Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 11. prosince 2009 ve 21:36® skwor
- Diskuze: Plavaná
Kubajs> dnes ve 20:28 – Tu 27ku jsi jako chytil? Tak proč máš potom v kartě u trofejí napsáno „Vše běžné“? Nic ve zlým, ale nevěřím. Za tu dobu co sem chodíš, by ses o něm musel aspoň jednou zmínit.
- Úterý 8. prosince 2009 ve 21:33® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
No nevím. Woblery od Daiwy jsem viděl http://www.fishing-mart.com.pl/…0-p1379.html a nějak mě nezaujaly. Balza je mi prostě sympatičtější, navíc jsem Salmo-Rapalácká konzerva
- Neděle 6. prosince 2009 v 17:07® skwor
Sander> Tohle funguje teprve od letoška. Ale jsem za to rád.
- Neděle 6. prosince 2009 v 16:34® skwor
Libor> Je to tam fajn, letos jsem tam byl potřetí. Pstruzi do 45cm, okouni (prý tam jsou i čtyřicátníci, sám tam mám nej jednoho kolem 30cm), sem tam kaproš za hřbet
- Neděle 6. prosince 2009 v 16:07® skwor
Něco z dneška. Tohodle kamarád vyndal, druhý mu nedal šanci a na háčku zůstala šupina velikosti dvacetikoruny
Dle slov majitele vody to byl asi tamní prasečkin 80+
Libor: Pokud by Tě během jara přepadla vláčkařská deprese, ozvi se a můžem na tenhle soukromák zajet. Ode mě je to kilometr, máš to tam taky kousek.
- Neděle 6. prosince 2009 ve 14:06® skwor
- Diskuze: Z lovu
Soukromák
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 5. prosince 2009 ve 22:16® skwor
osprey> U mě zahálí UL všeobecně. Zítra jí dopřeju třetí letošní vycházku k vodě a to jenom díky návštěvě soukromáku.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:32® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Kazan> Zítra na ráno máme domluvený duhákodrom. Letos potřetí vytáhnu UL. Docela se těším.
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:25® skwor
Kazan> Já neměl ani náznak záběru
- Sobota 5. prosince 2009 ve 21:01® skwor
Sander> Hezké. Kolik měl?
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 22:01® skwor
Scanix> Věci typu SSR9, Roach9, Perch 9 a podobně mu nedělají moc problémy.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:41® skwor
Scanix> Láká mě. Na SSR14 prut nemám, tohle bych na TD SE zvládnout mohl. Dík.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 ve 21:35® skwor
Scanix> Zvládá je 35g destinka? Ten menší předpokládám že by jí problém dělat neměl. Jde mi hlavně o tu 12ku.
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:58® skwor
Nemáte už 9 nebo 12cm Salmo executor?
- Čtvrtek 3. prosince 2009 v 18:50® skwor
Libor> Hodně, deset určitě. Přes 60 čísel jsem nešel. Všechno malé ryby chycené na jaře náhodou na picker nebo feeder na červy.
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:28® skwor
troutkiller> Kdepak
Jen jsem využil máminy nabídky, ať si objednám něco k Vánocům. Pak je tam ještě Fanatic a Executor, bez těch se obejdu – ale ty novinky bych si prohlédnul rád pořádně
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:22® skwor
troutkiller> Chraň bůh, manželství v mém plánu budoucnosti není
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:17® skwor
troutkiller> Test bude moct proběhnout až po Vánocích
Jen co jsem zásilku zkontroloval, byla mi zabavena
- Středa 2. prosince 2009 ve 22:07® skwor
troutkiller> Zdravím, dnes jsem zařadil do sbírky 5cm slidera a frisky stejné velikosti. Salmácké novinky posledních dvou let se mi hodně zamlouvají.
- Úterý 1. prosince 2009 ve 22:24® skwor
Flip> Celou sérii neznám, jenom tyhle čtyři kusy. Právě proto mě překvapilo, že na mě vychvalovaná 2–14g neudělala moc dojem.
osprey> GS hornet mě uchvátil hned. Zatím mi asi žádný Ještěr do ruky nesedl tak, jako tenhle. Větší váha nevadí, mám rád 240ky, tam se to tolik neprojeví.