chytám UL s Drakem za nějakých 940 Kč a vyměnil bych ho leda za ten ULX. Ale nepotřebuju, protože mi plně vyhovuje (a třeba pižmoně za dvojku jsem po čase prodal).
- Neděle 3. ledna 2010 ve 13:56® skwor
troutkiller> Jasný, taky mám rád hezký věci. Ale radit 16 letýmu klukovi, co s tím teprve začíná, ať si rovnou koupí Top prut (který nepotřebuje) je blbost
Tento příspěvek byl editován 3.1.2010 12:56:42 uživatelem skwor. - Neděle 3. ledna 2010 ve 13:42® skwor
troutkiller> Navíc spike začíná, takže pro něj bude lepší prut kolem litru. Bude chytatelný a odpustí mu i nějakou případnou chybu. Krom toho, moc UL nad trojku neznám, i věci typu ULX jsou kolem dvou a půl, spíš ještě míň.
- Neděle 3. ledna 2010 ve 13:38® skwor
troutkiller> Blbost. Stačí umět hledat. Sám jsem na pruty celkem náročný, ale víc než trojku jsem dal ze svých čtyř vláčáků za jeden.
- Neděle 3. ledna 2010 ve 13:31® skwor
spike> Mě se zdá 180cm hrozně málo, ale když Ti krátké vyhovují, proč ne. Kamarád kupoval svůj první UL v létě, bral tohle v 2,1m http://www.rybolov.cz/…outable-bass
- Neděle 3. ledna 2010 ve 13:26® skwor
troutkiller> Já mám jenom RGčko, spodní dvě řady vidím prvně
Na dvoudíly chytám rád.
spike> Koukni spíš na tohle, tactix má děsný očka a v ty krátké i zbytečně krátkou rukojeť. http://robinson-europe.cz/?…
- Neděle 3. ledna 2010 ve 12:41® skwor
troutkiller> Tohle jsem našel na jednom slovenském eshopu. Ani jsem nevěděl, že se Fanatic v těch barvách někdy vyráběl.
- Neděle 3. ledna 2010 v 11:37® skwor
spike> Co si chceš kupovat za ten UL vláčák?