Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "skwor"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) skwor. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:29® skwor
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Libor> Minule jsem trávu nevytáhnul ani jednou. Na prutu jsem totiž měl jenom popy a s těmi se tam dá chytat i teď přes léto
- Neděle 16. srpna 2009 ve 14:12® skwor
Libor> Nechystáš se v dohledné době k řece? I když v tomhle počasí tam bude lidí…
- Neděle 16. srpna 2009 v 9:17® skwor
- Diskuze: Přívlač a dravci
cormaxx> To je utahovák i na mě, a to teď pořád chytám s 14–35g Silverem, což je v reálu padesátigramáč
Ale až budu chtít prut na SSR14, tak je jasno
- Sobota 15. srpna 2009 v 10:28® skwor
Libor> V jaké délce máš 10–30g speeda? Kamarád má 240ku a je to poměrně příjemný prut (i když Dragon to není
)
- Sobota 15. srpna 2009 v 9:03® skwor
cormaxx> Reno killer, 240cm 14–42g
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 21:24® skwor
Jedna rychlá: Kolega u kterého jsem teď byl na návštěvě dneska večer během hodiny vyvláčel tlouště 45, 48 a 52cm.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 20:44® skwor
mekvak> Malá velikost to nedělá, není se čeho bát. A při UL máš na hodně dlouho vystaráno.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 16:35® skwor
Libor> Prut podél ryby jsem nedal schválně, takových fotek jsem už měl víc. Změna je život.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 15:39® skwor
Libor> Woe
To je euforie ze zachránění Owneru
Můžu požádat o vyjádření k té fotce tlouště? Mě se líbí, ale jsem amatér.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:55® skwor
Libor> Jak jsi to uhodnul?
Tloušť překvapil a potěšil zároveň.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:32® skwor
Něco z výletu, ze kterého jsem právě přijel. Záchrana woblera a Dragon 5× jinak.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 ve 14:19® skwor
- Diskuze: Z lovu | Způsob lovu: Přívlač
Výlet ke kamarádovi Mirkovi, kterému tímto děkuji stál za to. I když první den jsme tahali jen menší tlouště, dnes dopoledne jsme se do nich trefili. Mnoho neúspěšných záběrů od bolenů, jeden se podařil Tarnovi – 57cm. Já měl solidního tlouště 44cm, několik menších a štičku. Téměř jsem přišel i o v ČR nesehnatelný wobler, tak koupel byla nevyhnutelná
Ale zachránil jsem ho
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Středa 12. srpna 2009 v 11:52® skwor
- Diskuze: Feeder
vetřelec> Ano, špička se vybírá podle podmínek. Na stojáku použávám v 90 případech ze sta 0,75ku, odchytám s ní i klidnější úseky na řece. 1,5 mám do podjezích.
- Středa 12. srpna 2009 v 11:46® skwor
- Diskuze: Feeder
Špička se nevybírá podle lovené ryby. Je to podle něčeho jiného.....
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:26® skwor
Sander> Kamaráde koukal bys, mít ty dva pruty vedle sebe. Jestli je tam rozdíl, tak v tom, že ten 35g je o něco víc parabola, že by byl měkčí se říct nedá. 60ku bolena na něm vyroluju bez problémů. Jediný test adekvátní prutu byla zatím ta metrovka.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:16® skwor
Sander> Jenom pro zajímavost, mimo asi tří docházek je letos u vody permanentně TD SE
Kdo ví, kdy bych tyhle rotačky jinak sehnal a v krabičce se mi nezkazí.
- Úterý 11. srpna 2009 ve 20:00® skwor
dam> Vzal bych si 3 ty nulky. S ničím víc Tě nebudu obtěžovat, bez ostatního se objedu. Díky.
- Úterý 11. srpna 2009 v 16:43® skwor
zlomiljsemprut> Přilepená brzda u tohodle navijáku je prý běžné. Napiš kolegovi plavanovi z MRKu, měl s tím taky problémy, tak se dozvíš, jak to řešil on. PS: Jsem říkal, že si nemáte kupovat rybařinu s reklamou na cyklistiku
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 21:23® skwor
dam> Na Mivardi si klidně do jara počkám.
- Pondělí 10. srpna 2009 ve 21:22® skwor
kubas> Asi se na to nakonec vybodnu a nechám si jenom draka. Stejně teď UL beru k vodě minimálně. Ale lákavě vyhlíží tohle http://www.rsp-fishing.cz/…2-10m-0-5-6g